Bence bu durumda kimse karsi tarafin ne hissetigini anlaymaz ama ben LLoriklorik
hak veriyorum surda kac kisiyiz aylardir bir kere bile o cift cizgiye hasretiz ve gebe kalamadik 1 kere bile ☹ bencede o kisi en azindan hamile kalabildigini biliyor biz bu duyguyu bile yasayamadik daha..
Dilerim Rabbim size ve isteyen herkese evlat nasip etsin yemin ederim canı gönülden dua ediyorum. Sizin sınavınız da bu demekki Rabbim böyle sınıyor gün gelsin sizlerde ben gibi Rabbim çok çektik cektiklerimizin şahidi sensin ama o günlerde geldi geçti çok şükür demeyi nasip etsin yavrunuzun kokusunu içinize cektiginizde tüm acilarınızı unuttursun
LLoriklorik
Belki inanmayacaksın ama senin önceki mesajını okurken ağladım eğer birazcık olsun seni ve diğer arkadaslari yaraladığımı farketseydim yemin ederim tek kelime dahi yazmazdım. Sadece Allah rızası için bana hakkını helal et. Yemin ederim farkında bile olamadım gerçekten özür dilerim
Yarın sabah aşılamam var ama Corona virüsü haberlerinin bunyemde yarattığı panik yüzünden aşılamayı iptal mi etsem diye bile düşünecek duruma geldim. 7 senedir evlat sahibi olmaya uğraşıyoruz bu arada.
Yarın sabah aşılamam var ama Corona virüsü haberlerinin bunyemde yarattığı panik yüzünden aşılamayı iptal mi etsem diye bile düşünecek duruma geldim. 7 senedir evlat sahibi olmaya uğraşıyoruz bu arada.
Arkadaşına yardım etti 9 a kadar calısmıs ya beyefendi kahvehaneye gidiyor. Ordan anasına gitmeye üşeniyor. Diyorum 1 tane daha sarj al biri burda biri annende kalsın yok.. Kendi eşyalarını kendin topla dedim bende kahkaha attım iyice sinirlendi
Valla ben pek takmiorm acikcasi. Bak bugun tum gun gezdim. Elimde pecetem vardi agzimi burnumu kapattim. Hizli hizli islerimi hallettim. Panik yaptikca artar o his. Yeterince onlem alip cok kafaya takmamak lazm bence. Bole seyler arada cikar bi sure sonra unutulup gider yani digerlrinde oldgu gibi. Herkes birbirine sarilmayi versin opmeyiversin cınııım
Arkadaşına yardım etti 9 a kadar calısmıs ya beyefendi kahvehaneye gidiyor. Ordan anasına gitmeye üşeniyor. Diyorum 1 tane daha sarj al biri burda biri annende kalsın yok.. Kendi eşyalarını kendin topla dedim bende kahkaha attım iyice sinirlendi