Kafasını dinliyordır kuzumBenim suçumda yok... Ben o muhabbete girmedim hiç. Özelden mesaj atıyorum cevap yok. Endişeleniyorum adresini bilsem kapısına dayancam o haldeyim
Amin canımm inşallahhhCok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayida nasip etsin insaAllah
Allahiimm nolur gobisimde su an belki de vardir insallahAlllaaaahımmm nolur rabbim dua saatimdeysem eğer tek duam kabul eyle loriğimizinde gobüşüne bir nur düşsün allahım oda koşamasın zıplayamasın döğüşemesin
İnsallah.. Herkes geri gelir eski mutlu sohbetler e geri döneriz. Hep beraber...Kafasını dinliyordır kuzum
Gelir gelir inşallah
Allahım bu ay bütün Kadınlar gebelik haberini alsın insallah aminnnnn...Allahiimm nolur gobisimde su an belki de vardir insallah
Senin neyin var bebişim?Offf yaaa
Üzüldm valla böylr olmasınaSenin neyin var bebişim?
Nana Terk edince onlarda aynı tepkiyi gösterdi..Üzüldm valla böylr olmasına
Dün gece kmuştuğumzda iyiydi
Fatma nerde peki
Fatma su an gezmelerdeÜzüldm valla böylr olmasına
Fatma nerde peki
Allahım inşallah kız deli test yapsana eğer öğrenme durumun yakınsaAllahiimm nolur gobisimde su an belki de vardir insallah
İyi bari Fatma dan haberimiz var çok şükürFatma su an gezmelerdeevladini gezdiriyor
Ne oldu bende anlamadım normalde alınacak biri değil bence espri anlayışınız ve aranızda ki diyalog çok guzeldi bayadır sohbet ettiğiniz belliydi. Bence kendi sıkıntıları var ve burda kafa dagıtıyodu kimsede yapamaz bunu ha kendi dertlerini bi kenara koyup buradaki herkese neşe kaynağı olamaz. Eşi cok sıkıntılı sinir oldum eşine. Rabbim yardımcısı olsun esinede doğruyu görmeyi nasip etsin. Kısa zamanda aramıza döneceğine inanıyorum ben yeni olmama rağmen onsuz sohbetler cok yarım ....Üzüldm valla böylr olmasına
Fatma nerde peki
Nana Terk edince onlarda aynı tepkiyi gösterdi..
Karar vernFatma su an gezmelerdeevladini gezdiriyor
Hasassa bir dönemden geçiyorNe oldu bende anladım normalde alınacak biri değil bence espri anlayışınız ve aranızda ki diyalog çok guzeldi bayadır sohbet ettiğiniz belliydi. Bence kendi sıkıntıları var ve burda kafa dagıtıyodu kimsede yapamaz bunu ha kendi dertlerini bi kenara koyup buradaki herkese neşe kaynağı olamaz. Eşi cok sıkıntılı sinir oldum eşine. Rabbim yardımcısı olsun esinede doğruyu görmeyi nasip etsin. Kısa zamanda aramıza döneceğine inanıyorum ben yeni olmama rağmen onsuz sohbetler cok yarım ....
Adetim yeni bitti 1 hafta olduAllahım inşallah kız deli test yapsana eğer öğrenme durumun yakınsa
Bebegim Fatma da Nana gelmiyorsa bende yokum dedi ne bilim...Karar vern
Kiz seni yolarimmm gel burayaBen dün yazmayacaktım dedim bugün başıma bu olay gelince yazmak zorunda kaldık ama herkesten özür dileyerek topikten çekiliyorum ben artık yzmıycam nana topiğine dönsün ben kendimi rahat hissetmiyorum çünkü arkadaşlarım hakkınızı helal edin görüşürüz hayırlı akşamlar
Katılıyorum size çok hassas bir dönemden geçiyor insaAllah bi bakmışız bebiş haberiyle döner insaAllah Rabbim büyüktür gönülden söylüyorum tanımıyorum kendisini ama yeminlen çok mutlu olurum böyle birşey olursaHasassa bir dönemden geçiyor
Kıyamaz gelir inşallah
İnsallah enişte Testlerini yaptırır da Nana nın moreli yerine gelir. Rabbim o enişteye akıl fikir versin...Hasassa bir dönemden geçiyor
Kıyamaz gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?