Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nokdu dün kızlar ben anlamadım ya

Ne oldu burda ya...
N Nana Ana kuzummmm.. Annecim hayırdır inşallah kim üzdü neye üzüldün
F Fatma KTL üveycağız anacım neler oldu anammm bir gün gezeyim dedim neler kaçırdm
Herkes triplerde. Şaka lasma oldu Çocuklaşma.. 5 yaşındaki çocuklar gibi davranıyorlar. Herkes çekti kendini geri.. Birde analık yarısına giriyorlar. Büyümemişler ki evcilik oyunu oynuyorlar anca.. Onuda beceremiyorlar ya neyse...

Aybush kimsenin analık yarısını sorgulamak kimsenin haddi değil onu önce geçelimde.. Bu laflar kime, kim kime alındı ya
Bugün telefondan giril yaptığım için geçmişe gidemiyorm

Nolduğunu bilmiyorum ama hemen kötü düşünmeyin belki işi vardır nananın..

N Nana Ana F fatma
Aybush kimsenin analık yarısını sorgulamak kimsenin haddi değil onu önce geçelimde.. Bu laflar kime, kim kime alındı ya
Bugün telefondan giril yaptığım için geçmişe gidemiyorm
Geyik muhabbeti birden ortamı gerdi diyim sana.. Nana ya ana diyorduk Fatma üvey ana. Onun muhabbeti geçti sanırım ordan kırgınlık oldu..
Ben haddimi çok iyi bilirim. Benim kızgınlığım burda birbirimize can yoldaşıyız. Biz anlarız birbirimizin derdini. Küsmek gitmek olmaz ben Nana ya Kızmıyorum Diğerlerinede kızıyorum. Kenetlenmeniz lazım bizim.. Küsmek olmaz... Birlik beraberlik daha tatlı daha hoş.. Ben çok üzüldüm bu duruma ve kırıldım.

Tmm olur öyle şeylet arkadaşlar
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
Hepimizin kendimizcr efkarı ve annelik süreci içerisinde yaşadıklarmz vardıır
Hem belki nana'nın işi vardır ondan girememiştir
Gelmiyecem mi dedi? Okuyamıyorm ya geçmişi

Bazen unutuyom eşimle eskiden boğuşurdum evde çok özlüyorum o günleri
Artik
Bogusmak
Dogusmek
Halay çekmek
Amuda kalkmak
Yatakta zip zip ziplayim birden kendini yataga atmak
Koltuktan atlamak
Merdivenleri 3er 5er cikmak - inmek
YOOOKK

Topikden cekiliyorum demiş herhalde birde biz yokken Baska arkadaslar la konusmus buralar da yani

Artik
Bogusmak
Dogusmek
Halay çekmek
Amuda kalkmak
Yatakta zip zip ziplayim birden kendini yataga atmak
Koltuktan atlamak
Merdivenleri 3er 5er cikmak - inmek
YOOOKK
Alllaaaahımmm nolur rabbim dua saatimdeysem eğer tek duam kabul eyle loriğimizinde gobüşüne bir nur düşsün allahım oda koşamasın zıplayamasın döğüşemesin

Topikden cekiliyorum demiş herhalde birde biz yokken Baska arkadaslar la konusmus buralar da yani
Tmm arkadaşlar sakin olalım birbirimizi kırmayalım üzmeyelim
Hepimiz anne olma yolunda yıprandık
Nana'nın zaten dün hassas zamanıydı
Doktorlar eşi derken baua yıprandı
Hepimizin kaldırabileceği ağırlık görecelidir, kimi daha güçlü kimi daha duygusal
Nana burayı bırakmaz, bırakacak olsa bile bu şekilde bırakmaz, lütfen kırgınlık olmasn

Benim suçumda yok... Ben o muhabbete girmedim hiç. Özelden mesaj atıyorum cevap yok. Endişeleniyorum adresini bilsem kapısına dayancam o haldeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…