Para olsa devam ederdim ama ne yazikki maddi anlamda zorladik keseyi tup bebekte o yuzden simdilik tup bebek maceram bitti
Aynen öyle canimm ümidini hiçbir zaman yitirme. İlk gebeliğim de yapmadıkları hicbirsey kalmadı gelen yığıldı giden yığıldı karnıma kolonoskobi bile yapıldı bunun acısını yaptıran bilir. Öyle şeyler yaptilarki hastanede heryerim mosmordu yalvarirdim neolur yeter artık diye ağlardım. Ama hiç bir zaman umudumu kaybetmedim yasamasa onca şeye rağmen benim oğlum yasamazdi. İkincide kürtajla aliyodu doktor yine inat ettim aldırmadım kalp atışını duydum. Biz onları birakmadikca onlar bizi bırakmaz yeterki umudumuzu kaybetmeyelim onlar herşeyi hissediyor. Çok şey yaşadım ama hiçbir zaman bebeğime birşey olacağı aklıma gelmedi bile. Ama ikinci bebeğim hep korktum birşey olacak diye olduda hissetti cunki korkumu. Öldürmeyen Rabbim öldürmüyor yeterki umudunuzu hicbirzaman kaybetmeyin. Bebisin seni hissediyor ne hissediyorsan sende sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın ve benim gibi gözlerin dolarak anlatacaksin atlatacaksin ama hicbirzaman unutmayacaksin. Sağlıklı sıhhatli kucağına al evladını insaAllahBen senin hikayeni okudum bugün bi yerde ve gerçekten senin sabrına tevekkülüne teslimiyetine hayran kaldım hatta hikayen bana bi umut oldu dedim ki rabbim biz bebeğimle bu 9 ayı bitirip güneşi görücez buna yürekten inanıyorum dedim
Aminnnn Allah razı olsunBaktım buldum zorluk yasamişsin hemde baya bi.. Rabbim in verdiklerinde şükür vermediklerinede şükür..
Allahım evladlarını sana bağışlasın..
Ben bunlarin hepsine tek tek baktim inan kibuna bak bi...
Uyguluyormusun peki?Ben bunlarin hepsine tek tek baktim inan kiartik ne diyeceklerini kestirebiliyorum izlerken
Ayyyy hadi bir dene bakalım olumlu geldi videoyu izleyince
Ayyyy hadi bir dene bakalım olumlu geldi videoyu izleyincesende güzel sonuc dogurursa numarayı alırım sizden
Bilmem öyle dogdu yarın anlarız aldınmı testAnaaa niyee içine ii doğuyorben benden umutlu değilim ama nolacakk
Ben de dua istesem ayıp olur mu acaba? Sağlıklı bir evlada (kiz erkek farketmez) en kısa zamanda kavuşayım. Amin.N Nana Ana Ama Rabbim sana 4 üz versin.. Sabah Erken kalkıp Bizim içinde Dua edicem L Loriklorik sana ikiz istiyeyim :))) @meryemceeee4141 sen kaçtane isyorsun kuzum? Dünya dua üzerine kurulu Salavat Çekelimmi hep beraber? Çocuk için?
Neden uygulamıyorsun zilli. :) Zararı olmaz ki?
Aaa ayıp ettin kuzum hepimize edicem... Rahat olBen de dua istesem ayıp olur mu acaba? Sağlıklı bir evlada (kiz erkek farketmez) en kısa zamanda kavuşayım. Amin.
Su an yeni biseye basladim bu da bitkisel insallah bunun faydasini görürümNeden uygulamıyorsun zilli. :) Zararı olmaz ki?
İyi bakalım insallah şifaa olur...Su an yeni biseye basladim bu da bitkisel insallah bunun faydasini görürüm
Teslimiyet ve tevekkül seni doğru yola götürür kuzum ben inanıyorum senin bize hamileyim diyeceğine o yüzden sen de inancını kaybetmeIstemez olur muyum hic hem de icim yana yana istiyorum .namaz kilarken gozlerim dolu dolu istiyorum .sonra Sen bilirsin herseyin en iyisini Rabbim gonlumdekileri omrume hayirli kil diyorum hepteslimiyetteyim artik cok israr etmek de istemiyorum
Insalllahİyi bakalım insallah şifaa olur...
Tatlım dördüz beni yasatmaz öldürürN Nana Ana Ama Rabbim sana 4 üz versin.. Sabah Erken kalkıp Bizim içinde Dua edicem L Loriklorik sana ikiz istiyeyim :))) @meryemceeee4141 sen kaçtane isyorsun kuzum? Dünya dua üzerine kurulu Salavat Çekelimmi hep beraber? Çocuk için?
Rabbim takdir eder insallah hamile kalirim tedavisiz ignesiz ilacsizTeslimiyet ve tevekkül seni doğru yola götürür kuzum ben inanıyorum senin bize hamileyim diyeceğine o yüzden sen de inancını kaybetme ❤
Gelmesin uzunca süre gelmesin ki bebiş gelsin inşallah.Regl gelmediyse umut var demektir hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?