- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Erken gebelok testleri yaniltiyor . Bunun markasi ne
Negatif olsa bile İkinci çizginin yeri belli oluyodu en azından diğer testte bunda oda yok bembeyaz masaAllahgülüyorum adetime kadar bi ümit hala var. İlk çocuğu üç aylık olunca belli olan biri olarak hayır testi kabullenmicektin niye aldın yaptın be kadın
Negatif olsa bile İkinci çizginin yeri belli oluyodu en azından diğer testte bunda oda yok bembeyaz masaAllahgülüyorum adetime kadar bi ümit hala var. İlk çocuğu üç aylık olunca belli olan biri olarak hayır testi kabullenmicektin niye aldın yaptın be kadın
Kırmızıları görene kadar ümid var
.Eki Görüntüle 2603234
Benim boyleydi
Çoğu bitki çayı içilmiyor canım ıhlamur bile içmedim ben. O kadarını bilmiyorum canım test yaptınmıGebeyse Bi kadın hangi bitgi çaylar zarar ediyorduhamile olduğunu bilmeden içilirse düşme tehlikesi hemen olurmuu ya
Ama negstifti kanda.
Burdaa çizgiii vaarr
Erken gebelok testleri yaniltiyor . Bunun markasi neben de gecen ay kullandim ikinci cizgi cok silik cikmisti ama yok
[/QQU
Miratech yazio canim
Aynen öyle canim benimKırmızıları görene kadar ümid varbazen kırmızıları görünce bile umut varmış ya hep umudumuz var bakalım nezaman kadar
Eveet silik çizgi net belli oluyo benimkinde tık yok. Birde L Loriklorik benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlarEki Görüntüle 2603234
Benim boyleydi
O kadarini bilemem hamileler bi cevap verir insanllah bu konuda benimde gogus uclarim tokununca agriyorEveet silik çizgi net belli oluyo benimkinde tık yok. Birde L Loriklorik benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlar
Yok test yapmadım dahaÇoğu bitki çayı içilmiyor canım ıhlamur bile içmedim ben. O kadarını bilmiyorum canım test yaptınmı
O kadarini bilemem hamileler bi cevap verir insanllah bu konuda benimde gogus uclarim tokununca agriyor
[/Q
psikolojik olarak vücut tepki veriyor zaar. Sen testi nezaman yapmistin bellimi olur belkide seninde geç çıkar kanda
Bi acelesinden ölen benim zaarYok test yapmadım daha
Ben Negativten korkuyorumBi acelesinden ölen benim zaar
Adetin kaç gün gecikti canım.Ben Negativten korkuyorum
Ne zaman yapcanYok test yapmadım daha
Benm cok sonra karardi vallaTatlımı tatlı hamiş anneler benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlarsizlerin nasıldı fark ettiniz mi hiç. İki çocuk doğurdum ama hiç bunların farkında bile olmadım
Canım bence o herkeste aynı olmaz benim şuan o kadarda koyu değil bünyeden bünyeye değişebilirTatlımı tatlı hamiş anneler benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlarsizlerin nasıldı fark ettiniz mi hiç. İki çocuk doğurdum ama hiç bunların farkında bile olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?