Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kötü işte ya sonuçta eşinde olabilir sıkıntı niye öyle davrnaıyo ki acaba düzgünce konuştunuz mu hiç bu konuyu

10 dan sonrası sıkıntı oluyo tabi biraz da laboratuvara bağlı referans aralıkları var
Benim fsh laboratuar degerlerine göre normal gözüküyor cicegim
O kötü işte ya sonuçta eşinde olabilir sıkıntı niye öyle davrnaıyo ki acaba düzgünce konuştunuz mu hiç bu konuyu
Konusmadık konusmayıda düsünmüyorum ben üstüme düseni yapacam istemiyorsa yapmaz istiyorsa kendiside yapar zaten istemiyorsada cocugumuz olmasın istiyorsa olsun

Orda Bi sürü seçenek vardır ona göre değerlendirmek lazım resmi atar mısın

Her aksam okuyup sonuna kadar oyle yazicam diyorum okurken yaa isim cikiyo yaa uyuyakaliyorum kim ne yapti kacirmicam dedim ama kacirdim Ozledim sizleri elemanimizin biri evlendi 15 gun yok ve bitikleri oynuyorum iyice karnim buyudu saatlerce oturmak sabit bi sekilde belimi mafediyo oda bacagima vuruyo sizler napiyosunuzz bocuklu bocuksuzz ciceklerim

Esim çakşır otu yagi kullandı, soğuk sıkım, sabahları ac karına suyun içine bir kac damla atıyordu ama tabi fena bi tadı vardı zor içmişti, birde keçiboynuzu özü yiyordu. Biz beralife markasını kullandık, bende hayit otu yagi ve suyunu kullandim, cok faydası olduğunu dusunuyorum

bir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
Gercekten korunurken hamile kalan duydum ama bir çok kısmı da insanlara bilinçli olarak oyle soyluyor, korunmadıkları halde, kimseye güvenmemek lazım

Son düzenleme:
Yok cicegim öyle birsürü sey yazmıyor fhs normal deger yazıyor amh de kırmızı beliriyor referans dısı diye sadece
Fsh 10 ve üstü sıkıntılı cnm şuan sıkıntı yoksa bile acele etmek lazım demek

Yaa teşekkür ederim cevabın için
Bizde bera lifetan erkek seti getirtmiştik ama bir ilerleme görmeyince devamını almadm
Çakşır suyunu birdaha denetmeyi düşünüyorım
Ama keçiboynuzu kürü herkeste işe yaramış
Diliyorum ki bizde o süprizi yaşarız

Ben beralife gebelik/aspir setinide kullandim, adet düzensizliğim vardı düzen e girdi. Ben hayit suyunu 3 ay kullandim. En son bitirdim hamile kaldım çok şükür. Daha önceki 2 gebeligim hep kanamalı geçmişti, bu sefer çok sukur kanama yasamadim hiç, tabiki Allahin takdiri ama bu ürünlerde vesile oldu bence instagramda polikistikoverla.yasamm sayfası var benim pcosum yoktu ama yinede kullandım, o sayfada görmüştüm o kadar cok kişi hamile kalmıştı ki, kişi pcosu olanlar, dusuk amh si olanlar, bir çok kez tüp bebek denemis olanlar vs. Yanı burda cok soyledim ama pek kimsenin dikkatini çekmedi, bence clife macundan daha etkili

Evet bir çok kişi memnun kalmış gördüm bende, katılıyorum sana kuzum
Ama bizdeki problem sadece erkek infertilitesi
Ama bem kendime hayıt suyu yapmayı düşünüyorm

Kolay gelsin cnmcim. Biz de iiyiz cok sukur. Oturdgun yerde ayaklrini harekt ettir arada

Evet bir çok kişi memnun kalmış gördüm bende, katılıyorum sana kuzum
Ama bizdeki problem sadece erkek infertilitesi
Ama bem kendime hayıt suyu yapmayı düşünüyorm
Doğrudur ama neyin care olacağını bilemiyor insan, böyle doğal şeylerin gücüne inanıyorum ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…