Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminn insaAllah

Kuzum bebeğin tutunsun inşallah üzülme Rabbime emanet et sonrada kendine dikkat et dinlen

Bebisin sana tutunsun insaAllah başka hiçbir sıkıntın olmadan doğur insaAllah Bu ara herkes aynı hep düşük tehlikesi neden acaba eskiler onca işin gücün arasında birşey olmazmış birazda düşerse düşsün kafası varmış tabi onlarda çok bebek olduğu istemedikleri için. Biz çok üzerine düşüyoruz ondanmi acaba bir iş yaptığımızda yok ama böyle oluyor benim ikinci oğlumda ilk kese var bebek yok kağıt uzeri hamilelik dedi sonra bebek oluştu düşük tehlikesi dedi. Seni çok iyi anlıyorum.Yatma sansimda yoktu esim umreye gitti gece gündüz misafir Benim oğluşum bana tutundu ama çok şükür Rabbime iki gün önce 4yasina girdi senin bebisinde sana tutunsun hayırlısıyla kucağına al insaAllah

Ne oldu burda ya...
N Nana Ana kuzummmm.. Annecim hayırdır inşallah kim üzdü neye üzüldün
F Fatma KTL üveycağız anacım neler oldu anammm bir gün gezeyim dedim neler kaçırdm

Yemin ediyorum okadar çok dua ediyorum ki hamilelik haberini alayım halay çekerken fotoğrf çekip atcam size okadar bekliyorum Allahım inşallah hamilesindir ya
Yaaaaa cok mutlu olurum haberi alsam da allah bin kere razi bekliyorum resmini ekran goruntusu aldim hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…