Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminnn insaAllah Gorusuruz Allah'a emanet ol

Kese göründü canım ama bebek ve kalp atışı için erken dedi. Millette belirti olunca acaba mı diyorum ister istemez
Herkesin aynı olmaz çoğu anne belirtisiz hamilelik geçirenlere hayranlıkla bakar buna bnde dahil. İns hep böyle devam eder hamileliğin rahat geçer Dua et sabırla bekle banada kese var bebek yok dedi sabırla umutla bekledim kucağıma aldım oglusumu sende sağlıklı sıhhatli kucağına al insaAllah

Aminn Allah razı olsun canım, zor olunca beklemek de zor oluyor gerçekten... Beşinci haftada kalp atışı duyan var bende yolk sac kesesi görünmedi henüz hoş doktor erken diyor ama inanın elinde değil

Aminn Allah razı olsun canım, zor olunca beklemek de zor oluyor gerçekten... Beşinci haftada kalp atışı duyan var bende yolk sac kesesi görünmedi henüz hoş doktor erken diyor ama inanın elinde değil
Sendende Allah razı olsun. Seni çok iyi anlıyorum bende korktum ağladım aynı seyleri yaşadım ama hiç vazgecmedim çok geç duyduk kalp atışını seninde daha çok erken birdahaki kontrolünde bebisinin kalp atışını duyarsın insaAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…