- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aaaa ihanetBi sanatcimizin sozleriyle anlatmak istiyorum durumuu
Oralara buralara
gidiyoolaa
kimseye haber
vermiyolaa
gizli gizli seviolaaa
Hemi deee aleneeenAaaa ihanet
Ben herkesi herkesle aldatabilirimSenin zoruna gitmioo demeeeeek
O kişi kim acabeeAaaa ihanet
Rica ederm cnm. Valla bazen dusunuorm ne ara bole sistm diye. SasriormDimi kız bende öyle düşündüm ama acaba mi dedim saolaisn cnm baya baya genişliyorz hakikatrn
Hani sen gelmedin kiiiBen herkesi herkesle aldatabilirim
Siz beni diskoya götürmednz
Yooo benden istemddiD Deryakadir F Fatma KTLBeklemekseni Venuseva Fit mutlu anne sosmivida
Kızlar gebeliği öğrendiğinizde doktorunuz progesteron testi istedi mi sizden? istediyse değeriniz kaç çıkmıştı?
Benden istemedi canım ben sadece normal kan değerlerime baktırmıstım noldukiD Deryakadir F Fatma KTLBeklemekseni Venuseva Fit mutlu anne sosmivida
Kızlar gebeliği öğrendiğinizde doktorunuz progesteron testi istedi mi sizden? istediyse değeriniz kaç çıkmıştı?
O zaman dert edecek kadar önemli değil demektir çok sevindimYooo benden istemddi
Ya benden istedi 11 çıktı, "10 üstü normal ama yine de günde bir defa progestan hap kullan" dedi de kafama takıldı canım. Lekelenmem vs yok bana dediği tedavi olmuşsun uzun zaman beklemişsin gebeliğin. garantiye alalımBenden istemedi canım ben sadece normal kan değerlerime baktırmıstım nolduki
Sen yinede adetin 2.yada 3.gübü yaptır cnm kesin olsunBuradan edemedigim tüm hakaret küfür vb ben icimden ettim o doktorbozuntusuna bebegimogün travma yasattı bana hakkım helal degil
anladım canım saolasin bende yatmıyorm pek sırt üstüDoktor bana o haftalarda artık sırt üstü yatma sola dogru yat demişti. Gerilme hissi oliyor evet arada sertleşme gibi herhalde bebek dönüyorken oluyor gibi geliyor bana. Ama sirt üstü yatınca bi ağırlık hissi oliyor bende
benden istemedi canımD Deryakadir F Fatma KTLBeklemekseni Venuseva Fit mutlu anne sosmivida
aynen ne çabuk geçiyor zamanRica ederm cnm. Valla bazen dusunuorm ne ara bole sistm diye. Sasriorm
Tedbir almak istemiş doktorun demek canım sağlıkla ilerlesin insAllahYa benden istedi 11 çıktı, "10 üstü normal ama yine de günde bir defa progestan hap kullan" dedi de kafama takıldı canım. Lekelenmem vs yok bana dediği tedavi olmuşsun uzun zaman beklemişsin gebeliğin. garantiye alalım
Allah razı olsun canımm çok sağ olTedbir almak istemiş doktorun demek canım sağlıkla ilerlesin insAllah
Yaptm mi guzel yapariiim
Ne cevap verecek acabaYaptm mi guzel yapariiim
Özellikle progestan testi yapılmadı ama gebelik baslangici testlerinde varmiydi bilmiyorum, ama ben progestan kullanıyorum gebelik başlangıcından beri, doktor 36.haftaya kadar kullanman lazim dediD Deryakadir F Fatma KTLBeklemekseni Venuseva Fit mutlu anne sosmivida
Bide hic cekinmeden ispitleee dediiNe cevap verecek acababizden biktigini haykirirmis
Kullan canım zararı yok benim riskim olmamasına ksrşın ben kullandım 3 ay boyuncaYa benden istedi 11 çıktı, "10 üstü normal ama yine de günde bir defa progestan hap kullan" dedi de kafama takıldı canım. Lekelenmem vs yok bana dediği tedavi olmuşsun uzun zaman beklemişsin gebeliğin. garantiye alalım
Bir durum mu var öyle dedi canım kullanman içinÖzellikle progestan testi yapılmadı ama gebelik baslangici testlerinde varmiydi bilmiyorum, ama ben progestan kullanıyorum gebelik başlangıcından beri, doktor 36.haftaya kadar kullanman lazim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?