Oyyy Sana canım kurban olsun n kuzum benimHer namazımda her mevlid okumamda her aklıma geldiğinizde ki hiç çıkmıyosunuz
Ne zamanBen hissediorm
Kayınvalide demek
AnladımK
A
Y
N
A
N
A
Afferim :)Anladım
İnsallah balam insallah evet hatırlıyorum sana hissi geliyordu hamile kaldın cok sükürAmin inşallah kuzum ❤
Vallahi billahi kendimde ne kadar hissettiysem sen de de hissediyorum bak ben şubat ayında ne dedim ara ara hamileyim ben ya hissi geliyo dedim sonuç ne oldu. Lorikte işk tüp bebek yapmaya başladım deyince ikizleirn olucak dedim o da tek embriyo verecekler dedi ama ben ikiz hissetmiştim ikiz transfer yaptılar tutmadı ama ikizz olacağına inanıyordum ki doğru çıktı ikiz transfer ettiler senin de bize bu sene bu haberi vereceğine inancım sonsuz sen de inan ve ne tedavi gerekiyosa yap doktoruna femarayı sor eğer onaylarsa sana femaranı ben göndercem
Canın var olsun inşallah eşinle çocuğunnla mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun inşallah. Dua benim için çok önemli ve şöyle düşünürüm başkalarının dualarında yer alman için başkalarına dua etmen gerek mesela benim çevremde bana diyenler de var arkamdan konuşanlarda kulağıma geliyo mutlaka konuşanlar evi var iyi bi kocası var babaevinde sultan gibi yaşadı kocası da ağzının içine bakıyot yediği önünde yemediği arkasında tatili gezmesi cabası diye ben de diyorum ki çok dua alıyorum o yüzden kalplerini kontrol ettirsinler acaba kaç kişinin hayır duasında yer alabiliyolar ben bunu söylemeyecektim ama geçen ay ocak ayında bir çocuğa karşıma çıktı birden abla kardeşlerim evde aç bana marketten iki ekmek bide azcık kıyma alır mısın dedi çocuk yani son param olsa düşünmeden veririm neyse marketten çıktık abla senden çok güzel bi anne olur senin çocuğun var mı dedi yok dedim inşallah olur sana çok dua edicem dedi Allah razı olsun senden dedim ayrıldık ve ben bu ay haberini aldıö ya ne kadar ince nüanslar bunlar. Dualarda buluşalım canım benimOyyy Sana canım kurban olsun n kuzum benim
Rabbim her iki cihanda senden razı olsjm
Yok yaa sanmamiki sene dahamı bebek diye aglayacam beeeeennnn
Amin balam duana saglık yüreginden öperim seniÇok teşekkür ederiz aminn inşallah Allah size ve isteyen herkese en hayırlı ve en doğru en kısa zamanda nasip etsin aminnn❤
İnsallah balam insallah evet hatırlıyorum sana hissi geliyordu hamile kaldın cok sükürbenden hissi hic gitmedi olmadı coksükür hayırlısı buymus demekki Ben ne gerekiyorsa ben yapıyorum zaten
Nisada dusunuorm. Ziyaretime gelirsin herldeeNerede dogum yapacaksın sen?
Yakin zamnda boslicaksin ve mujdeyi vercksiiin Allhin izniylee.Ne zaman
Su meshur iliskiye girdik hamile miyim konulri gibi mi diosunLütfen yardim korkuyoruz(resimli) Konuya baktınız mı? Yalan Söylüyorlar gibi geldi bana... Doktor Adetliyken adet söktürücü vermiş?
Masallah cicegim ama dile getirme böyle allah biliyor temiz kalbini birde sen bil yeter kendi nazarı bile degermis insanın kendisine kötü niyetle söylemesede oyüzden dillendirme kendi icindede hamdüsenalar et yeterCanın var olsun inşallah eşinle çocuğunnla mutlu huzurlu sağlıklı yılların olsun inşallah. Dua benim için çok önemli ve şöyle düşünürüm başkalarının dualarında yer alman için başkalarına dua etmen gerek mesela benim çevremde bana diyenler de var arkamdan konuşanlarda kulağıma geliyo mutlaka konuşanlar evi var iyi bi kocası var babaevinde sultan gibi yaşadı kocası da ağzının içine bakıyot yediği önünde yemediği arkasında tatili gezmesi cabası diye ben de diyorum ki çok dua alıyorum o yüzden kalplerini kontrol ettirsinler acaba kaç kişinin hayır duasında yer alabiliyolar ben bunu söylemeyecektim ama geçen ay ocak ayında bir çocuğa karşıma çıktı birden abla kardeşlerim evde aç bana marketten iki ekmek bide azcık kıyma alır mısın dedi çocuk yani son param olsa düşünmeden veririm neyse marketten çıktık abla senden çok güzel bi anne olur senin çocuğun var mı dedi yok dedim inşallah olur sana çok dua edicem dedi Allah razı olsun senden dedim ayrıldık ve ben bu ay haberini aldıö ya ne kadar ince nüanslar bunlar. Dualarda buluşalım canım benim❤
Ayyyy insallah yaaa cicegimmmYok yaa sanmamyakında verirsin bize güzel haberler inanıyorum ben ❣
O konuya hala bakıyorum ben devamı gelmiş yorumların kız bişeyler yazıyo dahaNisada dusunuorm. Ziyaretime gelirsin herldee
Yakin zamnda boslicaksin ve mujdeyi vercksiiin Allhin izniylee.
Su meshur iliskiye girdik hamile miyim konulri gibi mi diosunbilerek dusurmus belki de
Allahım icine dogdurtmus olsun cicegim insallah sende benim kalbimdesin o yolu biliyorum ben insallah ısıgı görecezÇok şükür kuzum rabbim sana da nasip edecek bak ben seni tanımadığım halde buna inanıyosam belki de bu kalpten kalbe giden bi yol varya o yolun ışığı ben inanıyosam sen daha fazla inan olacak rabbimin izniyle ❤
Evt okuyorm hala ben deO konuya hala bakıyorum ben devamı gelmiş yorumların kız bişeyler yazıyo daha
Masallah cicegim ama dile getirme böyle allah biliyor temiz kalbini birde sen bil yeter kendi nazarı bile degermis insanın kendisine kötü niyetle söylemesede oyüzden dillendirme kendi icindede hamdüsenalar et yeter
Biz çocuk için yanarken... Kendime hakaret etmiş sayarım be..Nisada dusunuorm. Ziyaretime gelirsin herldee
Yakin zamnda boslicaksin ve mujdeyi vercksiiin Allhin izniylee.
Su meshur iliskiye girdik hamile miyim konulri gibi mi diosunbilerek dusurmus belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?