Cicegim aslında koca yaptırdı daha önce testini degerleri normal cıkmıstı beni bir doktor korkuttu pko var sende bu kısırlık sebebi hamile kalamazsın tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum diye. Sonra ben baska bir doktora gittim oda ben pko göremiyorum kan testlerinide yenileyelim esinde sperm testi versin o doktorun hemen tüp bebek demesi acımasızlık olur degerlerinize önce bir bakalım dedi. Önce kocaya söyledim tamam dedi simdide sen gideceksin ya orada cıkar zaten ne sorun varsa dediBaskımı sinir oldum bak şimdi senin kocayabelkide eşinden kaynaklı bi sorun olabilirmi öyle kişilerde sebep kendilerinden çıkıyor genelde
Dediğim folikasit yumurta gelişimi için iyiBana sadece yumurtalarin tembel yavaş büyüyor dedi canim birde solda yumurtan var bugünleri değerlendir dedi pko demedi vajinal ultrasonla bakıp söyledi
İnsallah annesinin papatyası insallah beeeGüzel haberler alalım hep. sağlığımız yerinde olsun kucaklarimiz bebislerimizle dolsun inşallah.
Yaa insaAllah tez zamanda sağlıkla hayirlisiyla dolsun göbeciklerimiz❤❤❤❤
Masallah Rabbim acilarini gostermesin hayırlı evlat olsunlar kuzum insaAllah 2 prensin yanina 1 prenses verir Rabbim ❤Boşa üzülüyorsun çok az kaldı bence herzaman en iyiyi düşünmeye calis. Bak benim iki oğluşum can pasalarim var bende bir kızım olsun istiyorum ve benim hamileliğim çok ağır geçiyor ilk hamileligimde yoğun bakımda kaldım ölcek diye bekledi herkes neler çektim ve bunları göze alarak üçüncüye niyetlendim ama oğlum olursa uzulecemmi hayır daha çok sarilacam bebeğime bundada vardır bi hayır diyecem e artık üç oğlan anası olarak sırtım yere gelmez kesinn
Yanlış anlama sözümü ama o sinerjiyi henüz yakalayamadığım için henüz bişey düşünüyorum diyemem lütfen kusuruma bakmakoz.benle alakali ne hissedoyorsun peki
Gordum balimm nasildaa minnos sermissGördünmü kırmızı halını
Ben de aralık ayında gittiğimde yumurta tembelliği var sende pko başlangıcı var dedi doktor ocakta klomen verdi şubatta femara artı çatlatma iğnesi ve nasip oldu hiç korkma tembellikten çok şükür devası var canımBana sadece yumurtalarin tembel yavaş büyüyor dedi canim birde solda yumurtan var bugünleri değerlendir dedi pko demedi vajinal ultrasonla bakıp söyledi
vücuduna fazla yükleme yapma tavsiyem ilaclarını kullan insallah hamile kalırsın canımYumurta büyütmek için iğne kullanıyorum pkoyum kistim var bunun yanında soğan kürüne başlasam sorun olur mu
Gercekten mi peki bunu aile hekimi falan yazar mi ki birde ben Ocaktan beri folikasit kullaniyordum folibol du ismi sanirimDediğim folikasit yumurta gelişimi için iyi
Bir dene istersen :)
Aaaa cok sevindim begenmissinGordum balimm nasildaa minnos sermiss
Ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah canim benim peki catlama iğnesi nasil yapiliyor hic bilmiyorum kusura bakmaBen de aralık ayında gittiğimde yumurta tembelliği var sende pko başlangıcı var dedi doktor ocakta klomen verdi şubatta femara artı çatlatma iğnesi ve nasip oldu hiç korkma tembellikten çok şükür devası var canım
Sevinmem mii anacimm kirmizi halilar serilmiss yollarimaaAaaa cok sevindim begenmissin
Reçetesiz alıyorsn ama biraz pahalı diğerlerine göreGercekten mi peki bunu aile hekimi falan yazar mi ki birde ben Ocaktan beri folikasit kullaniyordum folibol du ismi sanirim
Dile benden ne dilersen cicegim bugün bonkör günümdeyimSevinmem mii anacimm kirmizi halilar serilmiss yollarimaa ♥ Nanaamm sagolsun
Yaaa senin iyiligini dilerim ne dilicem kuzumDile benden ne dilersen cicegim bugün bonkör günümdeyim
CİCEK TARLALARIM BENİMMMMMMMYaaa senin iyiligini dilerim ne dilicem kuzum
Olsun canim faydasi olsunda Allah razı olsun ❤Reçetesiz alıyorsn ama biraz pahalı diğerlerine göre
Pembe toz halimde
Estagfirullah anlatayım canım adetin 3. Gününde femara kullandım ben normalde beş günde bitmesi gerekiyodu ben düzensiz kullandım 8 günde bitirdim femaradan beş gün sonra da eczaneden çatlatma iğnesi aldım zaten nasıl yapılacağı içinde yazıyo evde yaptım tabi bunları ben Doktorun takibiyle yaptım ilişki yaşadım 36 saat sonra olması gerekiyodu ben 42. Saatte yaşadım sonrasında da canım ne zaman isterse o zaman ilişki yaşadım öyle yani iğnenin 13. Günü test yaptım pozitif çıktı kan verrdim kanda da hamile olduğum çıktıNe güzel maşallah Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah canim benim peki catlama iğnesi nasil yapiliyor hic bilmiyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?