Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayynneeeennnnn oyle ben hic korunmadin bak olmuyor

Bende 9ay boyunca konuştum yavrularimla. Hayırlısıyla kucağına alacaksın sadece inan buna güzel Anne ikinizde başaracaksınız
Allah razı olsun güzelim inanıyorum rabbim onu bana nasip edecek kalp atışlarını da duyucz inşallah

Anladım cicegim bence doktor bir sorun görmediyse hic telaslanma sende burada coooook okuduk gördük dogum yapana kadar lekelenme yasayanlarını. Adet olanlarını.... sen güzel dualarını ediyorsun yavrunlada konusuyorsun bence hicbir problem yasamadan doguracaksın sen bak görürsün

Negatif cikarsa da uzulmek yok .. Rabbimin takdiri demekki diyip bor sonraki maclara bakıcaz çünkü buna mecburuz . Ama pozitif cikarsa da oooooouuuww
Hee yaa hayırlısı olsun bu ay negativse hayırlı değilmiş derim yapacak bişi yok pozitifsedee aaayy

Doktor ilişkiyi yasak etti dinlen dedi iğne verdi iğneyi yaptırıdm ama doktorumla konuşcam bu iğnenin zararı yoksa her hafta yaptırcam 8 haftam bitene kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…