Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken gebelok testleri yaniltiyor . Bunun markasi ne ben de gecen ay kullandim ikinci cizgi cok silik cikmisti ama yok

Benim boyleydi

Kırmızıları görene kadar ümid var bazen kırmızıları görünce bile umut varmış ya hep umudumuz var bakalım nezaman kadar

Eveet silik çizgi net belli oluyo benimkinde tık yok. Birde L Loriklorik benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlar
O kadarini bilemem hamileler bi cevap verir insanllah bu konuda benimde gogus uclarim tokununca agriyor

Tatlımı tatlı hamiş anneler benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlar sizlerin nasıldı fark ettiniz mi hiç. İki çocuk doğurdum ama hiç bunların farkında bile olmadım

Benm cok sonra karardi valla hemen olck bisey deil bence. Hormonlr cogalinca olur bana gore

Canım bence o herkeste aynı olmaz benim şuan o kadarda koyu değil bünyeden bünyeye değişebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…