Desene isime gelmediNe diyorki bu anlamıyorum
Devlete bagli oldugumuz icin 17:30 da kapaniyo telefon 18:00 da cikis saatiOlsun balam cokta yorma kendini bir iki saat erken cık sakin oluyorsa madem
Mumkun oldugunca nemli tut kuzum benim cildim kuru bir cilt degil normalde ama bebek buyudukce gerilme ve aci bir kasinti geldi oyle rahatladim zeytinyagida rahatlatir baknormalmiş şükür tecrubeliler söyledi ☺
Aynen cnm hayrlisi bklm normalse iyi bari denerim bende ben kaşıntı için zeytinyağı sürüyordum karnıma da süreyim bari rahatlatır belki
Tamam canım saolasinMumkun oldugunca nemli tut kuzum benim cildim kuru bir cilt degil normalde ama bebek buyudukce gerilme ve aci bir kasinti geldi oyle rahatladim zeytinyagida rahatlatir bak
Biz ana ana diyeeek. Gitsin baskalrini opup koklasiinparçala behçettttttt
Üvey ana öz anaya karşı
Bu devirde bubana bile güvenmiiiccciiinnnn boşuna dememişkerBiz ana ana diyeeek. Gitsin baskalrini opup koklasiin
Yaaa gorun isteeeBu devirde bubana bile güvenmiiiccciiinnnn boşuna dememişkeranayada güven yok
Ben analarn arasına girememYaaa gorun isteee
Haha doyur bakalımÖküz gelecek birazdan birseyler yapayımbabanızı doyuram gelirem
Aynen canım ya alışcaz mecburnormalmiş şükür tecrubeliler söyledi ☺
Aynen cnm hayrlisi bklm normalse iyi bari denerim bende ben kaşıntı için zeytinyağı sürüyordum karnıma da süreyim bari rahatlatır belki
Doktor bana o haftalarda artık sırt üstü yatma sola dogru yat demişti. Gerilme hissi oliyor evet arada sertleşme gibi herhalde bebek dönüyorken oluyor gibi geliyor bana. Ama sirt üstü yatınca bi ağırlık hissi oliyor bendeMemeli Mestan sosmivida F Fatma KTL ve diğer hamiş kızlar ben 21. Haftadayim bu haftalarda sizlerde de karında gerilme daralma gibi his oluyor muydu çok yemiyorum ama karnımı içerden asılıyorlar gibi hissediyorum acaba büyüdüğü için mi normal mi ki sadece sağa sola dönüp yatınca rahat ediyorum sırt üstü yatarken ve otururken daraliyorum
Senin zoruna gitmioo demeeeeekBen analarn arasına giremem
Cucuguummm dayak yerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?