- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Cok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayida nasip etsin insaAllahKızlar şükürler olsunsonundaaa
Benim hamilelik olursa üçüncü olacakMrb hanimlar ilk bebisleriniz mi yoksa 2. Mi
Aminn insaAllahSelam kızlar nasılsınız yarın benim regl günüm döngüm 26 günde bir ama geçen ay 25. Günde olmuştum yani 1 gün erken gelmişti bugün 25. Gün ve bende 2-3 gündür aşırı ateşlenme var vücudumdan ateş çıkıyor sanki kulaklarım yanaklarım falan kızarıyor arada . Hayırlısıyla şu 1 gün daha geçseydi inşallah bu ay gebe kalırım
Kuzum bebeğin tutunsun inşallah üzülme Rabbime emanet et sonrada kendine dikkat et dinlenKızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedilütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Kac yas var aralarindaOyy masallah
Bebisin sana tutunsun insaAllah başka hiçbir sıkıntın olmadan doğur insaAllahKızlar bugün sabah kanamam oldu doktora gittim acilen kese oluşmuş dört haftalıksın ama düşük tehliken var dedi progestan iğnesi verdi yaptırdım sabah akşam progestan iç yat dinlen dedi cuma günü de kontrole gel dedilütfen dua edin bebeğim tutunsun bana düşmesin
Oyy masallah
Biri 11 yaşında biri iki gün önce 4yasina girdi. İkiside oğlanKac yas var aralarinda
Kız lorik beni öldürdün gülmekten Allah'ta seni güldürsün hahahahahahahaKuşum ne kiz
Vallaha bilmiyordumKız lorik beni öldürdün gülmekten Allah'ta seni güldürsün hahahahahahaha
Benimde 3.5 yasinda kizim var erken mi acaba die dusunuyodum 2.ye Allahim korusun yavrularimiziBiri 11 yaşında biri iki gün önce 4yasina girdi. İkiside oğlan❤
Yaaa kusum aydin diyince aklima gelicek ilk sey olucakKuşum aydın
Yemin ediyorum okadar çok dua ediyorum ki hamilelik haberini alayım halay çekerken fotoğrf çekip atcam size okadar bekliyorum Allahım inşallah hamilesindir yaYaaa kusum aydin diyince aklima gelicek ilk sey olucako agri yine oldu kiz acaba hamile miyim
Benimde 3.5 yasinda kizim var erken mi acaba die dusunuyodum 2.ye Allahim korusun yavrularimizi
[/QUOTE Allah bağışlasınbikere her yaşta muhakkak kiskaniyolar buna inanın. En guzeli ikisi bir büyütmek arası çok olunca hem sen unutuyosun rahata alışıyorsun ard ardada çok yoruluyosun evet ama ikisi bir büyüdüğünde tümden rahata ermiş büyütmüş oluyosun. Ben birde kızım olur belki diye üçüncüyü düşünüyorum ama oğlum olursa da oturup ağlamayacağım tabiki hepsinin yeri ayrı
Yaaaaa cok mutlu olurum haberi alsam daYemin ediyorum okadar çok dua ediyorum ki hamilelik haberini alayım halay çekerken fotoğrf çekip atcam size okadar bekliyorum Allahım inşallah hamilesindir ya
Aminnn canım benim aminnnBenimde 3.5 yasinda kizim var erken mi acaba die dusunuyodum 2.ye Allahim korusun yavrularimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?