Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşver bakma sen onlara, ben çevremdekileri kaale alsam delirmiştim, her gün bebek sorarlar olmuyo mu derler, salla geç, yoksa o stres senin bebeğine kavuşma süreni geciktirir, kimseye bişey olmaz sana olur
Haklısın cicegim tesekkür ederim

Haklısın cicegim❤ tesekkür ederim

Umutsuzluğa düşüp olmayacak mı diye içinden geçirdiğinde şunu aklına getir, benim, bana ne zaman bebek sorsalar amaaan olmuyo işte, bana kadar senin olur, şunun olur, bunun ikinci olur dediğim kişilerin hep oldu, demek k ağzımdan çakanlar oluyor dedim, o zamandan beri olmuyor ya da olmayacak dememeye çalışırım, olacak ama zamanı var derim, çocuğum olunca derim, olumlu düşünürsek neden olmasın Madem olumsuz söyleyince şıp diye oldu, bu da olur

Güzel bir düsünce bu
Fakat o olumlamayı bu Agustosta bir senedir deniyor olacam neden dersen sayet
Topik konu baslıgındanda anlayacagın üzere bebek gelde dedim gebeyim gebeyim gebeyimde dedimmm dogurdum dogurdum dogurdumda didimmm
Hicbirisi olmadı tabi kurdesan döktüm sadece biryerde yanlıs yapıyorum ama nerede

Olumlamayı yaptıktan sonra diken üstünde bekliyoruz çünkü, oldu mu olacak mı, evrene bıraksak, akışta hallolacak o iş.. Ben ilk gebeliğimde o ay ilişki olmadı doğru düzgün diye adet bekledim ama gelmedi kaldım mı acaba diye bi an bile düşünmedim, boş gebelik oldu orası başka ama düşünmeyince olduğunu tescilledim, düşünmemek demeyeyim de, pilavı demlenmeye bırakınca kapağı açmamak lazım ya, biz sürekli açıp bakıyoruz gibi düşün nasıl benzetme

Tüm enerjimi yerine getiren bir benzetmeydi harikaydı

elimde degil birde istemiyorum diyorlarya icim paramparca oluyor bir topik nasıl dagıttı beni yine yaaa
herkeisn sınavı farklı cnm boşver okuma ben pek okumuyorum o konuları insanı sinir ediyorlar
çok iyi demişsin yanlız bayıldım ağzına sağlık zaten sürpriz oldu ay hiç beklemiyordum diyen bı çok kişi korunurken kaldık yok daha düşünmüyordum diyor

Ne gerek var, hayırlı olsun diyene sağol de geç yani neyin gösterisi bu neyin kanıtı, he tamam en çok sen kadınsın en doğurgan sensin he diyesim geliyor valla, koca koca kadınlar utanmıyorlar çiş yarıştırmaya

İnsanlarla dalga gecmekle ellerine ne geciyorsa artık allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Selam kızlar bugün nöbetçiyim feci yoruldum anama geldik yemeğe ara ara baktım yorumlara. N Nana Ana cnm fsh ın yüksek amh düşük birwz tehlikeli bence bunlar inş adetin 2. 3. Günü daha iyi çıkar ama bence bian önce tedaviye başlamalısın evet herşey nasip kısmet ama Bi sıkıntı varsa elimizden geleni yapmalıyız düzeltmek için gerisi kısmet.. Bak MelodiminEsi nin de fsh yüksekti ki bu menapoz yakın demektir tedaviyle oldu çok şükür bebeği

Fsh kaç olmalı?

aynen cnm cahillikten oluyor bence hep Allah akıl fikir versin
İnsanlarla dalga gecmekle ellerine ne geciyorsa artık allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Boşver cnm Allah bildiği gibi yapsın

Cicegim doktor zaten gerekli görürse ilac verir kullanırım elbet henüz diger sonuclarımda cıkmadı zaten onları bekliyorum belki bu degerlerden anlamazsa önümüzdeki ay yine kan tahlili ister yine yaptırırım bi sonucuma baksın ben gerekli ne varsa yaparım balam bende degil sorun esimin isteksiz davranmasında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…