Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır hayır küs değiliz dün gece internetim yoktu giremedim doğru düzgün bide kaç gündür lekelenmelerim var onun için iyi değilim keyfim yok keyfim geldiği zaman ara ara giriyodum kuzum ❤
Onu soracam cevap vermedigin icin soramıyorum kesilmedimi lekelenmelerin? İlaclarını kullanmaya devam ediyormusun canım?

Sana hiç birşey olmaz :) Sen 10 tanede bakarsın sende o potansiyel var

O kadar dua ediyorum ki rabbime çocuğum beni bırakmasın diye hatta göbeğimi seviyorum ben senin her zaman yanında olucam şimdi sen göster kendini bana tutun ve çok güzel bir anne evlat olalım sen bana hayran kal ben de sana beni anladığını düşünüyorum onu motive etmeye çalışıyorum sanki böyle o an sol kasığıma yine bi batmalar geliyo he şöyle benim güzel evladım anlaştık diyorum ben ne ara bu vaziyete geldim bilmiyorum ama uyandığımda da hayırlı sabahlar güzle kuzum hadi seni dinliyorum baana orda olduğuna dair bi işaret ver hayırlı sabahlar de sen d ebana diyorum yine sol kasığım sızlıyor ya rabbi şükür diyip yüzümü yıkamaya gidiyorum

Rabbim çocuğunu sana bağışlayacak.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin..

Rabbim takdir eder insallah hamile kalirim tedavisiz ignesiz ilacsiz
Eski kadınların üstüne ceket Atıyolarmış da hamile kalıyolarmış biz ne kadar zorlanıyoruz yeni nesil. Annem diyo ki senden sonra doktoe bana çocuğun olmaz dedi tedavi oldum ilaç kullandım tüplerim açıldı diyo tekrar hamile kaldım diyo bana d hep diyodu üzülme gerekirse ilaç kullanırsın hamile kalırsın

Bende 9ay boyunca konuştum yavrularimla. Hayırlısıyla kucağına alacaksın sadece inan buna güzel Anne ikinizde başaracaksınız

Eskiler dogaldi hersey p yuzden hormonlari sapasaglamdi

Onu soracam cevap vermedigin icin soramıyorum kesilmedimi lekelenmelerin? İlaclarını kullanmaya devam ediyormusun canım?
Ya böyle tam seviniyorum kesildi diye bitti diye sabahına bakıyorum yine var kimi diyo eski adetin geliyo kimi yerleşme kanaması diyo kimi sebepsizce bende de oldu ama bebeğimde sıkıntı olmadı diyo aklım karışıyo benimde şu an yani az önce temzilendiiğimde yoktu sbah yine bakıcam yavrum ilaçlarımı kullanıyorum canım hatta bir saat sonra tekrar kullanıcam ilacımı

Eskiler dogaldi hersey p yuzden hormonlari sapasaglamdi

Bana bu hayatta şu ders oldu hatta haklılarmıış bile dedim evlendiğin gibi çocuk yap sonra gezersin dediler ben de çocukla gezilir mi önce gezicem sonra çocuğumu yapıcam dedim gezdim gördüm baktım gezilecek görülecek yerler bitmedi çocuk yapayım dedim kabus gibi 8 ay geçirdim şimdi kimi görsem yeni evlenen hemen çocuk yap diycem korunduktan sonra zor oluyo çocuk yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…