Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
OOOFFFFF TAM RAHATLADIK YINE BASLADI BIZIMKI HAZIRLANIN GENCLER DIRENCEZ DIYORLARDIR KESIN
Bence tam yollarını bulduklarında hızlı hızlı ilerlerken senin takviyelerinle aptala dönüyordur onlar icerde yinemi yaaaa yinemi kadınnnnnn diye sövdürüyorlardır sana icerde

Doktor ilişkiyi yasak etti dinlen dedi iğne verdi iğneyi yaptırıdm ama doktorumla konuşcam bu iğnenin zararı yoksa her hafta yaptırcam 8 haftam bitene kadar
Konus bakalım gerekli görürse o zaten uzatmanı ister progest neydi o ilacımı kullanıyorsun

Bence tam yollarını bulduklarında hızlı hızlı ilerlerken senin takviyelerinle aptala dönüyordur onlar icerde yinemi yaaaa yinemi kadınnnnnn diye sövdürüyorlardır sana icerde
Tam duzelmisken ya bozucam ya daha iyi edicemAllahim nelerle ugrasiyorum ya evlenmeden once boyle seylerin bas harfini bile bilmezdim

Evet yağlı acı çekmedim benim acı eşiğim yüksektir de iğne yaptığı yer çok kaşınıyo o yüzden dedim doktora sorayım zararı yoksa gittiğimde yine yaptırayım
Icerden sisicek o igne yaparken yapilan yere pamuk ustundeyken hizli hizli sag sol yap yagli oldugu icin dagilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…