Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rahim şekillleri farklı olabiliyor muş canım . Mesela çift rahim li olan kadınlar varmış , perde li olanlar varmış , boynuz şeklinde olanlar varmış kalp şeklinde olanlar varmış .
o salak doktorda senin rahmin kücük demisti bana

Rabbim analı babalı büyütsün.. Kız için o zaman bu çaba?
Evet canım geri sayfalarda anlatmıştım hikayemi. Rabbim nasip ederse. Sadece bı sefer korunmadan oldu birdaha cesaret edebileceğimi sanmıyorum. Rabbim nasip ettiyse tek seferlede olmuştur diye düşünüyorum etmediyse iki oglusumla hayatıma devam bundada vardır bi hayır deyip kız sevdamdan vazgeçeceğim olana razı geleceğim ondan heyecanim

Pahalı birseymi kullanacagın sey canım hem o nereden aklına geldi senin birde cesitleri oluyor demistin amh yükseltmek icin bir ürünmü kullanacaksın sen?
Biraz pahali 1 aylik kür icin 900 lira verdik 5 kutu ilaç icindekilere kapsül seklinde . Yumurtalik rezervi ve kalitesi icin kullanıcam insallah fayda eder bakalim . Nerden aklima geldi gecen sene esim icin gitmistik hatta ofisine gittik adamin . Caresizlik cok kötu bisey bi umut dolanıyorsun ordan oraya . Neysem esimin ileri derecedeydi varikoseli o bu ilaclari alsan bile fayda etmez senin tek çaren ameliyat demisti ama biz yine almistik o gun sonra karar degistirdik ertesi gun geri iade ettik ona bu olay 2018 de gerceklesti geçen gun eşim aramis yine bunu durumi anlatmis falan ordan gelişti olay

Yerleri aynı degil sadece benim anladıgım canım tüplerin acıklıgını ben anlayamadım doktor sana bir sorun yok dediyse telaslanma hic herkesinki aynı yerde olacak degil herhalde bilmiyorumki
Valla bende anlayamıyorum kuzum ama o beyaz bulut gibi olanlar verdikleri ilaç işte tüplerden geçişi gösteriyor sanırım. Doktor açık sıkıntı yok diyince üstüne düşmedim bende acaba başka bir doktora mi göstersem filmleri

Anladım balam insallah hayırlara ve bebeginize vesile olsun sifa olsunda saglıcakla hamile kal artık sende bıktım senden gebeligini anlat biraz

İcin rahat edecekse göster canım bana sorarsan gerek yok kötü birsey olsa görürdü herhalde kadın dogum uzmanı degilmiydi bakan kisi

Üzülmene gerek yok evlad ın var Rabbim sana o duyguyu yaşatmış. Rabbim Verecekse peygamberimiz hz. Muhammed S. A. V Ahlakı gibi evlad versin ben hep öyle dua ederim. Hayırlı evlad olsunda kızmış erkekmiş önemi yok. Evlatta çok büyük bir sınavdır evladsızlık ondan daha büyük sınav mış.. Tesfirde okumuştum Evladı olmayan insanlar Sünnetliymiş.. Kendimi bununla toparlıyorum

O nasil oluyor . Yani ne demek oluyor

İcin rahat edecekse göster canım bana sorarsan gerek yok kötü birsey olsa görürdü herhalde kadın dogum uzmanı degilmiydi bakan kisi
Aynen kuzum özel hastanede çekildi benim film sonuç çıkınca da kadın doğum uzmanı baktı öyle dedi ben kendi doktoruma göstermemiştim filmleri onada göstereyim gittiğimde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…