- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bebegim benim ya ilaclarini ic yorma kendini bebegin seninle annesi uzulmeKızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedilütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Allah razı olsun iğnemi yaptırdım belli bi süre her hafta iğne yapıcaz dedi yat dinlen dedi zaten ağır hiçbi iş yapma dedi kanamanın renginden dolayı belki de yerleşme kanamasıdır bekleyip görücez cuma günü gel dediOlumlu düşün daima beyin herşeyi kontrol ediyor bebeğin seninle ve sana tutunucak iğnelerini yaptır ve yorma kendini bir süre istirahat et duamdasın
İste belirtilerim var test yapmam lazım de benim de ateşlenmelet en büyük belirtim di önce çok üşüyüp gecenin bir yarısı ateşlenerek uyanıyordum test yap içinde kalmasınEvde test olsa hiç durmaz yapardımmaalesef çıkıp alma imkanım yok eşimdende istemek istemiyorum boşa umutlandırdım onu defalarca. Sabredip beklicem inşallah bu kez hayırlısıyla tutunmuştur
Çok dua ettim canım Allah razı olsun ben inanıyorum bebeğim bana tutunacak rabbim bizi birbirimize bağışlayacak buna inancım sonsuzYaaa çok üzüldğm canım inşallah sana sımsıkı tutunur bebeğin. Sen sakın kalkma tuvalet haricinde yat dinlen bol bol. Üzülme de hisseder olumlu pozitif ol dua et bol bol.
Ben inanıyorum rabbime bebeğimi bana bağışlayacak doktor kesesini görünce çok sevindi kese olmasaydı tutunamamış diyecektim dedi ama buna sevinmeliyiz kesen var küçük müdahalelerle inşallah tutunacak annesini bırakmayacak dedi beni rahatlattı doktorum iyi ki var böyle doktorlar cuma günü gel sana güzel haberler vereyim dediBebegim benim ya ilaclarini ic yorma kendini bebegin seninle annesi uzulme
Aynen öyle kuzum sen içini ferah tut. Çok güzel yerleşip büyüyecek sende doğunca inşallah totosunu ısıracaksınÇok dua ettim canım Allah razı olsun ben inanıyorum bebeğim bana tutunacak rabbim bizi birbirimize bağışlayacak buna inancım sonsuz
Allahım hepinizden razı olsun şu an o kadar duygu karmaşası yaşıyorum ki dualarınızda yer almak güzel sözlerinizi okumak beni o kadar rahatlatıyo ki inşallah hele bi dünyaya gelsin onu pamuklara sarıp sarmalıycamAynen öyle kuzum sen içini ferah tut. Çok güzel yerleşip büyüyecek sende doğunca inşallah totosunu ısıracaksın
Rabbim bebeğini sana bağışlasın dua edicem sanaKızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedilütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Kızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedilütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Allah razı olsun canım iyi ki varsınRabbim bebeğini sana bağışlasın dua edicem sana
Ayh inşallah Kuzum tutunsun valla ona çok ihtiyacım var ve bebeğim bunu biliyo o yüzden bana tutunacak rabbimin izniyleCanım hiç korkma, çoğu gebelikte yaşanan bi durum. Önlem alındıktan sonra Allah’ın izniyle hamileliğin güzelce devam edicek. Stres yapma hiç, dinlen bol bol. Gönlünü ferah tut.
O ağrı hamilelikte de oluyoBenimde kuşum da ağırı var erken denn adet olcam galiba
Oyyy inşallah inşallah annesi tabi ki bak o da çabalıyor seninle kalmak istiyor sende duanı esirgem ona güç ver. Yaaa bende bugün öğrendim salı kontrole gideceğim inşallah keseyi görürüz bizde hayırlısı ile kucağımıza almakta nasip olsun inşallahAllahım hepinizden razı olsun şu an o kadar duygu karmaşası yaşıyorum ki dualarınızda yer almak güzel sözlerinizi okumak beni o kadar rahatlatıyo ki inşallah hele bi dünyaya gelsin onu pamuklara sarıp sarmalıycamteyzesi kesesi oluşmuş demek ki o da bana tutunmak için çabalıyo rabbim bu güzel duyguları inşallah en yakın zamanda sana da yaşatsın
Biz tam 20 aydır bekliyoruz cnm o yüzden gerçekten istemeye çekiniyorum kendi içimde kalsa yine atlatabiliyorum ama o da sürece dahil olursa ve olumsuzsa çok daha fazla üzülüyorum o yüzden ben birgün daha sabredeyim reglim hiç gecikmez eğer gelmezse eminim vardır nöbetçi eczanede olsa gider alırız o testi yarın yeter ki gelmesinİste belirtilerim var test yapmam lazım de benim de ateşlenmelet en büyük belirtim di önce çok üşüyüp gecenin bir yarısı ateşlenerek uyanıyordum test yap içinde kalmasın
Yaaa nasıl mutlu ettin beni nasıl mutlu oldum ne güzel bi haber verdin bugün Allah razı olsun senden inşallah bebeğin de sana tutunur kesesi oluşur sen de mi kasım annesi olucaksınOyyy inşallah inşallah annesi tabi ki bak o da çabalıyor seninle kalmak istiyor sende duanı esirgem ona güç ver. Yaaa bende bugün öğrendim salı kontrole gideceğim inşallah keseyi görürüz bizde hayırlısı ile kucağımıza almakta nasip olsun inşallah
Cok sukur dinlen bol bolBen inanıyorum rabbime bebeğimi bana bağışlayacak doktor kesesini görünce çok sevindi kese olmasaydı tutunamamış diyecektim dedi ama buna sevinmeliyiz kesen var küçük müdahalelerle inşallah tutunacak annesini bırakmayacak dedi beni rahatlattı doktorum iyi ki var böyle doktorlar cuma günü gel sana güzel haberler vereyim dedi❤
Biz tam 20 aydır bekliyoruz cnm o yüzden gerçekten istemeye çekiniyorum kendi içimde kalsa yine atlatabiliyorum ama o da sürece dahil olursa ve olumsuzsa çok daha fazla üzülüyorum o yüzden ben birgün daha sabredeyim reglim hiç gecikmez eğer gelmezse eminim vardır nöbetçi eczanede olsa gider alırız o testi yarın yeter ki gelmesin
Kuşum ne kizBenimde kuşum da ağırı var erken denn adet olcam galiba
Cok sukur dinlen bol bolevladin annesine somdiden sözünü geciriyor seni deniyor bebisin
Orda oldugunu bilmek bile sana guc veriyor mutluluk veriyor❤❤Evet şimdiden şakalarını yapmaya başladı canım kuzum ❤ Tutunsun da yapsın böyle şakalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?