- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Aynen öyle çok haklısın. Ama benim ilk defa böyle oldu ondan kafama takıldı. Amaaan şunun şurasında batıma ne kaldıBelirtilere hic takılmayın bayanlar her belirtiyi birebir yasayan birisi olarak söylüyorum belirtilere odaklanmayın sonra üzülüyor insan...
Hayırlısı bakalımBirak olsun yavrm. Hayra ciksin insllh
Peki çocuklarının cinsiyeti ne ucude kizmi oglanni yoksa hem oğlan hem kizmi. Ben gibi kız yada oğlan istediği icinmi üçüncüyü doguranlardan onu merak ettimEvet o da var daa. Yani bana ne soleyip duruon3 unu de ust ustedogurdu bide.
Ben uslu olursam baloncuk olamamUslu bir cicek ol sen
Hıhhhh her yerden dil cikarcam sanaaaBen uslu olursam baloncuk olamam
Bem tatlı cadıyı çiçeğim
Utanırım tövbe :)Hayrdr cnm neyi var babanin. Gule gidip gelin
Yapistrin gitsin bosver. Evi beklerseniz belki kacirirsinz
Kiz biraz nasil desem. Yasi benden kucuk zaten.pek bisey bilmez. Biraz da saftir bos konsuur. Dogumu yaklasmisti bana soluodu suram buram agrio bugun boyleyim bu nedir napayim die. Dedim kadin 3.yu dogurcak sanki ilk gibi bana soruo . Sanki on defa ben dgum yaptm. Kadini yonlendriodumAynen sana söylemesi yanlış.Ben etrafımda çok kızıyorum ilk doğum yapacaklara doğumunu anlatanlara. Herkesin aynı olmaz. Hayırlısıyla ne oldugunu bile anlayamadan doğur kucağına al insaAllah
Iksi de var kiz. Ilki oglan 2. Kiz 3. De kiz oldu. Yeni dogum yapti zTen.Peki çocuklarının cinsiyeti ne ucude kizmi oglanni yoksa hem oğlan hem kizmi. Ben gibi kız yada oğlan istediği icinmi üçüncüyü doguranlardan onu merak ettim
O nee kiii
Amaaann de gec. Isinizi gorun valla. En azndan su bikac gunu degerlndrinUtanırım tövbe :)
aynn olee.Hayırlısı bakalımherro mu merroomuu
Birii kirpiklerinin fotosunu atmış kırışık mı ne bişiler yazıyordu. Hamilelik belirsimi fln diye ona çok koptuydumdaO nee kiii
Yarın gidixez evimize :)Amaaann de gec. Isinizi gorun valla. En azndan su bikac gunu degerlndrin
Abovvvv, şakadır ya daha neler, i ih mümkünati yokkkkBirii kirpiklerinin fotosunu atmış kırışık mı ne bişiler yazıyordu. Hamilelik belirsimi fln diye ona çok koptuydumda
Bilmiyorum artık ama çok güldüm Allah affetsindeAbovvvv, şakadır ya daha neler, i ih mümkünati yokkkk
Senin fikirlerine değer veriyo demekki. Etrafında ona sıcaklık gösteren yol gösteren birileri yok demekki. Üç çocuk doğurmuş ama en önemlisi de kendinden haberi yok demekki. Allah kolaylık versin onaKiz biraz nasil desem. Yasi benden kucuk zaten.pek bisey bilmez. Biraz da saftir bos konsuur. Dogumu yaklasmisti bana soluodu suram buram agrio bugun boyleyim bu nedir napayim die. Dedim kadin 3.yu dogurcak sanki ilk gibi bana soruo . Sanki on defa ben dgum yaptm. Kadini yonlendriodum
Iksi de var kiz. Ilki oglan 2. Kiz 3. De kiz oldu. Yeni dogum yapti zTen.
Kocasi kuduruk biraz libidosu yuksek adamin. Kadin adetine bikac gun kala yumurtlamis megersem. Kocasi da kendini tutamayip kacirmis azck icine. Ole istemeden oldu yani
Ohh yansin geceler pelinsu hecelerYarın gidixez evimize :)
Evet malesef. Ailevi durumlari karisik biraz. Esi de pek onem vermiodu. Benle dertlesiodu hep. Artk ne dicegimi bilmiodumSenin fikirlerine değer veriyo demekki. Etrafında ona sıcaklık gösteren yol gösteren birileri yok demekki. Üç çocuk doğurmuş ama en önemlisi de kendinden haberi yok demekki. Allah kolaylık versin ona
Yum dönemlerindede bulantı olabiliyor canım ovü takibi yapıyormuydun?Kesinlikle katılıyorum takılmamak lazım. Ilk defa bulantı oldu sadece.
Evet lütfen sabırla batlarınızı bekleyinAynen öyle çok haklısın. Ama benim ilk defa böyle oldu ondan kafama takıldı. Amaaan şunun şurasında batıma ne kaldı
Aaaa öyle bir cicektemi varmısBen uslu olursam baloncuk olamam
Bem tatlı cadıyı çiçeğim
Ohh yansin geceler pelinsu heceler
Evet malesef. Ailevi durumlari karisik biraz. Esi de pek onem vermiodu. Benle dertlesiodu hep. Artk ne dicegimi bilmiodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?