Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benm cok sonra karardi valla hemen olck bisey deil bence. Hormonlr cogalinca olur bana gore
Hormonlar coştu demekki benim ama niye coştu neden coştu bukadar erken acelesi neydi teşekkür ederim cvp verdigin için çok aceleci olduğum için kendime kiziyorum ama engelde olamıyorum batıma bir hafta var artık merak etmicem saldım kendimi rahat birakacam bir hafta sonra belli olur herşey

Allh seni napmya bu dedgine kendin inanio musun ? goren ilk cocuk heyecani sanar valla hell olsn belki sennki erknden karariodur belli de olmaz yani . Hayra ciksin inslljh

Allh seni napmya bu dedgine kendin inanio musun ? goren ilk cocuk heyecani sanar valla hell olsn belki sennki erknden karariodur belli de olmaz yani . Hayra ciksin inslljh
Aminn insaAllah canımm saol diğer hamileliklerimde birşey anlamadım ya belkide ondandır ilk olcakmis gibi heyecan yaşamam

Ayyyy hadi bir dene bakalım olumlu geldi videoyu izleyince sende güzel sonuc dogurursa numarayı alırım sizden
Benim arkadaşım bu doktorun sayesinde hamile kalmış tabi herşey nasip gerçi polikistik over vardı senelerdir 5aylık ilaç tedavisine başlamış hakan beyle görüştükten sonra 4.cü ayında güzel haber için ararsın demiş kıza 3. ayında hamile kalmış hatta bende aradım ama ilaç fiyatını sylediginde o zamnlar durumlar biraz sıkışıktı dönüş yapamadık ama arkadaşım doktora çok dua etti çok hamile kalan olmuş bu doktorun ilaçlarıyla şansını dene canım en azından doktorla bir kez konuş derdini anlat dinliyor açıklama yapıyor arkadaşım benden bıkmadan her gün sorularıma cevap verdi valla dedi habire soru soruyodum dedi belki vesile olur canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…