Sen ne yiyecen sormadımı öküzünBnmkisi de gec gelcek yemk yapma dediii
Nazlı bir anneyle karsı karsıyayızmidenmi bulanıyor balam nen var
Maqarnaylan karistrip yesin.Midem yanıyo canım ya. Eşimde sen yemezsen yemem diyo. Valla ne yapabilirim, ne yiyebilirim şu an. Midem öyle kötü. Ton balığı var, acıkırsa yer
Saolsn soruo bazen disardan getirim mi canin cekiosa diye. Ben evde atistriorm bi sekilde gecio yaa. Az once mız yedim yettiSen ne yiyecen sormadımı öküzün
Cok doyurucu gercekten cok düsüncelisin sende esindeMidem yanıyo canım ya. Eşimde sen yemezsen yemem diyo. Valla ne yapabilirim, ne yiyebilirim şu an. Midem öyle kötü. Ton balığı var, acıkırsa yer
Sifa olsun balamSaolsn soruo bazen disardan getirim mi canin cekiosa diye. Ben evde atistriorm bi sekilde gecio yaa. Az once mız yedim yetti
Eşin ne konuda isteksiz canımCicegim doktor zaten gerekli görürse ilac verir kullanırım elbet henüz diger sonuclarımda cıkmadı zaten onları bekliyorum belki bu degerlerden anlamazsa önümüzdeki ay yine kan tahlili ister yine yaptırırım bi sonucuma baksın ben gerekli ne varsa yaparım balam bende degil sorun esimin isteksiz davranmasında
Sifa olsn yavrm. Arada okuzlugu tutsa da merhameti de var kocisiminSifa olsun balamiyi soruyorsa nazik enistemiz bende mız yedim canım birsey istemiyor
Maqarnaylan karistrip yesin.
Cok doyurucu gercekten cok düsüncelisin sende esindebol su ic kuzum
Sen neden konulardan bu kadar uzak kalıyorsun bakayım bosladınmı bizi sanki heeeeEşin ne konuda isteksiz canım
Amin insallah cicegimSifa olsn yavrm. Arada okuzlugu tutsa da merhameti de var kocisiminAllh basimizdan eksik etmesin onlri
Telefon yarışı yapiyoruz :) mutfak toparladım geldimHerkes aksam yemegi yiyor sanırım benim öküz gec gelecekmis buaksam
Öyle oturuyorum balam sen ne yapıyorsun
Şubatlar haberlerini verdi de martakilerden haber bekliyoruz.Gebe haberi yok mu gene sevinsek ?
Tabi ana olunca öncelik evlat oluyor bu gebeykende degismiyormus demekkiYaniiii di mi? Makarnayı da yapar yani isterse.
1 kilo vermişim kız. İştahım pek yok, bu mide yanmasından, bulantıdan. Eşimde sağolsun, ben yemezsem hayatta yemezÖnceden o yesin diye zorla yerdim tokken bile. Şimdi hiiiiiç yiyemem
Nasıl yarıstırdınızki telefonlarıTelefon yarışı yapiyoruz :) mutfak toparladım geldim
Rabbim sevinclere bogsun inşallah :)Şubatlar haberlerini verdi de martakilerden haber bekliyoruz.
Benimde yediklerim agzıma geliyor neden acabaYemek yedikten sonra midem bulanıyo Akşam namazını zor kıldım kaç kez midem ağzıma geldi namaz kılarken
Telefon şarj daydi ben kaptımNasıl yarıstırdınızki telefonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?