- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Hmm ama negativ çıkarsaBen olsam regl olmazsam yapardım hemen
Allah razı olsun canım yüzümü gülümsetiyorsunuz böyle yazdığınız zaman dualarından beni de eksik etme canım benimRabbim çocuğunu sana bağışlayacak.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin..
Ben senin romeonum ayagını denk al lorikomcuk
Ayynneeeennnnn oyle ben hic korunmadin bak olmuyorBana bu hayatta şu ders oldu hatta haklılarmıış bile dedim evlendiğin gibi çocuk yap sonra gezersin dediler ben de çocukla gezilir mi önce gezicem sonra çocuğumu yapıcam dedim gezdim gördüm baktım gezilecek görülecek yerler bitmedi çocuk yapayım dedim kabus gibi 8 ay geçirdim şimdi kimi görsem yeni evlenen hemen çocuk yap diycem korunduktan sonra zor oluyo çocuk yapmak
Romeoysan romeoylugunu bilBen senin romeonum ayagını denk al lorikomcuk
Allah razı olsun güzelim inanıyorum rabbim onu bana nasip edecek kalp atışlarını da duyucz inşallahBende 9ay boyunca konuştum yavrularimla. Hayırlısıyla kucağına alacaksın sadece inan buna güzel Anne ikinizde başaracaksınız
Negatif cikarsa da uzulmek yok .. Rabbimin takdiri demekki diyip bor sonraki maclara bakıcaz çünkü buna mecburuz . Ama pozitif cikarsa da oooooouuuwwHmm ama negativ çıkarsa
Anladım cicegim bence doktor bir sorun görmediyse hic telaslanma sende burada coooook okuduk gördük dogum yapana kadar lekelenme yasayanlarını. Adet olanlarını.... sen güzel dualarını ediyorsun yavrunlada konusuyorsun bence hicbir problem yasamadan doguracaksın sen bak görürsünYa böyle tam seviniyorum kesildi diye bitti diye sabahına bakıyorum yine var kimi diyo eski adetin geliyo kimi yerleşme kanaması diyo kimi sebepsizce bende de oldu ama bebeğimde sıkıntı olmadı diyo aklım karışıyo benimde şu an yani az önce temzilendiiğimde yoktu sbah yine bakıcam yavrum ilaçlarımı kullanıyorum canım hatta bir saat sonra tekrar kullanıcam ilacımı
Ne küfürler ediyorlardır icerden sana allah bilirCok ustu uste oldu hersey ama hormonlarımdan özür diliyorum bunu yapmaya mecburum
Olur bebeğim olur daha yaşın 24 bide menapozu geciktirici ilaçlar var onları sordun mu doktorunaAyynneeeennnnn oyle ben hic korunmadin bak olmuyor
AnlamadımBen aslında kaynanama da istiyecem de menopoza girmiş
OOOFFFFF TAM RAHATLADIK YINE BASLADI BIZIMKI HAZIRLANIN GENCLER DIRENCEZNe küfürler ediyorlardır icerden sana allah bilir
Negatif cıkarsada hayırlısı diyecez kırmızıları görene kadar bir umut bekleyecezHmm ama negativ çıkarsa
Hee yaa hayırlısı olsun bu ay negativse hayırlı değilmiş derim yapacak bişi yokNegatif cikarsa da uzulmek yok .. Rabbimin takdiri demekki diyip bor sonraki maclara bakıcaz çünkü buna mecburuz . Ama pozitif cikarsa da oooooouuuww
Hoc oralara girmek istemiyorumOlur bebeğim olur daha yaşın 24 bide menapozu geciktirici ilaçlar var onları sordun mu doktoruna
Anladım cicegim bence doktor bir sorun görmediyse hic telaslanma sende burada coooook okuduk gördük dogum yapana kadar lekelenme yasayanlarını. Adet olanlarını.... sen güzel dualarını ediyorsun yavrunlada konusuyorsun bence hicbir problem yasamadan doguracaksın sen bak görürsün
Hayırlısıııı beeehhNegatif cıkarsada hayırlısı diyecez kırmızıları görene kadar bir umut bekleyecez
Pozitifse zaten halay basi burma burmaHee yaa hayırlısı olsun bu ay negativse hayırlı değilmiş derim yapacak bişi yokpozitifsedee aaayy
İnşallah kuzum en yakın zamandaHoc oralara girmek istemiyorumonce saglikli sıhhatli hayirli evladim -evlatlarim olsun insallah sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?