Kabızlıkta var. Acaba nasıl geçer. Kızıma hamileyken kabızlık sorunum yoktuTatlı sorunlar bunlar canım olacak okadar gecer yakın zamanda insallah
Yaptirdim tutmadi 2 hafta once negatif sonuc aldimTüp bebek mi düşünüyorsunuz
Kabızlıkta var. Acaba nasıl geçer. Kızıma hamileyken kabızlık sorunum yoktu
Bnm bastan beri varKabızlık çok zor, bende ilk zaman oldu.Yeşil elma iyi geliyo, deneyebilirsin. Bi de tabi bol bol su içmen gerekli.
Valla suyu tahmin edemeyeceğiniz kadar sık içiyorum. Seviyorum kendisini. Ama ne kiloma ne de şu kabızlığıma çare olamadı.Kabızlık çok zor, bende ilk zaman oldu.Yeşil elma iyi geliyo, deneyebilirsin. Bi de tabi bol bol su içmen gerekli.
Bnm bastan beri vardemir ilaclri da kullninca hepten ... o kadr su iciom bana misin demedi valla. Dr a soleyince biseylrr veriomus galiba.
Ben hiç ilaç kullanmıyorum. Vücuduma stoklamışım zatenBen henüz demir ilacı kullanmıyorum ama kan testimde demirim normalden yüksek çıkmıştı.
Ben hiç ilaç kullanmıyorum. Vücuduma stoklamışım zaten
Yok kullanmıyorum. Önceki gebeliğimde de kullanmamıştım. Sende kullanıyorsan solgar çok iyi. Kız kardeşim kullanmıştı.Folik asit kullanmıyo musun?
Yok kullanmıyorum. Önceki gebeliğimde de kullanmamıştım. Sende kullanıyorsan solgar çok iyi. Kız kardeşim kullanmıştı.
Ben hap konusunda hassasım. Yutamıyorum. Haplar bana güven vermiyor. Doktor zorundasın demedikçe içmem yaniBen kullanıyorum, evet solgar kullanıyorum zatenSen neden kullanmıyosun? Aslında kullanman gerekli.
YemedinizmiCanim cekti kiz vallaha
Geldim cicegimP
Yemek yemeğe mi giidiyorsunus
NeyapıyırsunDun de helva yapiodu anam. Tarifini alam da yapam bu aksam
Benimde canım helva çekmişti eşim yaptı kıslarrrrYemedinizmi
Geldim cicegim
Neyapıyırsun
Evet hem öldürmüs hemde tesekkür bekliyorHıı dimi dimii biri öldürmüş
Oluyor canım bazen tedirgin olmana gerek yokKoku falan yok ben ilk defa şeffaf akıntı gördüğüm için kendimde tedirgin oldum
Her gebelik farklı oluyormus tabi allah yardımcınız olsun balamKabızlıkta var. Acaba nasıl geçer. Kızıma hamileyken kabızlık sorunum yoktu
allah razı olsunHer gebelik farklı oluyormus tabi allah yardımcınız olsun balam
Benim helvamı esinmi yaptı kız lorik yapacaktıBenimde canım helva çekmişti eşim yaptı kıslarrrr
Benim helvamı esinmi yaptı kız lorik yapacaktı
Vardır rabbimin hikmeti sakın uzulme sakın. Ben uzuluyordum rabbimin hikmetini yeni aldımYaptirdim tutmadi 2 hafta once negatif sonuc aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?