Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sagdaki Rahim filmi mucize isimli arkadasin. Soldaki Benim rahim filmi. Acaba benim rahmimde mi bi yamukluk var iki rahim çok farklı geldi bana anlayanlar karşılaştırabilir mi
Sen doktoruna gösterdiginde ne demisti canım?

Benim rahim de galiba yamukluk canım ama doktor herşey normal demişti şekli boyutu us. Ne bileyim
Yamukluktan ziyade ikimizin rahim şekillerifarklı farklı geldi bana canım yani bende de anormallik olabilir bilemedim valla herkesin farklida olabilir

Insallah vesile olur artik bittim tukendim . ya baticaz ya cikicaz linki mi bilmem ki bakiyim bi
Pahalı birseymi kullanacagın sey canım hem o nereden aklına geldi senin birde cesitleri oluyor demistin amh yükseltmek icin bir ürünmü kullanacaksın sen?

10 gün çok erken değil mi? Ben son 3 gün kala yapmayı düşünüyorum.
İlişkiden 12gun sonra hamilelik oluştuysa erken gebelik testinde cikabiliyomus bakalım negatif görmeye çok meraklıyım goruyumde rahatlayım adeti bekleyemiycem.

İlişkiden 12gun sonra hamilelik oluştuysa erken gebelik testinde cikabiliyomus bakalım negatif görmeye çok meraklıyım goruyumde rahatlayım adeti bekleyemiycem.
Üzülecem ama merakima yenik dusucem varsada çıkmaz belki ama negatif görmeye çok meraklıyım demekki anlamında yazdım canım. Kendi kendimle savaş halindeyim kızıyorum ama laf dinletemiyorum

Yamukluktan ziyade ikimizin rahim şekillerifarklı farklı geldi bana canım yani bende de anormallik olabilir bilemedim valla herkesin farklida olabilir
Rahim şekillleri farklı olabiliyor muş canım . Mesela çift rahim li olan kadınlar varmış , perde li olanlar varmış , boynuz şeklinde olanlar varmış kalp şeklinde olanlar varmış .

Doktor gayet güzel tüplerin acik sikinti yok demişti canım ama arkadasinkiyle karşılaştırınca birbirinden çok farklı geldi bana ya bende bi anormallik var ya arkadasinkinde
Yerleri aynı degil sadece benim anladıgım canım tüplerin acıklıgını ben anlayamadım doktor sana bir sorun yok dediyse telaslanma hic herkesinki aynı yerde olacak degil herhalde bilmiyorumki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…