Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var kuzumda içimden gelmiyor.. Yarına kdar bekliyecem bakalım.. Hani reglden snra olmayan ilişkiyle olmas zatende birde fitil tedavisi gördüm acebe ondanmı bilemedm
Belki 7gün süren üstüne görme durumunu yasadın test yapmadan bilemezsinki kuzum icimden gelmiyor deme yap bugün daha beklemene gerek yok yarında söktürücü yazdırıp alırsın

Hemde 3 gün önceden doktora gittim iğne olucaktı bu ay ama izne çıkmış eşine gideyim dedim oda izne çıkmış bir türlü nasip olmuyor hep Bi bahaneler çıkıyor önüme
Asılamamı yaptıracaktın balam hatırlayamadım

O lekelenmelerin strestende olabiliriz kuzum sen cezalısın biliyorsun battan birgün sonra yapacaksın test
Sanırım okadar beklemeye gerek kalmadı. Benim direk kanamam başlardı öncesi olmazdı. Ama sulu pembe akıntım başladı. Allah madem bekleyemiyorsun adetini gör rahatla dedi. Sanırım adet oldum 5gun onceden ilk defa

Kanamanın durumunu 5gün boyunca kontrol et tatlım üstüne görme yasadıgın icin önceden, adetse sonunda bir idrar testi yaparsın yinede

Allah razı olsun .. anlıyorum ... çok güzel yarılamış sayılırsınız hamileliği ? Umarım sorunsuz atlatırsınız sizin anlattığınızda rahim yetmezliğiymiş gibi geliyor ama inşaAllah Rabbim korusun sağlıkla gelsin... doltorlara güveniyoruz bırakıyoruz kendimizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…