Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baskımı sinir oldum bak şimdi senin kocaya belkide eşinden kaynaklı bi sorun olabilirmi öyle kişilerde sebep kendilerinden çıkıyor genelde
Cicegim aslında koca yaptırdı daha önce testini degerleri normal cıkmıstı beni bir doktor korkuttu pko var sende bu kısırlık sebebi hamile kalamazsın tüp bebek düsünürsen yardımcı olurum diye. Sonra ben baska bir doktora gittim oda ben pko göremiyorum kan testlerinide yenileyelim esinde sperm testi versin o doktorun hemen tüp bebek demesi acımasızlık olur degerlerinize önce bir bakalım dedi. Önce kocaya söyledim tamam dedi simdide sen gideceksin ya orada cıkar zaten ne sorun varsa dedi

Bana sadece yumurtalarin tembel yavaş büyüyor dedi canim birde solda yumurtan var bugünleri değerlendir dedi pko demedi vajinal ultrasonla bakıp söyledi
Dediğim folikasit yumurta gelişimi için iyi
Bir dene istersen :)

Yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum pkoyum kistim var bunun yanında soğan kürüne başlasam sorun olur mu

Masallah Rabbim acilarini gostermesin hayırlı evlat olsunlar kuzum insaAllah 2 prensin yanina 1 prenses verir Rabbim ❤ valla hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek mühim değil Rabbim neylerse güzel eyler ❤ ne güzel 3. De oglanda olsa senden esinden bir can ya o bile yeter

koz.benle alakali ne hissedoyorsun peki
Yanlış anlama sözümü ama o sinerjiyi henüz yakalayamadığım için henüz bişey düşünüyorum diyemem lütfen kusuruma bakma ama inşallah gönlünden geçen me varsa hayırlısıyla en yakın zaman da seni bulsun rabbim yar ve yardımcın olsun anca dua edebildim sana

Bana sadece yumurtalarin tembel yavaş büyüyor dedi canim birde solda yumurtan var bugünleri değerlendir dedi pko demedi vajinal ultrasonla bakıp söyledi
Ben de aralık ayında gittiğimde yumurta tembelliği var sende pko başlangıcı var dedi doktor ocakta klomen verdi şubatta femara artı çatlatma iğnesi ve nasip oldu hiç korkma tembellikten çok şükür devası var canım

Yumurta büyütmek için iğne kullanıyorum pkoyum kistim var bunun yanında soğan kürüne başlasam sorun olur mu
vücuduna fazla yükleme yapma tavsiyem ilaclarını kullan insallah hamile kalırsın canım

Ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah canim benim peki catlama iğnesi nasil yapiliyor hic bilmiyorum kusura bakma

Ne güzel maşallah Rabbim sağlıkla hayirlisiyla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin inşaAllah canim benim peki catlama iğnesi nasil yapiliyor hic bilmiyorum kusura bakma
Estagfirullah anlatayım canım adetin 3. Gününde femara kullandım ben normalde beş günde bitmesi gerekiyodu ben düzensiz kullandım 8 günde bitirdim femaradan beş gün sonra da eczaneden çatlatma iğnesi aldım zaten nasıl yapılacağı içinde yazıyo evde yaptım tabi bunları ben Doktorun takibiyle yaptım ilişki yaşadım 36 saat sonra olması gerekiyodu ben 42. Saatte yaşadım sonrasında da canım ne zaman isterse o zaman ilişki yaşadım öyle yani iğnenin 13. Günü test yaptım pozitif çıktı kan verrdim kanda da hamile olduğum çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…