Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bugün yumurtlama günüm, ovülasyon testinde gördüm, yumurtlama ağrım da var ilk defa, bu akşam kaçışı yok

Aminn canım aminn Rabbim kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasın

Herhangi bir pihtilasmadan dolayi vermistir . Ben de kullaniyordum hergun gobekten benim kullandigim enox tu markasi

Ya bugün neoluyo yemin ederim anlamadım tam gönlüm geçmiş uyuycam cam çaldı alt katta oturuyorum. Bi teyzenin akülü arabasının şarjı bitmiş senin eve takalimmi yavrum yarım saat dolsa evime eletse yetiyo dedi tabi teyze takalım dedim bana dediki Allah senden razı olsun Rabbimde seni kurtarsın insaAllah kucağına aldığın günü gör dedi. Ben agzi açık şok iyide teyze ben hamile değilim ki dedim ben yarım saat sonra namazımı kılıp sana dua etcem almaya gelirim dedi yemin ederim bugün noluyo böyle anlamadım aradım eşime anlattım guluyo

Son düzenleme:
Yok canım zor gebe kaldım diye verdi ama yine de aklıma yatmadı
Canım genelde belirtiler 6 ve 7. Haftalardan sonra başlar benim ilk hamileligimde sanki hic birşey yokmuş gibiydi 6. Hafta gecene kadar ama sonra acayip bulantılar yaşamıştım sikinti etmene gerek yok henuz cok yeni sakin ol canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…