Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küsme nanacigim 3 günlük dünyada bence konuşarak anlaşmak tatlıya bağlamak en güzeli diğer türlü hayat insanin burnundan geliyor evde o gerginlik havası ben yapamıyorum psikolojim alt üst oluyor
Balam bu küsmekte degil benim oldugu kadar onunda sorumlulukları var hic böyle yapmazdı zoruma gidiyor ve belli etmek istiyorum bunuda konusmadan kendisinin anlamasını istiyorum bu konuyu sorumlulugunu...

Benim moralim soffir siffiiirr siiffiirr
Bak cocuk alirim seni ayagimin altinaa artik eliniz kolunuz tutuyo kimseye muhtac degilsinizz nee hayatlar varr gecen gozume ilisti yazdiklarin isyan etme sukur et!! Beterin beteri varr hersey Allahtan insan biseyleri olmayinca kiymetini anliyo dua ett elin kolun tam dusunsene eksik yaninin bunlar oldugunu? Benim gorumcem isitme engelli oldugu icin konusamiyoda ona sorsan istedigi teksey belki de duymak konusmak yapmayin kendinize bunlari birazcik sukur edin dua edin birgun olucakk hayirli olan zamani bekliyodur bebek hem kendine hem esine hemde seni seven insanlara bunu yapmaya hakkin yok!

Bunlarim hepsinin farkimdayim ama yanlis anlama lutfen gercekten ama grrcekten yasamayan anlamaz bu durumu. Asla iayan etmedim hatta sadece icim sokulene kadar agladim nedeeennn Allahimmm demedim hiç demem de diyemem de .. ama zor maddi manevi cok zor . Her halimize cok sukur ama napalim takdiri ilahi Ben artik Allaha biraktim kendimi. Istedigi diledigi zaman verir alan da o vrren de o elhamdülillah

Cnm anlıyoruz en azından anlamaya çalışıyoruz seni çok zor elbette benim çevremde de var ben bı buçuk sene olmadı demeye utanıyorum 10 senelik evli eşinin sperm sayısı sifirmis nerdeyse zorlaya zorlaya iki tüp bebek yapmışlar üçüncüyü bı kaç ay oluyor ameliyati ilacı vs derken uğraştılar baya ama dhaa transfer edilemeden yine olmuş embriyo 45-50 bin gitti diyorlar artık ne tedvai ne başka bişey doktora adım atmam diyor abla çok zor tahmin bile edemiyorum ama imtihan dünyası insAllah Rabbim sabrinizin teslimiyetinizin karşılığı minik hediyenizi yollar Allah büyük üzülme demiyorum insan elbet üzülür düşünür ama Rabb'im isyan etme yanlışına düşürmesin insAllah

Aynen oyle cok zor cok bir bebek icin hersryimizi vrriyoruz ama olmayinca ister istemez yikiliyoruz

Balam bu küsmekte degil benim oldugu kadar onunda sorumlulukları var hic böyle yapmazdı zoruma gidiyor ve belli etmek istiyorum bunuda konusmadan kendisinin anlamasını istiyorum bu konuyu sorumlulugunu...
Anladım canım inşallah en kısa zamanda anlar hatasını ve üstüne düşeni yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…