Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni özlüyoruz cicegim hosgeldin göbeginde bebegin kocamanmı oldu bakayımmı
Ahh kuzum eve gitsem atarim fotografini unutmazsam valla eve gidiyorum yataga kafami koymamla uyumam bir oluyo yazik kocamda benle beraber surunuyo geliyo yanima isten cikip bekliyo burda

Normal canim etimi cekiyolarmis gibi hissediyodum canim aciyodu kii hala ara ara kasinti ile birlikte oluyo hindistan cevizi yagi suruyorum ben o biraz rahatlatiyo gerilmeyi

Ahh kuzum eve gitsem atarim fotografini unutmazsam valla eve gidiyorum yataga kafami koymamla uyumam bir oluyo yazik kocamda benle beraber surunuyo geliyo yanima isten cikip bekliyo burda
azkaldı cicegim biraz sabret hepsi düzelecek sık disini rahata ereceksiniz insallah

azkaldı cicegim biraz sabret hepsi düzelecek sık disini rahata ereceksiniz insallah
İnsallah kuzum insallah kendi is yerimiz olunca nasil birakip gideyim ki babam annem dayim hep beraber calisiyoruz hatta suan esim annem dayim ben yine isyerindeyiz valla calisan olmak cok rahat babamada dedim sizin calisaniniz olmak var aksam 18:00 dedin mi 1 dakika geciktirmeden islerini bitirmeden kostur kostur gidiyolar olan bize oluyo

Cokta gec kapatmayın canım yaaaaa görmüyormu baban halini

Babam bisey demiyo ki kuzum cikmama erkenden ben duramiyorum annem bu kadar hirpalanirken bide saat 18:00 dan sonra telefon yok gelen giden yok rahat calisiyorum
Olsun balam cokta yorma kendini bir iki saat erken cık sakin oluyorsa madem

Aynı bende öyleyim canım ya
normalmiş şükür tecrubeliler söyledi
Normal canim etimi cekiyolarmis gibi hissediyodum canim aciyodu kii hala ara ara kasinti ile birlikte oluyo hindistan cevizi yagi suruyorum ben o biraz rahatlatiyo gerilmeyi
Aynen cnm hayrlisi bklm normalse iyi bari denerim bende ben kaşıntı için zeytinyağı sürüyordum karnıma da süreyim bari rahatlatır belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…