10 dan sonrası sıkıntı oluyo tabi biraz da laboratuvara bağlı referans aralıkları varFsh kaç olmalı?
O kötü işte ya sonuçta eşinde olabilir sıkıntıCicegim doktor zaten gerekli görürse ilac verir kullanırım elbet henüz diger sonuclarımda cıkmadı zaten onları bekliyorum belki bu degerlerden anlamazsa önümüzdeki ay yine kan tahlili ister yine yaptırırım bi sonucuma baksın ben gerekli ne varsa yaparım balam bende degil sorun esimin isteksiz davranmasında
Benim fsh laboratuar degerlerine göre normal gözüküyor cicegim10 dan sonrası sıkıntı oluyo tabi biraz da laboratuvara bağlı referans aralıkları var
Konusmadık konusmayıda düsünmüyorum ben üstüme düseni yapacam istemiyorsa yapmaz istiyorsa kendiside yapar zaten istemiyorsada cocugumuz olmasınO kötü işte ya sonuçta eşinde olabilir sıkıntıniye öyle davrnaıyo ki acaba düzgünce konuştunuz mu hiç bu konuyu
Orda Bi sürü seçenek vardır ona göre değerlendirmek lazım resmi atar mısınBenim fsh laboratuar degerlerine göre normal gözüküyor cicegim
Konusmadık konusmayıda düsünmüyorum ben üstüme düseni yapacam istemiyorsa yapmaz istiyorsa kendiside yapar zaten istemiyorsada cocugumuz olmasınistiyorsa olsun
Yok cicegim öyle birsürü sey yazmıyor fhs normal deger yazıyor amh de kırmızı beliriyor referans dısı diye sadeceOrda Bi sürü seçenek vardır ona göre değerlendirmek lazım resmi atar mısın
Esim çakşır otu yagi kullandı, soğuk sıkım, sabahları ac karına suyun içine bir kac damla atıyordu ama tabi fena bi tadı vardı zor içmişti, birde keçiboynuzu özü yiyordu. Biz beralife markasını kullandık, bende hayit otu yagi ve suyunu kullandim, cok faydası olduğunu dusunuyorumbu macun istekliliği arttıyor benim herif zten boğa istek fazla
sperm yok
şu çakşır suyunu içirmenin yolu olmalı
bize doktorumuz saf balın için çakşır bitkisini karıştırın demişti
1 kg bala 50 gr çakşır çekilmiş çakşır kökü.. onu yapacaz
Gercekten korunurken hamile kalan duydum ama bir çok kısmı da insanlara bilinçli olarak oyle soyluyor, korunmadıkları halde, kimseye güvenmemek lazımbir aglama krizine girecem tutmayın beni lütfen
Korunacam artık
Herkes korunurken hamile kalabiliyor
Belki bende kimbilir
Fsh 10 ve üstü sıkıntılı cnm şuan sıkıntı yoksa bile acele etmek lazım demekYok cicegim öyle birsürü sey yazmıyor fhs normal deger yazıyor amh de kırmızı beliriyor referans dısı diye sadece
Yaa teşekkür ederim cevabın içinEsim çakşır otu yagi kullandı, soğuk sıkım, sabahları ac karına suyun içine bir kac damla atıyordu ama tabi fena bi tadı vardı zor içmişti, birde keçiboynuzu özü yiyordu. Biz beralife markasını kullandık, bende hayit otu yagi ve suyunu kullandim, cok faydası olduğunu dusunuyorum
İnsanları salak yerine koyunca ellerine ne geciyorsaGercekten korunurken hamile kalan duydum ama bir çok kısmı da insanlara bilinçli olarak oyle soyluyor, korunmadıkları halde, kimseye güvenmemek lazım
Ben beralife gebelik/aspir setinide kullandim, adet düzensizliğim vardı düzen e girdi. Ben hayit suyunu 3 ay kullandim. En son bitirdim hamile kaldım çok şükür. Daha önceki 2 gebeligim hep kanamalı geçmişti, bu sefer çok sukur kanama yasamadim hiç, tabiki Allahin takdiri ama bu ürünlerde vesile oldu benceYaa teşekkür ederim cevabın için
Bizde bera lifetan erkek seti getirtmiştik ama bir ilerleme görmeyince devamını almadm
Çakşır suyunu birdaha denetmeyi düşünüyorım
Ama keçiboynuzu kürü herkeste işe yaramış
Diliyorum ki bizde o süprizi yaşarız
Evet bir çok kişi memnun kalmış gördüm bende, katılıyorum sana kuzumBen beralife gebelik/aspir setinide kullandim, adet düzensizliğim vardı düzen e girdi. Ben hayit suyunu 3 ay kullandim. En son bitirdim hamile kaldım çok şükür. Daha önceki 2 gebeligim hep kanamalı geçmişti, bu sefer çok sukur kanama yasamadim hiç, tabiki Allahin takdiri ama bu ürünlerde vesile oldu benceinstagramda polikistikoverla.yasamm sayfası var benim pcosum yoktu ama yinede kullandım, o sayfada görmüştüm o kadar cok kişi hamile kalmıştı ki, kişi pcosu olanlar, dusuk amh si olanlar, bir çok kez tüp bebek denemis olanlar vs. Yanı burda cok soyledim ama pek kimsenin dikkatini çekmedi, bence clife macundan daha etkili
Yani cok saçma ama yapiyorlar, belki ego tatminidirİnsanları salak yerine koyunca ellerine ne geciyorsa
Kolay gelsin cnmcim. Biz de iiyiz cok sukur. Oturdgun yerde ayaklrini harekt ettir aradaHer aksam okuyup sonuna kadar oyle yazicam diyorum okurken yaa isim cikiyo yaa uyuyakaliyorum kim ne yapti kacirmicam dedim ama kacirdimOzledim sizleri elemanimizin biri evlendi 15 gun yok ve bitikleri oynuyorum iyice karnim buyudu saatlerce oturmak sabit bi sekilde belimi mafediyo oda bacagima vuruyo sizler napiyosunuzz bocuklu bocuksuzz ciceklerim
Doğrudur ama neyin care olacağını bilemiyor insan, böyle doğal şeylerin gücüne inanıyorum benEvet bir çok kişi memnun kalmış gördüm bende, katılıyorum sana kuzum
Ama bizdeki problem sadece erkek infertilitesi
Ama bem kendime hayıt suyu yapmayı düşünüyorm
Bitanem bunlar kaçıncı gün sonucu o da önemli bal annemm
İnsanların psikolojisini bozmaktan baska birsey yapmıyorlarYani cok saçma ama yapiyorlar, belki ego tatminidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?