Kız benimde öyle hiç koyu değil hala pembeCanım bence o herkeste aynı olmaz benim şuan o kadarda koyu değil bünyeden bünyeye değişebilir
Gecmis olsun cicegimBende bende arar bulurum vallahi hiç üsenmemilişki olalı 12.gun bugün sabah ilk idrara erken gebelik testi negatif. Dediğin gibi para boşa gitti
Bekliyorum saldım kendimi hiç merak etmiyorum desemde duydaa iinannmaaGecmis olsun cicegimregli bekle bakalım
Aaa örnekleride varmıs masallah masalah cicegim allah bagıslasınBenim arkadaşım bu doktorun sayesinde hamile kalmış tabi herşey nasip gerçi polikistik over vardı senelerdir 5aylık ilaç tedavisine başlamış hakan beyle görüştükten sonra 4.cü ayında güzel haber için ararsın demiş kıza 3. ayında hamile kalmış hatta bende aradım ama ilaç fiyatını sylediginde o zamnlar durumlar biraz sıkışıktı dönüş yapamadık ama arkadaşım doktora çok dua etti çok hamile kalan olmuş bu doktorun ilaçlarıyla şansını dene canım en azından doktorla bir kez konuş derdini anlat dinliyor açıklama yapıyorarkadaşım benden bıkmadan her gün sorularıma cevap verdi valla dedi habire soru soruyodum dedi belki vesile olur canım
Az kaldı canım allahın dedigi olur sabretBekliyorum saldım kendimi hiç merak etmiyorum desemde duydaa iinannmaa
Ayyyyy vallahaaaa cok sevindim bunu duydugumaBenim arkadaşım bu doktorun sayesinde hamile kalmış tabi herşey nasip gerçi polikistik over vardı senelerdir 5aylık ilaç tedavisine başlamış hakan beyle görüştükten sonra 4.cü ayında güzel haber için ararsın demiş kıza 3. ayında hamile kalmış hatta bende aradım ama ilaç fiyatını sylediginde o zamnlar durumlar biraz sıkışıktı dönüş yapamadık ama arkadaşım doktora çok dua etti çok hamile kalan olmuş bu doktorun ilaçlarıyla şansını dene canım en azından doktorla bir kez konuş derdini anlat dinliyor açıklama yapıyorarkadaşım benden bıkmadan her gün sorularıma cevap verdi valla dedi habire soru soruyodum dedi belki vesile olur canım
Hormonlarına bagliyorum
Nereyi istiyorsun
Bu tercih meselesi ne zor yaabekar olaydim bu kdr zorlnmazdim herlde. Kafam corba oldu lee
Bnm keyfime kalaydi deniz kenari bi yer isterdimNereyi istiyorsun
Hayirlisi artikBnm keyfime kalaydi deniz kenari bi yer isterdimhayalleeer hayatlar iste. Tek tek acilan okullara bakiorm. Gidebilcgim yerlerin cogu ilce ama koy gibi hep. Bnm icjn cok zor olcak galiba.
Ay yok kiiz. Bekar olsydim olurdu da . Simdi hem koca benle gelcgi icin is durumu var. Hem de cocuk var hastanelerin olmasi lazm. Ulasimi cartu curtu var. Her yonden arastrmak gerkeioHayirlisi artikbirazda köy olsun
Heyecanla bekliyoruz nereye cikicaginiAy yok kiiz. Bekar olsydim olurdu da . Simdi hem koca benle gelcgi icin is durumu var. Hem de cocuk var hastanelerin olmasi lazm. Ulasimi cartu curtu var. Her yonden arastrmak gerkeioben bu kdr zorlncagimi dusunmedim. Bklm kismet nereyee
benim oluyor regliye yakin genelde umarim senin ki belirtidirSarı akıntısı olan var mı normalmi böyle birşey
niye canim durduk yere mi oyle yapti yoksa sen kizdin da ondan mi oyle soyledi cnm bozma moreliniDemin yemekte büyük oğlum iki elinide açarak içten bi şekilde inssssaAllah kızın olmaz dedi. Daha bir suru sey. İki çocuk neyine yetmiyor diyor. Daha neler söyledi çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?