Ya bugün neoluyo yemin ederim anlamadım tam gönlüm geçmiş uyuycam cam çaldı alt katta oturuyorum. Bi teyzenin akülü arabasının şarjı bitmiş senin eve takalimmi yavrum yarım saat dolsa evime eletse yetiyo dedi tabi teyze takalım dedim bana dediki Allah senden razı olsun Rabbimde seni kurtarsın insaAllah kucağına aldığın günü gör dedi. Ben agzi açık şok iyide teyze ben hamile değilim ki dedim ben yarım saat sonra almaya gelirim dediyemin ederim bugün noluyo böyle anlamadım aradım eşime anlattım guluyo
Vallahi hala şoku atamadım benim de iki gündür yüzüm bembeyaz ruh gibi acaba ondanmi dediyki kafama takıldıBenim de ilk gebeliğimde hayatımda ilk defa iki gün gecikmişti test yapmamıştım, markete gittik karpuz aldık, gayrıihtiyari elime aldım karpuz poşetini eşime uzatayım diye, hiç tanımadığım bi teyze yaklaşıp, benzin solmuş kirpiklerin karışmış, taşıma onu gebesin demişti
Evet farklı kimsedenyokBenim oğluşumun adını babası Beyazıt koydu ilk başta hic ısınamadım koymayalım dedim ama baktım ki çok ender konulan bir isim ve çok asil öğretmenleri arkadaşları da ilk duyduklarında çok olumlu tepkiler veriyor
Vallahi hala şoku atamadım benim de iki gündür yüzüm bembeyaz ruh gibi acaba ondanmi dediyki kafama takıldı
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin hayırlısıyla kucağına al insaAllahValla bazı insanlara malum oluyor heralde, benimki sağlıklı değilmiş boş gebelikmiş ama insan seviniyor birden söylenince
Sat â göre 5+4 üm İnşallah her şey yolunda ilerler canım çok sağ olasınCanım genelde belirtiler 6 ve 7. Haftalardan sonra başlar benim ilk hamileligimde sanki hic birşey yokmuş gibiydi 6. Hafta gecene kadar ama sonra acayip bulantılar yaşamıştım sikinti etmene gerek yok henuz cok yeni sakin ol canim
Ayy benmkisi de cok cekerdi o zmnlr. Gecesinden sinir küpü olurdum yatakta of puf eder uyuyamzdim bideRegl olmadm olcam
Vede rejimdeyim
Agrasif ve kompleksliyim
Baskasinin yemekleri insanin daha bi hosuna gidio nedense. Bugun de doyduk cok sukur
Mesajları anca görüyorum.test yapmadım sabah dün negatif görünce. Ana hala gelen giden yok. Mevsim geçişinden olabilir birkaç gün bekliyim bakalım. Olmazsa test yaparimYarın ilk idrarla testini tekrarla sende balam insallah regl gelmezse
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin hayırlısıyla kucağına al insaAllah
Korkma.. Dua et bol bol salavat çek... Kafanı fazla yorma kendi kendini sıkma...Herkese iyi akşamlarbu akşam son iğnemi vurdum, yarın sabah kontorlum var inşallah. Bir aksilik çıkacak da aşılama iptal olacak diye çok korkuyorum.
Korkma hiç çok rahat ol, olumlu düşünHerkese iyi akşamlarbu akşam son iğnemi vurdum, yarın sabah kontorlum var inşallah. Bir aksilik çıkacak da aşılama iptal olacak diye çok korkuyorum.
Korkma.. Dua et bol bol salavat çek... Kafanı fazla yorma kendi kendini sıkma...
Çok teşekkür ederim kızlar.Korkma hiç çok rahat ol, olumlu düşüninşallah olumlu olur
Hergün dua edecez bol bol olacak bebişlerimiz...Çok teşekkür ederim kızlar.
İnşallah canım inşallah...Hergün dua edecez bol bol olacak bebişlerimiz...
Canım ben test yapmadim. Perşembeye kadar olmazsam test yaparım artık. Çünkü adet olacakmışım gibi agrim var. Hatta bugün dışarıdayken, tamam oldum şuan dedim ama olmamisimP PpAaSs @meryemceeee4141 ciceklerim test yaptınızmı?
Bat ve sat bilgilerini düzelttirmek isteyen varmı?
Yapsaydın keske benimde 4 günüm var.. Bakalım herseyin hayırlısıCanım ben test yapmadim. Perşembeye kadar olmazsam test yaparım artık. Çünkü adet olacakmışım gibi agrim var. Hatta bugün dışarıdayken, tamam oldum şuan dedim ama olmamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?