Sana da geçmiş olsun. Hem geç geldi hem de çok ağrılı oldu yaBu ay benimde çok ağrılı geçiyor bugün 3.gün resmen gece uyutmuyor mevsim geçmişinden mi nedir stresten midir anlamadım lekelenmeyle başladı, ağrının ve kanamanın şiddeti gittikçe arttı.
Canım çok geçmiş olsun sen elinden geleni yap takdir Rabbimin inşallah tedaviye gerek kalmadan bir mucize olurSelam kızlar Bi kaç gündür girip ara ara okuyorum okulda öz değerlendirme müfettişleri var yeğenlerimin doğum günü falan derken çok yoğun günler yaşadım.. Doktora gittim clife kullandım düzenli kistte hiç işe yaramamış hala 5 cm malesef.. Ama yumurtalıklardaki folikül sayım çok şükür iyi ama malesef kist ameliyatı olucam. Tüp bebek düşündüğümüz için yumurta toplamada transferde sıkıntı çıkartır dedi doktorum. Aslında hiç istemiyodum ama doktorum çok güven verdi. Bata son 4 adet olduktan sonra gidicez tekrar doktora anestezi işlemlerini yapıcaz
Kesinlikle canım. En azından geldi. 5gun sonra bitecek demektir bu daHayırlısı olsun kuzum neyseki regl gecikmeden geldi buna bile sükrediyoruz
Hiçbir zaman sana kardeş yapıyoruz diye birşey konuşmadım aklı başında olan bir anne babada hicbirzaman böyle bir cümle kullanmaz çocuğuna. Büyük cocugum herşeye aklı eriyo artık. Birgün oturduk konuştuk. Eğer birgün Allah verirde bi kardeşin daha olursa ne yapardin yavrum ne hissederdin dedim. Oturduk güzelce konuştuk. Bu. Sonrada birdaha kesinlikle lafını açmadım. Ama küçük kardesine sinirlendiğinde ben bunla kafayı yiyorum aman Allahım ya bitane daha verirsen diyoZaten başkalarına bahsetmek saçma özel hayat sonucta benim tanıdıgımın kızı da milletin içinde anne baba bana kardeş yapıyor demişti bana kalırsa ayıp birşey kardeş ister misin demek ayrı birşey sana kardeş yapıypruz demek ayrı birşey bunları ayırt ederek çocuklarla konusmak gerekiyor bu defa onlarıda boşa umutlandımış oluyoruz☺Olacagı varsa olur en önce sağlığımız yerinde olsun şu devirde özellikle o yuzden bırak hayatını yaşa
Hahahha yakalandınızzz bayaaanBende napayım kuzumm midemle savaşıyorum benim bebe içerde çırpınıyo herhalde anası bişey yiyemiyor kusmaktan çünkü korkuyorum gelişmeyecek diye
Selam kızlar Bi kaç gündür girip ara ara okuyorum okulda öz değerlendirme müfettişleri var yeğenlerimin doğum günü falan derken çok yoğun günler yaşadım.. Doktora gittim clife kullandım düzenli kistte hiç işe yaramamış hala 5 cm malesef.. Ama yumurtalıklardaki folikül sayım çok şükür iyi ama malesef kist ameliyatı olucam. Tüp bebek düşündüğümüz için yumurta toplamada transferde sıkıntı çıkartır dedi doktorum. Aslında hiç istemiyodum ama doktorum çok güven verdi. Bata son 4 adet olduktan sonra gidicez tekrar doktora anestezi işlemlerini yapıcaz
Canım inşallah ağrısız atlatırsın hemen toparlarsın. Belki ameliyat sonrası hemen gelir meleğinSelam kızlar Bi kaç gündür girip ara ara okuyorum okulda öz değerlendirme müfettişleri var yeğenlerimin doğum günü falan derken çok yoğun günler yaşadım.. Doktora gittim clife kullandım düzenli kistte hiç işe yaramamış hala 5 cm malesef.. Ama yumurtalıklardaki folikül sayım çok şükür iyi ama malesef kist ameliyatı olucam. Tüp bebek düşündüğümüz için yumurta toplamada transferde sıkıntı çıkartır dedi doktorum. Aslında hiç istemiyodum ama doktorum çok güven verdi. Bata son 4 adet olduktan sonra gidicez tekrar doktora anestezi işlemlerini yapıcaz
Haha alışmış desene işi zorBenimde çok erken başladı eşim artık aileme diyoki eğer sadece canı istediyse bir kere söylüyor aşeriyorsa sürekli tekrarlıyor diyor beni çözmüş resmen
Çocuklar içlerinden gelen herşeyi söylerler canım beni yanlış anlama onların lafı ile umutlanma üzülüyo insan sonra gününü bekle olursa olur olmassada başka zamana deHiçbir zaman sana kardeş yapıyoruz diye birşey konuşmadım aklı başında olan bir anne babada hicbirzaman böyle bir cümle kullanmaz çocuğuna. Büyük cocugum herşeye aklı eriyo artık. Birgün oturduk konuştuk. Eğer birgün Allah verirde bi kardeşin daha olursa ne yapardin yavrum ne hissederdin dedim. Oturduk güzelce konuştuk. Bu. Sonrada birdaha kesinlikle lafını açmadım. Ama küçük kardesine sinirlendiğinde ben bunla kafayı yiyorum aman Allahım ya bitane daha verirsen diyogeçen yemekte ortada hicbirsey yokken insaAllah kızın olmaz dedi o çok kafama takıldı. Ben sadece niye öyle dedinki a oğlum dedim bukadar hiç uzatmadım. Küçüğü ikiz bebek deyip karnımı seviyo. Annem yok öyle birşey kardeş yok olsa ilk sana söylerim diyorum hayır var diyo. Ben içimde yaşarım herşeyi içim kan ağlar ama senle oturur öyle gulerimki sen benim derdimi anlamazsın bile. Bu siteyi farkettim açtım içimde ne var ne yoksa. Ama iyi geliyomus insana onu farkettim
Doğru ve haklı konuşuyorsun neden yanlış anlayımÇocuklar içlerinden gelen herşeyi söylerler canım beni yanlış anlama onların lafı ile umutlanma üzülüyo insan sonra gününü bekle olursa olur olmassada başka zamana de
Anı yaşamaya devam o zaman akışına bırakDoğru ve haklı konuşuyorsun neden yanlış anlayım ❤❤
Aynen öyle canimAnı yaşamaya devam o zaman akışına bırak☺
Teşekkür ederim Allah hepimize inşallah sağlıklı sıhhatli süreçler versin aynen sıkıntı yaptım tuttu tutmadı derken herhalde stres artırıyormuş ağrıyı ve kanamayı bu ay feci geçiyor.Sana da geçmiş olsun. Hem geç geldi hem de çok ağrılı oldu ya
Bende aynıyım ya, midem kötü sürekli. Ama doktor önemli değil ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyo dedi. Zaten 3 aydan sonra vücut alıştığı için düzene giriyomuşuz. Birazcık sabırlı olucaz canımmmm
Çubuk kraker iyi geliyo bana, onunla idare ediyorum.
Sorma vallaHaha alışmış desene işi zor
Cevabın devamı gelmemiş ya evde tekim mesela şuan ölüyorum açlıktan hiçbişey yiyemiyorumBende aynıyım ya, midem kötü sürekli. Ama doktor önemli değil ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyo dedi. Zaten 3 aydan sonra vücut alıştığı için düzene giriyomuşuz. Birazcık sabırlı olucaz canımmmm
Çubuk kraker iyi geliyo bana, onunla idare ediyorum.
Çok şükür çocuklar devamsızlık yapmadan hastalık riskinden kurtulacaklar. Öğretmenlere izin yok şimdilik onlara hastalık vurmayacak sanırım. Tabi çalışan velilerin de nereye çocuk bırakacağı sorun oluşturmaya baslamisOkullar tatil çok şükür paşam evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?