Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen niye taşıyosunkii
Allah'ım bu kardeşimizin gönlünün muradını ver en kısa zamanda yüzünü guldür ve mutluluğunu bizimle paylastır

Allah'ım bu kardeşimizin gönlünün muradını ver en kısa zamanda yüzünü guldür ve mutluluğunu bizimle paylastır
Yaa Allah razı olsun Aminnn❤ilk buraya yazicam insaAllah çünkü ne zaman içimde firtina kopsa buraya yazıyorum en yakınım sandiklarimdan yakınsınız ❤

Yaa Allah razı olsun Aminnn❤ilk buraya yazicam insaAllah çünkü ne zaman içimde firtina kopsa buraya yazıyorum en yakınım sandiklarimdan yakınsınız ❤
Sendende Allah razı olsun canım benim ben İnanıyorum en kısa zamanda bende o sevinçli haberini okuyacağım insaAllah sendeki o umut o ışık hiç sönmesin yeterki yüreği Anne olma ateşiyle yanan umudunu hicmi hiç yitirmeyen Allah tan gelen herşeye razı gelen kulunun yakarışını Rabbim geri cevirirmi hiç? İnanmak basarmanın yarısıdır güzel haberlerini bekliyorum

Aminnn❤ Allah razı olsun cok iyi geldin insaAllah seninde gönlünde gizli olan tüm güzellikler tez zamanda seni bulsun canim benim❤ Haftaya bir gün buraya güzel şeyler yazmak Nasip olsun iinsaAllah Allah büyük

Aminnnnnnn insaAllah haftaya sende bende hamiş haberimizi verip birbirimizi hiç gormememize rağmen birbirimizin sevincine ortak oluruz insaAllah sendende Allah bin kere razı olsun o güzel duan için ben inaniyorum haftaya hamiş anne olarak konuşacağız

Ne güzel söylemişsin Aminn Allah büyük ❤

Günaydın güzeller
Dün akşam markete gittik son kolonyalari kaptık Allahtan millet birbirini yiyor rafları bosaltmislar ecz dezenfektan kalmamış
Bende kural koydum dışardan gelen içeri girmeden kapının önünde çıkarıyor üstünde ne varsa sonra doğru banyoya çamaşırlar her gün yıkanacak
Kolonya nin virüsü öldürücü etkisi çok yüksekmiş gerçekten of ne hale geldik bir günde

Artik kendim icin saka gibi bisey

Deme şöyle ya, beynine rahmine olumsuzu kodluyorsun, nasıl oluşsun gebelik, sen vücuduna gebe kalamazsın diyorsun, o da kalsa bile kimyasala çevirip atıyor vücuttan adet oldum diyorsun haberin olmuyor bile, ağzından çıkanlar gerçek olur, yapma gözünü seveyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…