- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Bugün gelecek diye gösteriyor uygulamamAdetin kaç gün gecikti canım.
Bi kaç gün daha bekliyim diyorumNe zaman yapcan
İnsaAllah gelmezBugün gelecek diye gösteriyor uygulamam
Teşekkür ederim canım cvbın içinCanım bence o herkeste aynı olmaz benim şuan o kadarda koyu değil bünyeden bünyeye değişebilir
Benim adet oldum bitti adetimİnsaAllah gelmez
Bence senin kimyasal oldu . Yoksa tutmustuBenim adet oldum bitti adetimtest 24 subatta yapmistim
Hormonlar coştu demekki benim ama niye coştu neden coştu bukadar erken acelesi neydiBenm cok sonra karardi vallahemen olck bisey deil bence. Hormonlr cogalinca olur bana gore
Benim adet bitim tarihimde 24subat.Benim adet oldum bitti adetimtest 24 subatta yapmistim
Allh seni napmyaHormonlar coştu demekki benim ama niye coştu neden coştu bukadar erken acelesi neyditeşekkür ederim cvp verdigin için çok aceleci olduğum için kendime kiziyorum ama engelde olamıyorum batıma bir hafta var artık merak etmicem saldım kendimi rahat birakacam bir hafta sonra belli olur herşey
Ben de oyle dusunuyorum aslinda yoksa cizgi hic cikmazdi .Bence senin kimyasal oldu . Yoksa tutmustu
Bence de cikmazdi. Kan versydin netlesrdi de iste. Olan oldu artk.Ben de oyle dusunuyorum aslinda yoksa cizgi hic cikmazdi .
InşallahİnsaAllah gelmez
Aminn insaAllah canımm saolAllh seni napmyabu dedgine kendin inanio musun ? goren ilk cocuk heyecani sanar valla hell olsn belki sennki erknden karariodur belli de olmaz yani . Hayra ciksin inslljh
Ertesi gun verdim ya kiz 2.18 cikti 2 gun sonra da adet oldumBence de cikmazdi. Kan versydin netlesrdi de iste. Olan oldu artk.
Bu sondaki emoji kızın ne yaptigini anlamadım amaAminn insaAllah canımm saoldiğer hamileliklerimde birşey anlamadım ya belkide ondandır ilk olcakmis gibi heyecan yaşamam
2. Kan testini diom. Gerci bnm dedgim de mantiksz oluo demi. Adet oldun zaten duserErtesi gun verdim ya kiz 2.18 cikti 2 gun sonra da adet oldum
OlabilirAminn insaAllah canımm saoldiğer hamileliklerimde birşey anlamadım ya belkide ondandır ilk olcakmis gibi heyecan yaşamam
Benim arkadaşım bu doktorun sayesinde hamile kalmış tabi herşey nasip gerçi polikistik over vardı senelerdir 5aylık ilaç tedavisine başlamış hakan beyle görüştükten sonra 4.cü ayında güzel haber için ararsın demiş kıza 3. ayında hamile kalmış hatta bende aradım ama ilaç fiyatını sylediginde o zamnlar durumlar biraz sıkışıktı dönüş yapamadık ama arkadaşım doktora çok dua etti çok hamile kalan olmuş bu doktorun ilaçlarıyla şansını dene canım en azından doktorla bir kez konuş derdini anlat dinliyor açıklama yapıyorAyyyy hadi bir dene bakalım olumlu geldi videoyu izleyincesende güzel sonuc dogurursa numarayı alırım sizden
Yok canım 5+4 teyim ve hiçbir belirti değişik durum yok endişeliyim boş mu acaba diyeCanım ilk haftalarda oluyordu ama benim öyşe yoğun bir mide bulantım olmadı birkaç kere kusmusumdur od açkensenin başladımı
Hormonlarına bagliyorum2. Kan testini diom. Gerci bnm dedgim de mantiksz oluo demi. Adet oldun zaten dusergejligim uzerimde galiba. Hapsirmaktan beynim felc oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?