2-3 saat idrarını yapmamıs olIdrara sıkısık ne anlama geliyo.Türkçem kıt ellamm
BalıımmmmFatmammmmm
Oh ne güzeelDavet edildim yemegekoca da gec gelcek zaten. Cnm skılmisti ii oldu
Regl olmadm olcamBalıımmmmat o peceteyi elinden bakiim. Onlri wc de kullan sadecee seni bole gormeye alismadim amaa
Akşam bende kayınvalidemlere balık yemeye gitcem
Aminn canım aminn Rabbim kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasınSendende Allah razı olsun. Seni çok iyi anlıyorum bende korktum ağladım aynı seyleri yaşadım ama hiç vazgecmedim çok geç duyduk kalp atışını seninde daha çok erken birdahaki kontrolünde bebisinin kalp atışını duyarsın insaAllah
AminnnnnnnnnAminn canım aminn Rabbim kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasın
Canım benimmOlmaz allahın izniyle dualarım seninle bebeginle cicegim
Sağol canım sanadaOoooo afiyet olsun, yarasın
bende iyiyim şükür canımİyiyiz canım sen nasılsın
ohhh afiyet olsun canımBen gidiom yemgeeeee
Bugun de yemek yapmaktan yirttim
iyiyim kuzum idare eder bı an önce insAllah sağlıkla su hafta bitsin gitsin istiyorumİyiyiz cicegim sen nasıl oldun?
Herhangi bir pihtilasmadan dolayi vermistir . Ben de kullaniyordum hergun gobekten benim kullandigim enox tu markasiÖyle deme onlar bebeği hissettiriyor. Bebek hareket ettiğinde biliyorsun ya orda iyi bu da aynı onun gibi bir şey. Kan sulandirici attı ortaya doktor beynim sulandı kaç gündür. Kafam çok karışık çokk. Test vs yapılmadan tedbir olsun diye kan sulandirici iğne verdi. Corasprin vs olsa neyse iğne nedir
İyiyim kuzummmİyiyiz sen nasılsın canımm
Azkaldı balam sunun surasında ne kaldıki zaten haftanın bitiminebende iyiyim şükür canım
ohhh afiyet olsun canım
iyiyim kuzum idare eder bı an önce insAllah sağlıkla su hafta bitsin gitsin istiyorum
Haftaya dahiliye uzmanina randevu aldım detaylı soracağım bakalım kullanmama gerek var mı yok muHerhangi bir pihtilasmadan dolayi vermistir . Ben de kullaniyordum hergun gobekten benim kullandigim enox tu markasi
Benim oğluşumun adını babası Beyazıt koydu ilk başta hic ısınamadım koymayalım dedim ama baktım ki çok ender konulan bir isim ve çok asil öğretmenleri arkadaşları da ilk duyduklarında çok olumlu tepkiler veriyorBaktım ama içime sinen bulamadım
Canım genelde belirtiler 6 ve 7. Haftalardan sonra başlar benim ilk hamileligimde sanki hic birşey yokmuş gibiydi 6. Hafta gecene kadar ama sonra acayip bulantılar yaşamıştım sikinti etmene gerek yok henuz cok yeni sakin ol canimYok canım zor gebe kaldım diye verdi ama yine de aklıma yatmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?