Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde 3.5 yasinda kizim var erken mi acaba die dusunuyodum 2.ye Allahim korusun yavrularimizi
Benimde 3 bucuk yasında kızım subatta 2.yi düşündük uzun zaman sonra o da hemen tuttu...
Rabbim sağlık versin
Bende çok gel git yasadım esim akısına bırak çok düşünüyorsun dedi bende akısına bıraktım iste ahahah

Bende kaçırdım dün gece sanırım uyumustum
Bende ne güzel kaynatmıslar diye geldim sohbete katıldım hatta Nana ile de gülmüştük ama iş ciddiye nasıl geldi onu anlamadım...
Ama sanırım nananın canı zaten sıkkındı....
Umarım aşar

Kızlar ya benim sol kasığıma acayip ara ara batmaları oluyo ama bağa şiddetli gibi hiç böyle his bilmem Bian giriyo biraz sora yine tuhaf ya nolacaksa olsuun artııkk

Kızlar iyi akşamlar, ne olmuş burada hiç bir şey anlamadım, ara ara bakıyordum aslında ama çok geç saatte konuşulmuş o yüzden kaçırmışım Şimdi de yazdıklarınızı okudum, sanırım kimse anlamamış ne olduğunu

Güzel düşün güzel olsun canim benim insaAllah minnağın senle 9 ay Rabbim korusun kollasin ve hayırlısıyla sağlıkla kucağına alabilmeyi de nasip etsin sakin moralini bozma ❤❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…