- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Seninkide gider inşallah bekle bakalım azcıkOlması gerekeni yapmıs masallah ona
Mutevazi gobek adimYav bırak bir kıskansın ne dogrucu oldun cıktın
Nolduuuu
Azcik daha toplasin ole diceemBekliyorm
Ahahaha bekliyoruzAzcik daha toplasin ole diceem
O bize yapio da kimsenin habarı yoooxxxAnamızı ne yapacan?
Valla içtim ama yok yürüyüşe çıkıcam bana anca yürümek iyi gelirCok degil dogru düzgün birsey yemedim sanırım ovü dönemindeyim test ısmarlayacaktım evde ovü testimde yok birdahaki aya kaldı odaBol su ic balam
Bekleyecem aybalam mecburSeninkide gider inşallah bekle bakalım azcık
Tövbeler olsun ne yapıyor? Hayırdır merak ettim simdi bak kötü birsey yapmaz amaO bize yapio da kimsenin habarı yoooxxx
O olsa hic kacırmazdıMutevazi gobek adimhic aklima gelmedi havasini atmak
Cık dolas hadi balam gel dinlen sonraValla içtim ama yok yürüyüşe çıkıcam bana anca yürümek iyi gelir
Evettttt tüm sabırsızlık ondan beni daha yeni anlıyorsunAaaa şimdii baktımda ön sayfaya hamile olanlar hamile olmayanlardan çok yani bu şu demeksıra bize geliyo
Yupppiiii şimdi anlamak hiç anlamamaktan iyidiirr AnamEvettttt tüm sabırsızlık ondan beni daha yeni anlıyorsun
Lanet olsn icimdeki insan sevgisineO olsa hic kacırmazdı
Norml cnm. Ara ara oluo halâ ben de. Genisliorz artk daa olsun bi zahmet@Fasulye annesisosmivida F Fatma KTL ve diğer hamiş kızlar ben 21. Haftadayim bu haftalarda sizlerde de karında gerilme daralma gibi his oluyor muydu çok yemiyorum ama karnımı içerden asılıyorlar gibi hissediyorum acaba büyüdüğü için mi normal mi ki sadece sağa sola dönüp yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatarken ve otururken daraliyorum
Dimi kız bende öyle düşündüm ama acaba mi dedim saolaisn cnm baya baya genişliyorz hakikatrnLanet olsn icimdeki insan sevgisine
Norml cnm. Ara ara oluo halâ ben de. Genisliorz artk daa olsun bi zahmet
Evlat dogru yolu buldunYupppiiii şimdi anlamak hiç anlamamaktan iyidiirr Anam
Aynen canısıBekleyecem aybalam mecbur
Aynı bende öyleyim canım ya@Fasulye annesisosmivida F Fatma KTL ve diğer hamiş kızlar ben 21. Haftadayim bu haftalarda sizlerde de karında gerilme daralma gibi his oluyor muydu çok yemiyorum ama karnımı içerden asılıyorlar gibi hissediyorum acaba büyüdüğü için mi normal mi ki sadece sağa sola dönüp yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatarken ve otururken daraliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?