Aynen kuzum özel hastanede çekildi benim film sonuç çıkınca da kadın doğum uzmanı baktı öyle dedi ben kendi doktoruma göstermemiştim filmleri onada göstereyim gittiğimde
Allah razi olsun bizi goren dua ediyor adimizin gecti her yerde bi insalllaahhh Rabbim kisa,zamanda evlat sevinci yasatsin dualari canlaniyor . Cok guzel bisey bu aslinda duanim kabul zamanina denk gelir belki bir gun
Allah razi olsun bizi goren dua ediyor adimizin gecti her yerde bi insalllaahhh Rabbim kisa,zamanda evlat sevinci yasatsin dualari canlaniyor . Cok guzel bisey bu aslinda duanim kabul zamanina denk gelir belki bir gun
Hakan ozkul diye fitoterapist var onunla irtibata geçtik. Bitkisel tamamen dogal kapsüller sorununa gore urun yolluyor. Biz daha once esim icin gitmistik ama esimin ameliyatlikti durumu gecmezdi . Ameliyatla duzeldi cok sukur degerleri .televizyonlara falan da cikiyor bu hakan ozkul
Üzülmene gerek yok evlad ın var Rabbim sana o duyguyu yaşatmış. Rabbim Verecekse peygamberimiz hz. Muhammed S. A. V Ahlakı gibi evlad versin ben hep öyle dua ederim. Hayırlı evlad olsunda kızmış erkekmiş önemi yok. Evlatta çok büyük bir sınavdır evladsızlık ondan daha büyük sınav mış.. Tesfirde okumuştum Evladı olmayan insanlar Sünnetliymiş.. Kendimi bununla toparlıyorum
Amin. Allahın Sünneti vardır kuranda da geçer..
“Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir. Veya erkek ve kadın olarak onları evlendirir de onlardan dilediğini kısır bırakır. O her şeyi en iyi bilir, dilediği her şeye kadirdir.” Evladı olmayan Allah'a Tevekkül eder boyun eğerse Ahirette zorluk çekmeyecek... Mükafatımızı Cennet köşesinden alacağız :) Ahiret Zamanı Çocuğu olmayan övgü ile bahsedilicekmiş bunuda hadis den duymuş olmam lazım... Böyle işte.
NNana Ana
Ama Rabbim sana 4 üz versin.. Sabah Erken kalkıp Bizim içinde Dua edicem LLoriklorik
sana ikiz istiyeyim :))) meryemceeee4141
sen kaçtane isyorsun kuzum? Dünya dua üzerine kurulu Salavat Çekelimmi hep beraber? Çocuk için?