Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtlama dönemimi ben hissediyorum genelde canım suan takip etmek istemiyorum sadece.
bel ve kasıkta sızlamalarım olur yumurta kıvamında akıntım gelir birlesme olsun hisside yasarım genelde
Ben bir Nane hissetmiyorum sadece adet olmama yakın felç geciriyorum agırı dan sızıdan adetin 2 günü geçiyor..

Sanki bnm de bu gece kasilmalrim var yaa yalanci sancilr basladi simdiden
Bu yalancı sancılar nasıl oluyo bu kadar erken mi başlıyor kuzum
Yumurtlama dönemimi ben hissediyorum genelde canım suan takip etmek istemiyorum sadece.
bel ve kasıkta sızlamalarım olur yumurta kıvamında akıntım gelir birlesme olsun hisside yasarım genelde
Sen psikolojikmen çok yorulmuşsun nanam seni çok iyi anlıyorum o zaman bu ay akışına bırak bebeğim

Sen psikolojikmen çok yorulmuşsun nanam seni çok iyi anlıyorum o zaman bu ay akışına bırak bebeğim
Evet cnm erkn baslio. Hatta 20lerden sonra ara ara da oldu. Bizim gruptakilerde de oluodu. Sende de olursa sasrma. Magnezyum verio zaten dr. Ben uzun zamndr kullnmiorm magnezyumu.ondan hissediorm. Nrml yani

Yaa ne kadar güzel yazmışsın rabbim sizlere de evlatlarınızın acısını göstermesin her günğnüz bi öncekinden mutlu huzurlu sağlıklı bereketli geçsin inşallah bu topikte çoğu kişiye uğur getirdi bence. Ve burdaher birimiz aslında kimseye anlatamadığımız şeyleri anlatıp rahatlıyoruz bu topik buraya giren herkese uğur getirsin inşallah

Evet cnm erkn baslio. Hatta 20lerden sonra ara ara da oldu. Bizim gruptakilerde de oluodu. Sende de olursa sasrma. Magnezyum verio zaten dr. Ben uzun zamndr kullnmiorm magnezyumu.ondan hissediorm. Nrml yani

Bak işte bilmediğim birşey daha öğrenmiş oldum sayende o zaman sen 38. Haftada falan doğurursun kuzum

Neyyyyyüüüüü ensona konu topik acanmı hamile kaldııııııııı

Tesekkür ederim cicegim evet öyleyim sagol

Cok tskkr ederiiz Rabbim yavrularinizi size baglislasin. Hayrli berektli uzun omurleri olsn. Bu grup cok kisinin duasini aldi cok.sukur. herkes kavusacak Allhin izniylee
Bak işte bilmediğim birşey daha öğrenmiş oldum sayende o zaman sen 38. Haftada falan doğurursun kuzum
Valla gelisimi tam olrsa hic yok demem dr da nisan 15ten sonra bekleyebilirz dogumu dedi. Bklm pasamin gonlu nasil isterse

Hayırlarla gelsin inşallah kuzum hayırlı evlat olsunn Sen hazırlıklarını yaptın mı başlaıdn mı peki biz hiç bu soruları sormuyoruz beşik araba kıyafetler oda hazır mı

Rabbim den istiyorum her zaman dua edicem ama üzerine düşmeyecem..hikmeti vardır elbet. Kaygana ölmeden olumucak gibi

Deme deme rabbimin zoruna gider dilinle kendini imtihan ettirme bebeğin olsun kaynananda görsün inşallah sen rabbime teslimiyet ve tevekkül ederek yaklaş o sana daha çok yakınlaşıcak

Hayırlarla gelsin inşallah kuzum hayırlı evlat olsunn ❤ Sen hazırlıklarını yaptın mı başlaıdn mı peki biz hiç bu soruları sormuyoruz beşik araba kıyafetler oda hazır mı ❤
Baslamistm yavas yavas yapmya calisiorm iste. Besik aldik kiyaftleri de ilk 3 ay yeteck kdr aldim. Sonrasini gelisimine bagli alcam ihiyac oldukca. Oda yapmicam zaten tasincaz. Ilk sene yanmda uyutmyi dusunuorm. Imkan oldukca bisylri yapiorm. Tavsiyem 25 ten sonra basla sen de

Teşekkürler amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese sizlere de hayırlı doğumlar dilerim

Deme deme rabbimin zoruna gider dilinle kendini imtihan ettirme bebeğin olsun kaynananda görsün inşallah sen rabbime teslimiyet ve tevekkül ederek yaklaş o sana daha çok yakınlaşıcak ❤
Tövbee şaka takılıyorum ben :) rabbim kaynanama 10 tane torun versin 10 a da o baksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…