Ben bir Nane hissetmiyorum sadece adet olmama yakın felç geciriyorum agırı dan sızıdan adetin 2 günü geçiyor..Yumurtlama dönemimi ben hissediyorum genelde canım suan takip etmek istemiyorum sadece.
bel ve kasıkta sızlamalarım olur yumurta kıvamında akıntım gelir birlesme olsun hisside yasarım genelde
Bu yalancı sancılar nasıl oluyo bu kadar erken mi başlıyor kuzumSanki bnm de bu gece kasilmalrim var yaayalanci sancilr basladi simdiden
Sen psikolojikmen çok yorulmuşsun nanam seni çok iyi anlıyorum o zaman bu ay akışına bırak bebeğimYumurtlama dönemimi ben hissediyorum genelde canım suan takip etmek istemiyorum sadece.
bel ve kasıkta sızlamalarım olur yumurta kıvamında akıntım gelir birlesme olsun hisside yasarım genelde
Dr a sormadim cnm. Ama norml. Simdiden baslio zaten. Rahim kendini hazrlio o yizden.Normalmiymis ne diyor doktorun?
Evet cnm erkn baslio. Hatta 20lerden sonra ara ara da oldu. Bizim gruptakilerde de oluodu. Sende de olursa sasrma. Magnezyum verio zaten dr. Ben uzun zamndr kullnmiorm magnezyumu.ondan hissediorm. Nrml yaniBu yalancı sancılar nasıl oluyo bu kadar erken mi başlıyor kuzum
Sen psikolojikmen çok yorulmuşsun nanam seni çok iyi anlıyorum o zaman bu ay akışına bırak bebeğim
Selam kızlar iyi geceler. Konuyu görünce yazmak istedim. Biz bir kaç arkadaş 2 sene önce burda tanıştık hepimizin ortak noktası bebeklerimizin olmasını istemekti. Her ay birbirimizin durumlarını sorar durumlarımızı hergün öğrenirdik hatta bir arkadaşımız (@Seymaaao ) hepimizin adetine kaç gün kaldığını isimlerimizle yazar örneğin şunun batına bu kadar kalmış gibisine not bile tutardı. Sonra içimizden bi arkadaş (@Kutsal panter ) '2019'un en güzel anneleri' diye bi topik açtı. Bize şans getirsin dedi. Sonra aradan az bi zaman sonra aramızdan biri hamile olduğunu söyledi sonra ben sonra diğeri(@Kutsalll BULUT ) , diğeri, diğeri derken en son da kendisi hamile şimdi. Biz de bebişleri büyütüyoruz. Yani demem o ki aklıma geldi bu grubunuzu görünce. İnşallah bu konu - grup da sizlere şans getirsin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet cnm erkn baslio. Hatta 20lerden sonra ara ara da oldu. Bizim gruptakilerde de oluodu. Sende de olursa sasrma. Magnezyum verio zaten dr. Ben uzun zamndr kullnmiorm magnezyumu.ondan hissediorm. Nrml yani
Neyyyyyüüüüü ensona konu topik acanmı hamile kaldıııııııııSelam kızlar iyi geceler. Konuyu görünce yazmak istedim. Biz bir kaç arkadaş 2 sene önce burda tanıştık hepimizin ortak noktası bebeklerimizin olmasını istemekti. Her ay birbirimizin durumlarını sorar durumlarımızı hergün öğrenirdik hatta bir arkadaşımız (@Seymaaao ) hepimizin adetine kaç gün kaldığını isimlerimizle yazar örneğin şunun batına bu kadar kalmış gibisine not bile tutardı. Sonra içimizden bi arkadaş (@Kutsal panter ) '2019'un en güzel anneleri' diye bi topik açtı. Bize şans getirsin dedi. Sonra aradan az bi zaman sonra aramızdan biri hamile olduğunu söyledi sonra ben sonra diğeri(@Kutsalll BULUT ) , diğeri, diğeri derken en son da kendisi hamile şimdi. Biz de bebişleri büyütüyoruz. Yani demem o ki aklıma geldi bu grubunuzu görünce. İnşallah bu konu - grup da sizlere şans getirsin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
Ovülasyonla takip et ozaman balamBen bir Nane hissetmiyorum sadece adet olmama yakın felç geciriyorum agırı dan sızıdan adetin 2 günü geçiyor..
Tesekkür ederim cicegim evet öyleyim sagolBu yalancı sancılar nasıl oluyo bu kadar erken mi başlıyor kuzum
Sen psikolojikmen çok yorulmuşsun nanam seni çok iyi anlıyorum o zaman bu ay akışına bırak bebeğim
Vaktiyle saatiyle gelsin insallah tosbigimDr a sormadim cnm. Ama norml. Simdiden baslio zaten. Rahim kendini hazrlio o yizden.
Yaaa ne güldüm yorumunaNeyyyyyüüüüü ensona konu topik acanmı hamile kaldııııııııı
Cok tskkr ederiizSelam kızlar iyi geceler. Konuyu görünce yazmak istedim. Biz bir kaç arkadaş 2 sene önce burda tanıştık hepimizin ortak noktası bebeklerimizin olmasını istemekti. Her ay birbirimizin durumlarını sorar durumlarımızı hergün öğrenirdik hatta bir arkadaşımız (@Seymaaao ) hepimizin adetine kaç gün kaldığını isimlerimizle yazar örneğin şunun batına bu kadar kalmış gibisine not bile tutardı. Sonra içimizden bi arkadaş (@Kutsal panter ) '2019'un en güzel anneleri' diye bi topik açtı. Bize şans getirsin dedi. Sonra aradan az bi zaman sonra aramızdan biri hamile olduğunu söyledi sonra ben sonra diğeri(@Kutsalll BULUT ) , diğeri, diğeri derken en son da kendisi hamile şimdi. Biz de bebişleri büyütüyoruz. Yani demem o ki aklıma geldi bu grubunuzu görünce. İnşallah bu konu - grup da sizlere şans getirsin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
Valla gelisimi tam olrsa hic yok dememBak işte bilmediğim birşey daha öğrenmiş oldum sayende o zaman sen 38. Haftada falan doğurursun kuzum
Rabbim den istiyorum her zaman dua edicem ama üzerine düşmeyecem..hikmeti vardır elbet. Kaygana ölmeden olumucak gibiOvülasyonla takip et ozaman balam
Hayırlarla gelsin inşallah kuzum hayırlı evlat olsunnCok tskkr ederiizRabbim yavrularinizi size baglislasin. Hayrli berektli uzun omurleri olsn. Bu grup cok kisinin duasini aldi cok.sukur. herkes kavusacak Allhin izniylee
Valla gelisimi tam olrsa hic yok dememdr da nisan 15ten sonra bekleyebilirz dogumu dedi. Bklm pasamin gonlu nasil isterse
Evet son haftaları şu anNeyyyyyüüüüü ensona konu topik acanmı hamile kaldııııııııı
Rabbim den istiyorum her zaman dua edicem ama üzerine düşmeyecem..hikmeti vardır elbet. Kaygana ölmeden olumucak gibi
Baslamistm yavas yavas yapmya calisiorm iste. Besik aldik kiyaftleri de ilk 3 ay yeteck kdr aldim. Sonrasini gelisimine bagli alcam ihiyac oldukca. Oda yapmicam zaten tasincaz. Ilk sene yanmda uyutmyi dusunuorm. Imkan oldukca bisylri yapiorm. Tavsiyem 25 ten sonra basla sen deHayırlarla gelsin inşallah kuzum hayırlı evlat olsunn ❤ Sen hazırlıklarını yaptın mı başlaıdn mı peki biz hiç bu soruları sormuyoruz beşik araba kıyafetler oda hazır mı ❤
Teşekkürler amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese sizlere de hayırlı doğumlar dilerimYaa ne kadar güzel yazmışsın rabbim sizlere de evlatlarınızın acısını göstermesin her günğnüz bi öncekinden mutlu huzurlu sağlıklı bereketli geçsin inşallah bu topikte çoğu kişiye uğur getirdi bence. Ve burdaher birimiz aslında kimseye anlatamadığımız şeyleri anlatıp rahatlıyoruz bu topik buraya giren herkese uğur getirsin inşallah ❤❤❤
Tövbee şaka takılıyorum ben :) rabbim kaynanama 10 tane torun versin 10 a da o baksınDeme deme rabbimin zoruna gider dilinle kendini imtihan ettirme bebeğin olsun kaynananda görsün inşallah sen rabbime teslimiyet ve tevekkül ederek yaklaş o sana daha çok yakınlaşıcak ❤
Bu detay hiç ıyii olmaduıNeyyyyyüüüüü ensona konu topik acanmı hamile kaldııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?