- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Kac yasinda ogluşunDemin yemekte büyük oğlum iki elinide açarak içten bi şekilde inssssaAllah kızın olmaz dedi. Daha bir suru sey. İki çocuk neyine yetmiyor diyor. Daha neler söyledi çok moralim bozuldu
Yani hemen olmaz ki son aylarda olur o koyulasma benceKız benimde öyle hiç koyu değil hala pembe
Canım çocuklarına bence bunu yansıtma derim olumsuz etkilenirler birde bu özel hayatınız sizin herşeyi çocuklara anlatmaya gerek yok hamile olursan o zaman söyle kardeşiniz olucak diyeDemin yemekte büyük oğlum iki elinide açarak içten bi şekilde inssssaAllah kızın olmaz dedi. Daha bir suru sey. İki çocuk neyine yetmiyor diyor. Daha neler söyledi çok moralim bozuldu
Ben deeson gunlero hic sevmem
Yok canım 5+4 teyim ve hiçbir belirti değişik durum yok endişeliyim boş mu acaba diye
Bosuna endiseleniyor degilmi? Herkes her belirtiyi yasamıyor aslında bu güzel birseyCanım belirti olmamasına takılma hiç, kimin ne zaman başlayacağı belli olmuyo. Bazen olan belirtiler bile kaybolabiliyor. Kese görünmedi mi senin?
Yok yemek yerken çay koymaya kalktım arkamı döndüm ellerini açmış neyapion oğlum dedim insssssaAllah kızın olmaz dedi bende niye öyle diyosun a oğlum dedim neoldu şimdi dedim bana okadar ağır şeyler söyledik çok kötü oldum.niye canim durduk yere mi oyle yapti yoksa sen kizdin da ondan mi oyle soyledi cnm bozma morelini
11yasindaKac yasinda ogluşunkiz olursa onu bosliycaksin gibi hiisediyoe galiba
Küçük sandim . Bence sorumlukları artar buyuk olarak diye korkuyor olabilir11yasinda
Özel hayatımızı tabiki anlatmiyoruz canım ne münasebet öyle seymi olur. 11yasinda büyük artik sadece kardeşin olsun istermisin diye konuşma yaptım onla çok guzel konuştuk anlaştık onun fikrini düşüncesini aldıktan sonra karar verdim sonrasında korunmasız ilişkim oldu zaten. Ama arada durup durup böyle diyo bende anlamadım.Canım çocuklarına bence bunu yansıtma derim olumsuz etkilenirler birde bu özel hayatınız sizin herşeyi çocuklara anlatmaya gerek yok hamile olursan o zaman söyle kardeşiniz olucak diye
Olabilir canım babam hiç bakmiyoki bizle bile oynamiyo üçüncü olunca ya sen yine hasta olursan diyoKüçük sandim . Bence sorumlukları artar buyuk olarak diye korkuyor olabilir
Benim ilk defa oldu ama belirti olmayanda bilirbenim oluyor regliye yakin genelde umarim senin ki belirtidir
Dusunceli cocuk bence bu yaşta seni düşündüğü icin oyle demis annesiOlabilir canım babam hiç bakmiyoki bizle bile oynamiyo üçüncü olunca ya sen yine hasta olursan diyo
Hasta olmamdan onlara bakamayacagimdan korkuyo sanırım. Nasip kısmet adet olursam birdaha korunmasız denemeyecegim zaten. O hissi heyecanı bu kadar sene sonra bana verende Rabbimdi. Bi an inandım olur belki diye ama bugün o sözlerinden sonra bilmiyorum hevesim kalmadı nasip ...Dusunceli cocuk bence bu yaşta seni düşündüğü icin oyle demis annesi
Nasip elbette ama yipratma kendini cok şükür 2 evladin var Allah bagislasinHasta olmamdan onlara bakamayacagimdan korkuyo sanırım. Nasip kısmet adet olursam birdaha korunmasız denemeyecegim zaten. O hissi heyecanı bu kadar sene sonra bana verende Rabbimdi. Bı an inandım olur belki diye ama bugün o sözlerinden sonra bilmiyorum hevesim kalmadı nasip ...
Normalde göğüs uçları kararıyor ama hemen olmuyor genelde, buraz zaman gectikten sonra oluyor yani en azından bende oyle olduTatlımı tatlı hamiş anneler benim göğüs uçlarım pembemsidir çok açık renktir. Şimdi üzerimi deistirirken farkettim kömür karası gibi olmuşlarsizlerin nasıldı fark ettiniz mi hiç. İki çocuk doğurdum ama hiç bunların farkında bile olmadım
Aminnn Allah razı olsun canımmm seninde en kısa zamanda kucağını doldursun RabbimNasip elbette ama yipratma kendini cok şükür 2 evladin var Allah bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?