Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay benimde çok ağrılı geçiyor bugün 3.gün resmen gece uyutmuyor mevsim geçmişinden mi nedir stresten midir anlamadım lekelenmeyle başladı, ağrının ve kanamanın şiddeti gittikçe arttı.
Sana da geçmiş olsun. Hem geç geldi hem de çok ağrılı oldu ya

Canım çok geçmiş olsun sen elinden geleni yap takdir Rabbimin inşallah tedaviye gerek kalmadan bir mucize olur

Hiçbir zaman sana kardeş yapıyoruz diye birşey konuşmadım aklı başında olan bir anne babada hicbirzaman böyle bir cümle kullanmaz çocuğuna. Büyük cocugum herşeye aklı eriyo artık. Birgün oturduk konuştuk. Eğer birgün Allah verirde bi kardeşin daha olursa ne yapardin yavrum ne hissederdin dedim. Oturduk güzelce konuştuk. Bu. Sonrada birdaha kesinlikle lafını açmadım. Ama küçük kardesine sinirlendiğinde ben bunla kafayı yiyorum aman Allahım ya bitane daha verirsen diyogeçen yemekte ortada hicbirsey yokken insaAllah kızın olmaz dedi o çok kafama takıldı. Ben sadece niye öyle dedinki a oğlum dedim bukadar hiç uzatmadım. Küçüğü ikiz bebek deyip karnımı seviyo. Annem yok öyle birşey kardeş yok olsa ilk sana söylerim diyorum hayır var diyo. Ben içimde yaşarım herşeyi içim kan ağlar ama senle oturur öyle gulerimki sen benim derdimi anlamazsın bile. Bu siteyi farkettim açtım içimde ne var ne yoksa. Ama iyi geliyomus insana onu farkettim

Hahahha yakalandınızzz bayaaan Bende napayım kuzumm midemle savaşıyorum benim bebe içerde çırpınıyo herhalde anası bişey yiyemiyor kusmaktan çünkü korkuyorum gelişmeyecek diye

Bende aynıyım ya, midem kötü sürekli. Ama doktor önemli değil ilk 3 ay bebek anneden beslenmiyo dedi. Zaten 3 aydan sonra vücut alıştığı için düzene giriyomuşuz. Birazcık sabırlı olucaz canımmmm
Çubuk kraker iyi geliyo bana, onunla idare ediyorum.

Selam canım, doktorun güven verdiyse çok iyi. İnşallah sıkıntıların kısa sürede yok olur. Hayırlısı öyleymiş demek ki. Bu arada okullar da tatil oldu, ne kadar kötü bi sebeple olsa da, senin için bu süreç daha rahat geçer.

Canım inşallah ağrısız atlatırsın hemen toparlarsın. Belki ameliyat sonrası hemen gelir meleğin

Çocuklar içlerinden gelen herşeyi söylerler canım beni yanlış anlama onların lafı ile umutlanma üzülüyo insan sonra gününü bekle olursa olur olmassada başka zamana de

En son esprimi patlatıp gidiyorum. Burda okadar sayfa okudumki beyin error okudukça belirtileri verdi vücudum psikolojim tavan yapti. Benim bu yaşıma kadar hiç kahverengi akıntım olmadı son olarak o kaldı adetten önce onuda yaşayacağımı düşünüyorum ve adet sonrasi eski halime geri döneceğimi umuyorum

Sana da geçmiş olsun. Hem geç geldi hem de çok ağrılı oldu ya
Teşekkür ederim Allah hepimize inşallah sağlıklı sıhhatli süreçler versin aynen sıkıntı yaptım tuttu tutmadı derken herhalde stres artırıyormuş ağrıyı ve kanamayı bu ay feci geçiyor.

Öğünleri napuyosun peki normal yemek yiyebiliyormusun şuan evde tekim mesela
Haha alışmış desene işi zor
Sorma valla

Durum çok ciddi demekki Rabbim esirgesin bir an önce defolur bu bela insaAllah

Cevabın devamı gelmemiş ya evde tekim mesela şuan ölüyorum açlıktan hiçbişey yiyemiyorum

Okullar tatil çok şükür paşam evinde
Çok şükür çocuklar devamsızlık yapmadan hastalık riskinden kurtulacaklar. Öğretmenlere izin yok şimdilik onlara hastalık vurmayacak sanırım. Tabi çalışan velilerin de nereye çocuk bırakacağı sorun oluşturmaya baslamis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…