Hayir inancini diri tut tikansanda o inanç olunca olacak.. Olacak inanıyorum sende inan yolun sonunda güzellikler varNe guzel tanimladin oyle kizz olmayinca olmuyor gereken herseyi yaptik yine olmuyor. Nasibimizde yokmus anne oomak belki de
Sen niye taşıyosunkii
Allah'ım bu kardeşimizin gönlünün muradını ver en kısa zamanda yüzünü guldür ve mutluluğunu bizimle paylastırHayırlı geceler çiçeklersözde kendimde birşeyler arayıp hamilelik belirtisine yormayacaktim ama bat yaklaştıkça acaba mi vs diye içim içimi yiyor Nasip ama iste.. nolur Dua edin Mucize olsun, Mucizem benimle olsun Allah'ım Ol de Olmuş Olsun ❤ ❤
Yaa Allah razı olsun Aminnn❤Allah'ım bu kardeşimizin gönlünün muradını ver en kısa zamanda yüzünü guldür ve mutluluğunu bizimle paylastır
Sendende Allah razı olsun canım benim ben İnanıyorum en kısa zamanda bende o sevinçli haberini okuyacağım insaAllahYaa Allah razı olsun Aminnn❤ilk buraya yazicam insaAllah çünkü ne zaman içimde firtina kopsa buraya yazıyorum en yakınım sandiklarimdan yakınsınız ❤
Istemem yan cebime koycular onlarAma istemeyenlerin hemenciciik oluyor
Aminnn❤Sendende Allah razı olsun canım benim ben İnanıyorum en kısa zamanda bende o sevinçli haberini okuyacağım insaAllahsendeki o umut o ışık hiç sönmesin yeterki yüreği Anne olma ateşiyle yanan umudunu hicmi hiç yitirmeyen Allah tan gelen herşeye razı gelen kulunun yakarışını Rabbim geri cevirirmi hiç? İnanmak basarmanın yarısıdır güzel haberlerini bekliyorum
Aminnnnnnn insaAllah haftaya sende bende hamiş haberimizi verip birbirimizi hiç gormememize rağmen birbirimizin sevincine ortak oluruz insaAllahAminnn❤Allah razı olsun cok iyi geldin insaAllah seninde gönlünde gizli olan tüm güzellikler tez zamanda seni bulsun canim benim ❤ Haftaya bir gün buraya güzel şeyler yazmak Nasip olsun iinsaAllah Allah büyük ❤
Ne güzel söylemişsin Aminn Allah büyük ❤Aminnnnnnn insaAllah haftaya sende bende hamiş haberimizi verip birbirimizi hiç gormememize rağmen birbirimizin sevincine ortak oluruz insaAllahsendende Allah bin kere razı olsun o güzel duan için ❤ ben inaniyorum haftaya hamiş anne olarak konuşacağız ❤❤❤❤
Evet canım çok şükür rabbime 5+2günlük bebiş kısmetse bugun doktora kalp atışını duymaya gidicez inşallah duyarız..Neyyyyyy gebemisinnnnnn
Artik kendim icin saka gibi bisey
Geldimi devamı canım?Tamam canım sabaha sökülmezse yapıyorum uyandıgin gibi testi
İnsallahta gelmez kör olasıcaTest yaptım canım negatif bakalım daha olmadım çok ağrım var ama gelmedi hala
NanaAnan korona oldu diyorum inanmıyorsunuz 9da uyudum laonnnn
Korona olduydumda ben erken uyudum
Sende bunu istemiyormuydunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?