Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa örnekleride varmıs masallah masalah cicegim allah bagıslasın ben tetkiklerim bitmeden birseye baslayamam henüz belki doktorum ilac verir gidisata göre ararım ama aklımda dursun kuzum durumları toparlayınca sizde arayın

Son düzenleme:
Ayyyyy vallahaaaa cok sevindim bunu duyduguma boyle umut verici seyler duyunca daha bi heveesle kullanasim geliyor. Biz 1 aylik kur aldik

kizlar karnimda hafif hafif tatli tatli agri oluyor galiba regli olucam benim hayallerim yine husran olacak galiba suan da bile agriyor

Hayirlisi artik birazda köy olsun
Ay yok kiiz. Bekar olsydim olurdu da . Simdi hem koca benle gelcgi icin is durumu var. Hem de cocuk var hastanelerin olmasi lazm. Ulasimi cartu curtu var. Her yonden arastrmak gerkeio ben bu kdr zorlncagimi dusunmedim. Bklm kismet nereyee

Ay yok kiiz. Bekar olsydim olurdu da . Simdi hem koca benle gelcgi icin is durumu var. Hem de cocuk var hastanelerin olmasi lazm. Ulasimi cartu curtu var. Her yonden arastrmak gerkeio ben bu kdr zorlncagimi dusunmedim. Bklm kismet nereyee
Heyecanla bekliyoruz nereye cikicagini

Demin yemekte büyük oğlum iki elinide açarak içten bi şekilde inssssaAllah kızın olmaz dedi. Daha bir suru sey. İki çocuk neyine yetmiyor diyor. Daha neler söyledi çok moralim bozuldu

Demin yemekte büyük oğlum iki elinide açarak içten bi şekilde inssssaAllah kızın olmaz dedi. Daha bir suru sey. İki çocuk neyine yetmiyor diyor. Daha neler söyledi çok moralim bozuldu
niye canim durduk yere mi oyle yapti yoksa sen kizdin da ondan mi oyle soyledi cnm bozma morelini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…