Onu soracam cevap vermedigin icin soramıyorum kesilmedimi lekelenmelerin? İlaclarını kullanmaya devam ediyormusun canım?Hayır hayır küs değiliz dün gece internetim yoktu giremedim doğru düzgün bide kaç gündür lekelenmelerim var onun için iyi değilim keyfim yok keyfim geldiği zaman ara ara giriyodum kuzum ❤
Allah razı olsun. Ettiğin dualar kabul olsun insallahAaa ayıp ettin kuzum hepimize edicem... Rahat ol
Sana hiç birşey olmaz :) Sen 10 tanede bakarsın sende o potansiyel varTatlım dördüz beni yasatmaz öldürür
Birtanecik saglıklısı ve hayırlısı icin dua etsen yeter banaikizede hic hayır demem gerci
Bizim dua topigimiz vardı aslında hergün okuduk bitirdik duaları ama her aklınıza geldiginde el vasi cekebilirsiniz sayısız ben cekiyorumayrıca ya hebli mines salihinde cekebilirsin
O kadar dua ediyorum ki rabbime çocuğum beni bırakmasın diye hatta göbeğimi seviyorum ben senin her zaman yanında olucam şimdi sen göster kendini bana tutun ve çok güzel bir anne evlat olalım sen bana hayran kal ben de sana beni anladığını düşünüyorum onu motive etmeye çalışıyorum sanki böyle o an sol kasığıma yine bi batmalar geliyo he şöyle benim güzel evladım anlaştık diyorum ben ne ara bu vaziyete geldim bilmiyorum ama uyandığımda da hayırlı sabahlar güzle kuzum hadi seni dinliyorum baana orda olduğuna dair bi işaret ver hayırlı sabahlar de sen d ebana diyorum yine sol kasığım sızlıyor ya rabbi şükür diyip yüzümü yıkamaya gidiyorumAynen öyle canimm ümidini hiçbir zaman yitirme. İlk gebeliğim de yapmadıkları hicbirsey kalmadı gelen yığıldı giden yığıldı karnıma kolonoskobi bile yapıldı bunun acısını yaptıran bilir. Öyle şeyler yaptilarki hastanede heryerim mosmordu yalvarirdim neolur yeter artık diye ağlardım. Ama hiç bir zaman umudumu kaybetmedim yasamasa onca şeye rağmen benim oğlum yasamazdi. İkincide kürtajla aliyodu doktor yine inat ettim aldırmadım kalp atışını duydum. Biz onları birakmadikca onlar bizi bırakmaz yeterki umudumuzu kaybetmeyelim onlar herşeyi hissediyor. Çok şey yaşadım ama hiçbir zaman bebeğime birşey olacağı aklıma gelmedi bile. Ama ikinci bebeğim hep korktum birşey olacak diye olduda hissetti cunki korkumu. Öldürmeyen Rabbim öldürmüyor yeterki umudunuzu hicbirzaman kaybetmeyin. Bebisin seni hissediyor ne hissediyorsan sende sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın ve benim gibi gözlerin dolarak anlatacaksin atlatacaksin ama hicbirzaman unutmayacaksin. Sağlıklı sıhhatli kucağına al evladını insaAllah
Ohoo evde var zatenBilmem öyle dogdu yarın anlarız aldınmı test
Rabbim çocuğunu sana bağışlayacak.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin..O kadar dua ediyorum ki rabbime çocuğum beni bırakmasın diye hatta göbeğimi seviyorum ben senin her zaman yanında olucam şimdi sen göster kendini bana tutun ve çok güzel bir anne evlat olalım sen bana hayran kal ben de sana beni anladığını düşünüyorum onu motive etmeye çalışıyorum sanki böyle o an sol kasığıma yine bi batmalar geliyo he şöyle benim güzel evladım anlaştık diyorum ben ne ara bu vaziyete geldim bilmiyorum ama uyandığımda da hayırlı sabahlar güzle kuzum hadi seni dinliyorum baana orda olduğuna dair bi işaret ver hayırlı sabahlar de sen d ebana diyorum yine sol kasığım sızlıyor ya rabbi şükür diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum❤
Eski kadınların üstüne ceket Atıyolarmış da hamile kalıyolarmış biz ne kadar zorlanıyoruz yeni nesil. Annem diyo ki senden sonra doktoe bana çocuğun olmaz dedi tedavi oldum ilaç kullandım tüplerim açıldı diyo tekrar hamile kaldım diyo bana d hep diyodu üzülme gerekirse ilaç kullanırsın hamile kalırsınRabbim takdir eder insallah hamile kalirim tedavisiz ignesiz ilacsiz
Bende 9ay boyunca konuştum yavrularimla. Hayırlısıyla kucağına alacaksın sadece inan buna güzel Anne ikinizde başaracaksınızO kadar dua ediyorum ki rabbime çocuğum beni bırakmasın diye hatta göbeğimi seviyorum ben senin her zaman yanında olucam şimdi sen göster kendini bana tutun ve çok güzel bir anne evlat olalım sen bana hayran kal ben de sana beni anladığını düşünüyorum onu motive etmeye çalışıyorum sanki böyle o an sol kasığıma yine bi batmalar geliyo he şöyle benim güzel evladım anlaştık diyorum ben ne ara bu vaziyete geldim bilmiyorum ama uyandığımda da hayırlı sabahlar güzle kuzum hadi seni dinliyorum baana orda olduğuna dair bi işaret ver hayırlı sabahlar de sen d ebana diyorum yine sol kasığım sızlıyor ya rabbi şükür diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum❤
Yarın ilk idrarla testini tekrarla sende balam insallah regl gelmezseGelmesin uzunca süre gelmesin ki bebiş gelsin inşallah.
Eskiler dogaldi hersey p yuzden hormonlari sapasaglamdiEski kadınların üstüne ceket Atıyolarmış da hamile kalıyolarmış biz ne kadar zorlanıyoruz yeni nesil. Annem diyo ki senden sonra doktoe bana çocuğun olmaz dedi tedavi oldum ilaç kullandım tüplerim açıldı diyo tekrar hamile kaldım diyo bana d hep diyodu üzülme gerekirse ilaç kullanırsın hamile kalırsın
Ya böyle tam seviniyorum kesildi diye bitti diye sabahına bakıyorum yine var kimi diyo eski adetin geliyo kimi yerleşme kanaması diyo kimi sebepsizce bende de oldu ama bebeğimde sıkıntı olmadı diyo aklım karışıyo benimde şu an yani az önce temzilendiiğimde yoktu sbah yine bakıcam yavrum ilaçlarımı kullanıyorum canım hatta bir saat sonra tekrar kullanıcam ilacımıOnu soracam cevap vermedigin icin soramıyorum kesilmedimi lekelenmelerin? İlaclarını kullanmaya devam ediyormusun canım?
Cok ustu uste oldu hersey ama hormonlarımdan özür diliyorum bunu yapmaya mecburumGüzel bebekler olsun
On tane birden aynı anda olursa haberi aldıgım gibi kendi mezarımı hazırlarım inankiSana hiç birşey olmaz :) Sen 10 tanede bakarsın sende o potansiyel var
Ben aslında kaynanama da istiyecem de menopoza girmişOn tane birden aynı anda olursa haberi aldıgım gibi kendi mezarımı hazırlarım inankirabbim sana versin kactane istiyorsan insallah
Eskiler dogaldi hersey p yuzden hormonlari sapasaglamdi
Ben olsam regl olmazsam yapardım hemenOhoo evde var zatenyarın hemen test yapimmikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?