- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
- 103
İyi fikir sağol canım alayım inşallahAnladım canım olur da reglin gelirse ki inşallah gelmez adet olursan şayet gitti gidiyordan 10 lu laboquick test sipariş et hem fiyatı da uygun eczanede tanesi 5 e satılıyo onluyu 22 liraya alıyosum kargo bedava
Ya hemde nasıl ben bi korkuyla gittim ki yoşda dua ede ede gidiyorum doktor bana bak bu minnacık şey kesen deyince korkumu unuttum eşimi çağırdım baksana keseye kesemiz oluşmuş dedimOrda oldugunu bilmek bile sana guc veriyor mutluluk veriyor❤❤
İyi fikir sağol canım alayım inşallahama Rabbimden tek dileğim hayırlısıyla gelsin bebeğim en kısa vakitte
Çok geçmiş olsun, benimde ilk gebeligimde daha kese oluşmamışken 3 hafta civarıydı herhalde kanamam başladı ve 26.haftaya kadar devam etti, daha sonrasinda kızım sağlıklı bir şekilde dünya ya geldi. Şimdiki kanama durabilirde, devamda edebilir. Sen ilaçlarını al, iğneni yaptır, kesinlikle ayakta durup is yapma, doktor bana çalışamazsın demişti, daha da ise gitmemiştim. Ağır kaldırma, uzanma, eğilme, sıcak su ile dus yapma. Inşallah geçer. Rabbim ona ömür vermişse ne olursa olsun yasarKızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedilütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Canım ilaçları ihmal etme, bol bol dua et, ben de ederim. Rabbim hayırlısıyla bebeğinin tutunmasını nasip etsin.Kızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedilütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Ayağımın altında iki kırlent var uzandım rabbimin esmalarını çekiyorum inşallah bebeğim tutunacak bana rabbim ona da güç kuvvet versin de bana tutunsunÇok geçmiş olsun, benimde ilk gebeligimde daha kese oluşmamışken 3 hafta civarıydı herhalde kanamam başladı ve 26.haftaya kadar devam etti, daha sonrasinda kızım sağlıklı bir şekilde dünya ya geldi. Şimdiki kanama durabilirde, devamda edebilir. Sen ilaçlarını al, iğneni yaptır, kesinlikle ayakta durup is yapma, doktor bana çalışamazsın demişti, daha da ise gitmemiştim. Ağır kaldırma, uzanma, eğilme, sıcak su ile dus yapma. Inşallah geçer. Rabbim ona ömür vermişse ne olursa olsun yasar
Eveettt inşallahhhh şunu okurken bile ağlıyorum offd çok güzel bir duygu ya inşallah keseyi görüp kalp atışını duyarım bendeYaaa nasıl mutlu ettin beni nasıl mutlu oldum ne güzel bi haber verdin bugün Allah razı olsun senden inşallah bebeğin de sana tutunur kesesi oluşur sen de mi kasım annesi olucaksın
Bak ords nokta kadar bisey bile moralinin yerine gelmesi icin cok önemliYa hemde nasıl ben bi korkuyla gittim ki yoşda dua ede ede gidiyorum doktor bana bak bu minnacık şey kesen deyince korkumu unuttum eşimi çağırdım baksana keseye kesemiz oluşmuş dedim
Canım ilaçları ihmal etme, bol bol dua et, ben de ederim. Rabbim hayırlısıyla bebeğinin tutunmasını nasip etsin.
Aminnnn insaAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsunMasallah Rabbim acilarini gostermesin hayırlı evlat olsunlar kuzum insaAllah 2 prensin yanina 1 prenses verir Rabbim ❤valla hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek mühim değil Rabbim neylerse güzel eyler ❤ ne güzel 3. De oglanda olsa senden esinden bir can ya o bile yeter
Bak ords nokta kadar bisey bile moralinin yerine gelmesi icin cok önemli
Amin inşallah. Bu duayida oku mutlakaAyağımın altında iki kırlent var uzandım rabbimin esmalarını çekiyorum inşallah bebeğim tutunacak bana rabbim ona da güç kuvvet versin de bana tutunsun ❤
Yaa ben seni takip ediyordum hatta bazen bi topike bakarken de seni görüyodum hep diyordum rabbim sen bu kuluna da nasip et hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın diyodum o yüzdem şu an beni öyle mutlu ettin ki bu ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi yaptın mıEveettt inşallahhhh şunu okurken bile ağlıyorum offd çok güzel bir duygu ya inşallah keseyi görüp kalp atışını duyarım bendesenden de Allah razı olsun canım inşallah beraber ilerleriz 3 haftalık daha çok minnak
Arapçasını mı okuycam türkçesini miAmin inşallah. Bu duayida oku mutlaka
Arapcasini okumak daha iyidir her zaman, okuyamazsan yazayim sanaArapçasını mı okuycam türkçesini mi
Okudum okudum da yazayım deftere öyle okuyayımArapcasini okumak daha iyidir her zaman, okuyamazsan yazayim sana
İçi sizladi reamen.. adetten benceO ağrı hamilelikte de oluyo
Olur, Allah şifa versinOkudum okudum da yazayım deftere öyle okuyayım
Amin inşallah. Bu duayida oku mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?