- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Canim cekti kiz vallahaHadi size afiyet olsun
Yemek yemeğe mi giidiyorsunusHadi size afiyet olsun
Dun de helva yapiodu anam. Tarifini alam da yapam bu aksamhelvamı kim kavuracak
Yemek yapıyorEfndiiimmmm
Oyyy kiyamm. Kocan isitsin senii
Anamizin helvasini yemegeeeP
Yemek yemeğe mi giidiyorsunus
Ay en sevdgim koca tipiYemek yapıyor
Bugün aşırı yordu beniAy en sevdgim koca tipibnmkisi de yorgn gelmese ona yaptririm bazen.
İçini sıkıyo insanın yaaaaay valla ben bayiliorum. Aksine icim acilio. Izledikce izleyesim gelio.
kiz yok tamamen bilgisizlikten. Onceden ole seyler yasansa bile mantikli mi sence ole seyler sormasi
Ben o yuzden baslamadim halâ temizlige
Ooo yapsin o zmn tabiii. HakkindrBugün aşırı yordu beniİstanbullu gelin aldı tarlada kosusturuyor yapsın bı zahmet dimi ama
Bakis acini degistr ve zevk almaya bakİçini sıkıyo insanın yaaaa
Zamanım yok hahaOoo yapsin o zmn tabiii. Hakkindr
Bakis acini degistr ve zevk almaya bakolumlama yap
Kuzucum evet belki yasamadan insan anlayamaz ama etrafimda gordum 10 sene cocugu olmadi tedavi gordu sonra kendiliginden oldu bir digeri tup bebek yapti zar zor oldu ikincisi kendiliginden oldu evet zor haklisin maddi manevi cok zor ama beterin beteri var uzulmeni istemiyorum inan cok yipratiyosun canina yazikk sende bir ananin evladisin yapma bunu kendineBunlarim hepsinin farkimdayim ama yanlis anlama lutfen gercekten ama grrcekten yasamayan anlamaz bu durumu. Asla iayan etmedim hatta sadece icim sokulene kadar agladim nedeeennn Allahimmm demedim hiç demem de diyemem de .. ama zor maddi manevi cok zor . Her halimize cok sukur ama napalim takdiri ilahi Ben artik Allaha biraktim kendimi. Istedigi diledigi zaman verir alan da o vrren de o elhamdülillah
Hıı dimi dimii biri öldürmüş
Koku falan yok ben ilk defa şeffaf akıntı gördüğüm için kendimde tedirgin oldumBendede oluyor canım normal akıntı gelmesi kötü koku ve kasıntı yoksa tabi
Her zorlukla beraber bir kolaylik vardırKuzucum evet belki yasamadan insan anlayamaz ama etrafimda gordum 10 sene cocugu olmadi tedavi gordu sonra kendiliginden oldu bir digeri tup bebek yapti zar zor oldu ikincisi kendiliginden oldu evet zor haklisin maddi manevi cok zor ama beterin beteri var uzulmeni istemiyorum inan cok yipratiyosun canina yazikk sende bir ananin evladisin yapma bunu kendine
O bende de oldu 2 gün önce demekki normal birşeyKoku falan yok ben ilk defa şeffaf akıntı gördüğüm için kendimde tedirgin oldum
Tüp bebek mi düşünüyorsunuzHer zorlukla beraber bir kolaylik vardır
Çok şükür sevindim bir şeyin olmamasına. İnşallahGelecek Bat tarihini sormustum balam birseyim yok benim önümüzdeki aya nasip olacaktır insallah
Aynen oyle kuzucum aynen oyleeHer zorlukla beraber bir kolaylik vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?