Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım olur da reglin gelirse ki inşallah gelmez adet olursan şayet gitti gidiyordan 10 lu laboquick test sipariş et hem fiyatı da uygun eczanede tanesi 5 e satılıyo onluyu 22 liraya alıyosum kargo bedava
İyi fikir sağol canım alayım inşallah ama Rabbimden tek dileğim hayırlısıyla gelsin bebeğim en kısa vakitte

Orda oldugunu bilmek bile sana guc veriyor mutluluk veriyor❤❤
Ya hemde nasıl ben bi korkuyla gittim ki yoşda dua ede ede gidiyorum doktor bana bak bu minnacık şey kesen deyince korkumu unuttum eşimi çağırdım baksana keseye kesemiz oluşmuş dedim

Çok geçmiş olsun, benimde ilk gebeligimde daha kese oluşmamışken 3 hafta civarıydı herhalde kanamam başladı ve 26.haftaya kadar devam etti, daha sonrasinda kızım sağlıklı bir şekilde dünya ya geldi. Şimdiki kanama durabilirde, devamda edebilir. Sen ilaçlarını al, iğneni yaptır, kesinlikle ayakta durup is yapma, doktor bana çalışamazsın demişti, daha da ise gitmemiştim. Ağır kaldırma, uzanma, eğilme, sıcak su ile dus yapma. Inşallah geçer. Rabbim ona ömür vermişse ne olursa olsun yasar

Canım ilaçları ihmal etme, bol bol dua et, ben de ederim. Rabbim hayırlısıyla bebeğinin tutunmasını nasip etsin.

Ayağımın altında iki kırlent var uzandım rabbimin esmalarını çekiyorum inşallah bebeğim tutunacak bana rabbim ona da güç kuvvet versin de bana tutunsun

Yaaa nasıl mutlu ettin beni nasıl mutlu oldum ne güzel bi haber verdin bugün Allah razı olsun senden inşallah bebeğin de sana tutunur kesesi oluşur sen de mi kasım annesi olucaksın
Eveettt inşallahhhh şunu okurken bile ağlıyorum offd çok güzel bir duygu ya inşallah keseyi görüp kalp atışını duyarım bende senden de Allah razı olsun canım inşallah beraber ilerleriz 3 haftalık daha çok minnak

Ya hemde nasıl ben bi korkuyla gittim ki yoşda dua ede ede gidiyorum doktor bana bak bu minnacık şey kesen deyince korkumu unuttum eşimi çağırdım baksana keseye kesemiz oluşmuş dedim
Bak ords nokta kadar bisey bile moralinin yerine gelmesi icin cok önemli

Aminnnn insaAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ayağımın altında iki kırlent var uzandım rabbimin esmalarını çekiyorum inşallah bebeğim tutunacak bana rabbim ona da güç kuvvet versin de bana tutunsun ❤
Amin inşallah. Bu duayida oku mutlaka

Eklentiler

• 20191024_191420.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 29
Yaa ben seni takip ediyordum hatta bazen bi topike bakarken de seni görüyodum hep diyordum rabbim sen bu kuluna da nasip et hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın diyodum o yüzdem şu an beni öyle mutlu ettin ki bu ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi yaptın mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…