Hanımlar merhaba bende aranıza yeni katıldım benide dualarınıza, gruba alın tecrübelerinize dayanarak bi şey sormak istiyorum dün test yaptım ikinci çizgi sonradan belirgin çıktı umutlandım ama bugün testi tekrarladığımda çizgi çıkmadı bat 10 mart 9 aylık evliyim Ekim ayında 5 haftalık bi düşük yaşadım bu kez umut var mı sizce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?
Etmem mi her duam da vardınız zaten önce size sonea kendime ediyordum rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar size de nasip etsin inşallah
Selam kızlar nasılsınız yarın benim regl günüm döngüm 26 günde bir ama geçen ay 25. Günde olmuştum yani 1 gün erken gelmişti bugün 25. Gün ve bende 2-3 gündür aşırı ateşlenme var vücudumdan ateş çıkıyor sanki kulaklarım yanaklarım falan kızarıyor arada . Hayırlısıyla şu 1 gün daha geçseydi inşallah bu ay gebe kalırım
Kızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedi lütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Selam kızlar nasılsınız yarın benim regl günüm döngüm 26 günde bir ama geçen ay 25. Günde olmuştum yani 1 gün erken gelmişti bugün 25. Gün ve bende 2-3 gündür aşırı ateşlenme var vücudumdan ateş çıkıyor sanki kulaklarım yanaklarım falan kızarıyor arada . Hayırlısıyla şu 1 gün daha geçseydi inşallah bu ay gebe kalırım
Kızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedi lütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Evde test olsa hiç durmaz yapardım maalesef çıkıp alma imkanım yok eşimdende istemek istemiyorum boşa umutlandırdım onu defalarca. Sabredip beklicem inşallah bu kez hayırlısıyla tutunmuştur
Yaaa çok üzüldğm canım inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğin. Sen sakın kalkma tuvalet haricinde yat dinlen bol bol. Üzülme de hisseder olumlu pozitif ol dua et bol bol.