Ahh kuzum eve gitsem atarim fotografini unutmazsam valla eve gidiyorum yataga kafami koymamla uyumam bir oluyo yazik kocamda benle beraber surunuyo geliyo yanima isten cikip bekliyo burdaSeni özlüyoruz cicegim hosgeldingöbeginde bebegin kocamanmı oldu bakayımmı
Gece sen gelince biz olmuyoruz
Aynen kuzum mecburen oglen yurucem artik cok yoruldum yaaaAyy baya fazlaymis yaaa. Kiyamm.
Yuruyus sart o zmn
Normal canim etimi cekiyolarmis gibi hissediyodum canim aciyodu kii hala ara ara kasinti ile birlikte oluyo hindistan cevizi yagi suruyorum ben o biraz rahatlatiyo gerilmeyiMemeli Mestan @sosmivida F Fatma KTL ve diğer hamiş kızlar ben 21. Haftadayim bu haftalarda sizlerde de karında gerilme daralma gibi his oluyor muydu çok yemiyorum ama karnımı içerden asılıyorlar gibi hissediyorum acaba büyüdüğü için mi normal mi ki sadece sağa sola dönüp yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatarken ve otururken daraliyorum
azkaldı cicegim biraz sabret hepsi düzelecek sık disiniAhh kuzum eve gitsem atarim fotografini unutmazsam valla eve gidiyorum yataga kafami koymamla uyumam bir oluyo yazik kocamda benle beraber surunuyo geliyo yanima isten cikip bekliyo burda
Nerelere gidiyorsunuz?
Öküz gelecek birazdan birseyler yapayımGece sen gelince biz olmuyoruz
İnsallah kuzum insallah kendi is yerimiz olunca nasil birakip gideyim ki babam annem dayim hep beraber calisiyoruz hatta suan esim annem dayim ben yine isyerindeyiz valla calisan olmak cok rahat babamada dedim sizin calisaniniz olmak var aksam 18:00 dedin mi 1 dakika geciktirmeden islerini bitirmeden kostur kostur gidiyolar olan bize oluyoazkaldı cicegim biraz sabret hepsi düzelecek sık disinirahata ereceksiniz insallah
Gitmeni bekledim zten. Arkandan konusmak icin
Cokta gec kapatmayın canım yaaaaa görmüyormu baban haliniİnsallah kuzum insallah kendi is yerimiz olunca nasil birakip gideyim ki babam annem dayim hep beraber calisiyoruz hatta suan esim annem dayim ben yine isyerindeyiz valla calisan olmak cok rahat babamada dedim sizin calisaniniz olmak var aksam 18:00 dedin mi 1 dakika geciktirmeden islerini bitirmeden kostur kostur gidiyolar olan bize oluyo
Seytaaaaan azaaapttaaaaGitmeni bekledim zten. Arkandan konusmak icin
Ne diyorki bu anlamıyorum
Babam bisey demiyo ki kuzum cikmama erkenden ben duramiyorum annem bu kadar hirpalanirken bide saat 18:00 dan sonra telefon yok gelen giden yok rahat calisiyorumCokta gec kapatmayın canım yaaaaa görmüyormu baban halini
Olsun balam cokta yorma kendini bir iki saat erken cık sakin oluyorsa mademBabam bisey demiyo ki kuzum cikmama erkenden ben duramiyorum annem bu kadar hirpalanirken bide saat 18:00 dan sonra telefon yok gelen giden yok rahat calisiyorum
Afiyet olsun AnacugumBabangili doyurmaya
normalmiş şükür tecrubeliler söylediAynı bende öyleyim canım ya
Aynen cnm hayrlisi bklm normalse iyi bari denerim bende ben kaşıntı için zeytinyağı sürüyordum karnıma da süreyim bari rahatlatır belkiNormal canim etimi cekiyolarmis gibi hissediyodum canim aciyodu kii hala ara ara kasinti ile birlikte oluyo hindistan cevizi yagi suruyorum ben o biraz rahatlatiyo gerilmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?