Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim de ilk gebeliğimde hayatımda ilk defa iki gün gecikmişti test yapmamıştım, markete gittik karpuz aldık, gayrıihtiyari elime aldım karpuz poşetini eşime uzatayım diye, hiç tanımadığım bi teyze yaklaşıp, benzin solmuş kirpiklerin karışmış, taşıma onu gebesin demişti

Vallahi hala şoku atamadım benim de iki gündür yüzüm bembeyaz ruh gibi acaba ondanmi dediyki kafama takıldı

Evet farklı kimsedenyok bakalım canım vardır kısmetinde bir isim bebişin

Valla bazı insanlara malum oluyor heralde, benimki sağlıklı değilmiş boş gebelikmiş ama insan seviniyor birden söylenince
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin hayırlısıyla kucağına al insaAllah

Sat â göre 5+4 üm İnşallah her şey yolunda ilerler canım çok sağ olasın

Regl olmadm olcam
Vede rejimdeyim
Agrasif ve kompleksliyim
Ayy benmkisi de cok cekerdi o zmnlr. Gecesinden sinir küpü olurdum yatakta of puf eder uyuyamzdim bide
senn ki bide rejim var . Ustune gelmjs.
Oh gidin bakalim yemeklere F Fatma KTL afiyet olsun güzel doyur kuzuyu acikmistir cocuk bende ana yemek çorba pilav salata uğraşıp dururum artik
Baskasinin yemekleri insanin daha bi hosuna gidio nedense. Bugun de doyduk cok sukur size de afiyt olsn

Yarın ilk idrarla testini tekrarla sende balam insallah regl gelmezse
Mesajları anca görüyorum.test yapmadım sabah dün negatif görünce. Ana hala gelen giden yok. Mevsim geçişinden olabilir birkaç gün bekliyim bakalım. Olmazsa test yaparim

Ben birde şunu anlatmadım size.korunmasiz ilişki olduğu gece banyo yapıp yattığımda eğer hamile kaldiysam ne olur rüyama girsin Allah'ım göster bana neyim olacak diye çok içten dua ederken uyuya kalmışım. Sabah biri omzuma vurarak hadi kalk buda erkek hayırlı olsun dedi ve ben uyandım eşime dedim çok dusunuyosun ondan olmuştur dedi bende kesin buda erkek demiştim o sabah

Herkese iyi akşamlar bu akşam son iğnemi vurdum, yarın sabah kontorlum var inşallah. Bir aksilik çıkacak da aşılama iptal olacak diye çok korkuyorum.

Herkese iyi akşamlar bu akşam son iğnemi vurdum, yarın sabah kontorlum var inşallah. Bir aksilik çıkacak da aşılama iptal olacak diye çok korkuyorum.
Korkma.. Dua et bol bol salavat çek... Kafanı fazla yorma kendi kendini sıkma...

P PpAaSs @meryemceeee4141 ciceklerim test yaptınızmı?
Bat ve sat bilgilerini düzelttirmek isteyen varmı?
Canım ben test yapmadim. Perşembeye kadar olmazsam test yaparım artık. Çünkü adet olacakmışım gibi agrim var. Hatta bugün dışarıdayken, tamam oldum şuan dedim ama olmamisim

Canım ben test yapmadim. Perşembeye kadar olmazsam test yaparım artık. Çünkü adet olacakmışım gibi agrim var. Hatta bugün dışarıdayken, tamam oldum şuan dedim ama olmamisim
Yapsaydın keske benimde 4 günüm var.. Bakalım herseyin hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…