Diger korunma yöntemleriylede hamile kaldıgını söyleyen 690.000tane konu baslıgı oldu buralarda
HemenŞimdi sağ elini kalbine koyacaksın, nasibimde olan sağlıklı evlat bana en kısa sürede gelecek Rabbimin izniyle diyeceksin, reset atmış olucaz tertemiz ❤
Psikolojimi bozuyorlarOnların popo büyük, güzel sallıyorlar
Hemen❤
Psikolojimi bozuyorlar
Aynen valla saçma geliyor ama bilemedimAllaha inancımız tamdaaklımız almıyor
Haklısın cicegimboşver bakma sen onlara, ben çevremdekileri kaale alsam delirmiştim, her gün bebek sorarlar olmuyo mu derler, salla geç, yoksa o stres senin bebeğine kavuşma süreni geciktirir, kimseye bişey olmaz sana olur
Bildigin dalga geciyorlarAynen valla saçma geliyor ama bilemedim
Haklısın cicegim❤tesekkür ederim
Güzel bir düsünce buUmutsuzluğa düşüp olmayacak mı diye içinden geçirdiğinde şunu aklına getir, benim, bana ne zaman bebek sorsalar amaaan olmuyo işte, bana kadar senin olur, şunun olur, bunun ikinci olur dediğim kişilerin hep oldu, demek k ağzımdan çakanlar oluyor dedim, o zamandan beri olmuyor ya da olmayacak dememeye çalışırım, olacak ama zamanı var derim, çocuğum olunca derim, olumlu düşünürsek neden olmasın❤ Madem olumsuz söyleyince şıp diye oldu, bu da olur
Olumlamayı yaptıktan sonra diken üstünde bekliyoruz çünkü, oldu mu olacak mı, evrene bıraksak, akışta hallolacak o iş.. Ben ilk gebeliğimde o ay ilişki olmadı doğru düzgün diye adet bekledim ama gelmediGüzel bir düsünce bu
Fakat o olumlamayı bu Agustosta bir senedir deniyor olacam neden dersen sayet
Topik konu baslıgındanda anlayacagın üzere bebek gelde dedim gebeyim gebeyim gebeyimde dedimmm dogurdum dogurdum dogurdumda didimmm
Hicbirisi olmadı tabi kurdesan döktüm sadecebiryerde yanlıs yapıyorum ama nerede
Bana inandırıcı gelmiyor vallaBildigin dalga geciyorlar
Tüm enerjimi yerine getiren bir benzetmeydi harikaydıOlumlamayı yaptıktan sonra diken üstünde bekliyoruz çünkü, oldu mu olacak mı, evrene bıraksak, akışta hallolacak o iş.. Ben ilk gebeliğimde o ay ilişki olmadı doğru düzgün diye adet bekledim ama gelmedikaldım mı acaba diye bi an bile düşünmedim, boş gebelik oldu orası başka ama düşünmeyince olduğunu tescilledim, düşünmemek demeyeyim de, pilavı demlenmeye bırakınca kapağı açmamak lazım ya, biz sürekli açıp bakıyoruz gibi düşün nasıl benzetme
Banada canım ne diyelim allah büyüktürBana inandırıcı gelmiyor valla
herkeisn sınavı farklı cnm boşver okuma ben pek okumuyorum o konuları insanı sinir ediyorlarelimde degil birde istemiyorum diyorlarya icim paramparca oluyor bir topik nasıl dagıttı beni yine yaaa
çok iyi demişsin yanlız bayıldım ağzına sağlıkbana da geçen birisi ikinciyi istiyoruz bakalım dedi, hayırlısı dedim geçtim, üstünden 1 ay geçmedi paylaşmışlar her yerde ikinci geliyor diye, hayırlı olsun dedim, ay sağol hiç beklemiyorduk sürpriz oldu diyo, dedim ne alaka kendiniz istiyoruz dediniz, istiyoduk da hemen olması sürpriz oldu diyo, dedim sevişmediniz mi, sevişmişsiniz olmuş işte, çocuk böyle olurbozuldu biraz sanki leylek getiriyor
Ne gerek var, hayırlı olsun diyene sağol de geç yani neyin gösterisi bu neyin kanıtı, he tamam en çok sen kadınsın en doğurgan sensin he diyesim geliyor valla, koca koca kadınlar utanmıyorlar çiş yarıştırmayaherkeisn sınavı farklı cnm boşver okuma ben pek okumuyorum o konuları insanı sinir ediyorlar
çok iyi demişsin yanlız bayıldım ağzına sağlıkzaten sürpriz oldu ay hiç beklemiyordum diyen bı çok kişi korunurken kaldık yok daha düşünmüyordum diyor
Aynen öyle canımmmBanada canım ne diyelim allah büyüktür
İnsanlarla dalga gecmekle ellerine ne geciyorsa artık allah nasıl biliyorsa öyle yapsınherkeisn sınavı farklı cnm boşver okuma ben pek okumuyorum o konuları insanı sinir ediyorlar
çok iyi demişsin yanlız bayıldım ağzına sağlıkzaten sürpriz oldu ay hiç beklemiyordum diyen bı çok kişi korunurken kaldık yok daha düşünmüyordum diyor
Selam kızlar bugün nöbetçiyim feci yoruldum anama geldik yemeğeara ara baktım yorumlara. N Nana Ana cnm fsh ın yüksek amh düşük birwz tehlikeli bence bunlar inş adetin 2. 3. Günü daha iyi çıkar ama bence bian önce tedaviye başlamalısın evet herşey nasip kısmet ama Bi sıkıntı varsa elimizden geleni yapmalıyız düzeltmek için gerisi kısmet.. Bak MelodiminEsi nin de fsh yüksekti ki bu menapoz yakın demektir tedaviyle oldu çok şükür bebeği
aynen cnm cahillikten oluyor bence hep Allah akıl fikir versinNe gerek var, hayırlı olsun diyene sağol de geç yani neyin gösterisi bu neyin kanıtı, he tamam en çok sen kadınsın en doğurgan sensin he diyesim geliyor valla, koca koca kadınlar utanmıyorlar çiş yarıştırmaya
Boşver cnm Allah bildiği gibi yapsınİnsanlarla dalga gecmekle ellerine ne geciyorsa artık allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Cicegim doktor zaten gerekli görürse ilac verir kullanırım elbet henüz diger sonuclarımda cıkmadı zaten onları bekliyorum belki bu degerlerden anlamazsa önümüzdeki ay yine kan tahlili ister yine yaptırırım bi sonucuma baksın ben gerekli ne varsa yaparım balam bende degil sorun esimin isteksiz davranmasındaSelam kızlar bugün nöbetçiyim feci yoruldum anama geldik yemeğeara ara baktım yorumlara. N Nana Ana cnm fsh ın yüksek amh düşük birwz tehlikeli bence bunlar inş adetin 2. 3. Günü daha iyi çıkar ama bence bian önce tedaviye başlamalısın evet herşey nasip kısmet ama Bi sıkıntı varsa elimizden geleni yapmalıyız düzeltmek için gerisi kısmet.. Bak MelodiminEsi nin de fsh yüksekti ki bu menapoz yakın demektir tedaviyle oldu çok şükür bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?