Sen doktoruna gösterdiginde ne demisti canım?Kızlar sagdaki Rahim filmi mucize isimli arkadasin. Soldaki Benim rahim filmi. Acaba benim rahmimde mi bi yamukluk var iki rahim çok farklı geldi bana anlayanlar karşılaştırabilir mi
Yamukluktan ziyade ikimizin rahim şekillerifarklı farklı geldi bana canım yani bende de anormallik olabilir bilemedim vallaBenim rahim de galiba yamukluk canım ama doktor herşey normal demişti şekli boyutu us. Ne bileyim
Pahalı birseymi kullanacagın sey canım hem o nereden aklına geldi senin birde cesitleri oluyor demistin amh yükseltmek icin bir ürünmü kullanacaksın sen?Insallah vesile olur artik bittim tukendim .ya baticaz ya cikicaz linki mi bilmem ki bakiyim bi
İlişkiden 12gun sonra hamilelik oluştuysa erken gebelik testinde cikabiliyomus bakalım negatif görmeye çok meraklıyım goruyumde rahatlayım adeti bekleyemiycem.10 gün çok erken değil mi? Ben son 3 gün kala yapmayı düşünüyorum.
Amin insallahYaa
Yaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağına alsin hayirlisiyla kuzum❤Allah razi olsun çok mutlu oldum ❤ insaAllah kolay bir şekilde bir anda doğursun ❤
Allah bilir. Acele etmemek lazım bu dert ile sabrı öğreneceğiz yapacak birsey yok.İlişkiden 12gun sonra hamilelik oluştuysa erken gebelik testinde cikabiliyomus bakalım negatif görmeye çok meraklıyım goruyumde rahatlayım adeti bekleyemiycem.
Üzülecem ama merakima yenik dusucem varsada çıkmaz belki ama negatif görmeye çok meraklıyım demekki anlamında yazdım canım. Kendi kendimle savaş halindeyim kızıyorum ama laf dinletemiyorumİlişkiden 12gun sonra hamilelik oluştuysa erken gebelik testinde cikabiliyomus bakalım negatif görmeye çok meraklıyım goruyumde rahatlayım adeti bekleyemiycem.
Rahim şekillleri farklı olabiliyor muş canım . Mesela çift rahim li olan kadınlar varmış , perde li olanlar varmış , boynuz şeklinde olanlar varmış kalp şeklinde olanlar varmış .Yamukluktan ziyade ikimizin rahim şekillerifarklı farklı geldi bana canım yani bende de anormallik olabilir bilemedim vallaherkesin farklida olabilir
Doktor gayet güzel tüplerin acik sikinti yok demişti canım ama arkadasinkiyle karşılaştırınca birbirinden çok farklı geldi bana ya bende bi anormallik var ya arkadasinkindeSen doktoruna gösterdiginde ne demisti canım?
Çok haklısın canım çok güzel demissinAllah bilir. Acele etmemek lazım bu dert ile sabrı öğreneceğiz yapacak birsey yok.
AhahaRahim şekillleri farklı olabiliyor muş canım . Mesela çift rahim li olan kadınlar varmış , perde li olanlar varmış , boynuz şeklinde olanlar varmış kalp şeklinde olanlar varmış .
Aminnn insaAllahBir cırpıda kucaklarına alsınlar insallah canım saglıcakla
Sende Cocuk varmıydı?Çok haklısın canım çok güzel demissin
Evet iki tane oğlum varSende Cocuk varmıydı?
Demekki doktor o yüzden ikimize de sıkıntı yok demiş. Olsaydı şekilinde bozukluk var derler di heraldeAhahavalla bilmiyordum bak bunu icim rahatladı canım
Yerleri aynı degil sadece benim anladıgım canım tüplerin acıklıgını ben anlayamadım doktor sana bir sorun yok dediyse telaslanma hic herkesinki aynı yerde olacak degil herhalde bilmiyorumkiDoktor gayet güzel tüplerin acik sikinti yok demişti canım ama arkadasinkiyle karşılaştırınca birbirinden çok farklı geldi bana ya bende bi anormallik var ya arkadasinkinde
Benim olayım geri sayfalarda var anlatmıştım ..Sende Cocuk varmıydı?
Rabbim analı babalı büyütsün.. Kız için o zaman bu çaba?Evet iki tane oğlum var
Doktor normal dediyse sende telaslanma canımBenim rahim de galiba yamukluk canım ama doktor herşey normal demişti şekli boyutu us. Ne bileyim
Aynen dimiDemekki doktor o yüzden ikimize de sıkıntı yok demiş. Olsaydı şekilinde bozukluk var derler di heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?