Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belirtilere hic takılmayın bayanlar her belirtiyi birebir yasayan birisi olarak söylüyorum belirtilere odaklanmayın sonra üzülüyor insan...
Aynen öyle çok haklısın. Ama benim ilk defa böyle oldu ondan kafama takıldı. Amaaan şunun şurasında batıma ne kaldı

Evet o da var daa. Yani bana ne soleyip duruon 3 unu de ust ustedogurdu bide.
Peki çocuklarının cinsiyeti ne ucude kizmi oglanni yoksa hem oğlan hem kizmi. Ben gibi kız yada oğlan istediği icinmi üçüncüyü doguranlardan onu merak ettim

Aynen sana söylemesi yanlış.Ben etrafımda çok kızıyorum ilk doğum yapacaklara doğumunu anlatanlara. Herkesin aynı olmaz. Hayırlısıyla ne oldugunu bile anlayamadan doğur kucağına al insaAllah
Kiz biraz nasil desem. Yasi benden kucuk zaten.pek bisey bilmez. Biraz da saftir bos konsuur. Dogumu yaklasmisti bana soluodu suram buram agrio bugun boyleyim bu nedir napayim die. Dedim kadin 3.yu dogurcak sanki ilk gibi bana soruo . Sanki on defa ben dgum yaptm. Kadini yonlendriodum
Peki çocuklarının cinsiyeti ne ucude kizmi oglanni yoksa hem oğlan hem kizmi. Ben gibi kız yada oğlan istediği icinmi üçüncüyü doguranlardan onu merak ettim
Iksi de var kiz. Ilki oglan 2. Kiz 3. De kiz oldu. Yeni dogum yapti zTen.
Kocasi kuduruk biraz libidosu yuksek adamin. Kadin adetine bikac gun kala yumurtlamis megersem. Kocasi da kendini tutamayip kacirmis azck icine. Ole istemeden oldu yani

Senin fikirlerine değer veriyo demekki. Etrafında ona sıcaklık gösteren yol gösteren birileri yok demekki. Üç çocuk doğurmuş ama en önemlisi de kendinden haberi yok demekki. Allah kolaylık versin ona

Yarın gidixez evimize :)
Ohh yansin geceler pelinsu heceler
Senin fikirlerine değer veriyo demekki. Etrafında ona sıcaklık gösteren yol gösteren birileri yok demekki. Üç çocuk doğurmuş ama en önemlisi de kendinden haberi yok demekki. Allah kolaylık versin ona
Evet malesef. Ailevi durumlari karisik biraz. Esi de pek onem vermiodu. Benle dertlesiodu hep. Artk ne dicegimi bilmiodum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…