Belki 7gün süren üstüne görme durumunu yasadın test yapmadan bilemezsinki kuzum icimden gelmiyor deme yap bugün daha beklemene gerek yok yarında söktürücü yazdırıp alırsınVar kuzumda içimden gelmiyor.. Yarına kdar bekliyecem bakalım.. Hani reglden snra olmayan ilişkiyle olmas zatende birde fitil tedavisi gördüm acebe ondanmı bilemedm
Kralicemiz davet bekliyor
Kendi için değil yeğenim içinKralicemiz davet bekliyor
Hemde 3 gün önceden doktora gittim iğne olucaktı bu ay ama izne çıkmış eşine gideyim dedim oda izne çıkmış bir türlü nasip olmuyor hep Bi bahaneler çıkıyor önümeI LoVe You tatlım geldimi regl?
Asılamamı yaptıracaktın balam hatırlayamadımHemde 3 gün önceden doktora gittim iğne olucaktı bu ay ama izne çıkmış eşine gideyim dedim oda izne çıkmış bir türlü nasip olmuyor hep Bi bahaneler çıkıyor önüme
Nisanın 11 i gelecek bat bklmI LoVe You tatlım geldimi regl?
Çatlatma iğnesi olucaktıAsılamamı yaptıracaktın balam hatırlayamadım
Sanırım okadar beklemeye gerek kalmadı. Benim direk kanamam başlardı öncesi olmazdı. Ama sulu pembe akıntım başladı. Allah madem bekleyemiyorsun adetini gör rahatla dedi. Sanırım adet oldum 5gun onceden ilk defaO lekelenmelerin strestende olabiliriz kuzum sen cezalısın biliyorsun battan birgün sonra yapacaksın test
Doktorun yazmasini mi bekliyordunuz ya üzüldüm bir daha ki sefere artik . Her işte vardir bir hayir elbetteÇatlatma iğnesi olucaktı
Düzenledim balam bebek gelsin insallahNisanın 11 i gelecek bat bklm
Anladım cicegim o hastanede baska doktor yokmu onlara gidemiyormusun?Çatlatma iğnesi olucaktı
Kanamanın durumunu 5gün boyunca kontrol et tatlım üstüne görme yasadıgın icin önceden, adetse sonunda bir idrar testi yaparsın yinedeSanırım okadar beklemeye gerek kalmadı. Benim direk kanamam başlardı öncesi olmazdı. Ama sulu pembe akıntım başladı. Allah madem bekleyemiyorsun adetini gör rahatla dedi. Sanırım adet oldum 5gun onceden ilk defa
Senin benimle böyle umutlanman ne hoşuma gittiiCok umutlandım balam insallah persembeye kadar gelmezse idrar testini yenilersin
Allah razı olsun .. anlıyorum ... çok güzel yarılamış sayılırsınız hamileliği ? Umarım sorunsuz atlatırsınız sizin anlattığınızda rahim yetmezliğiymiş gibi geliyor ama inşaAllah Rabbim korusun sağlıkla gelsin... doltorlara güveniyoruz bırakıyoruz kendimizi.Allah sabır versin canım büyük ihtimal enfeksiyondan diyor kime sorsam dr olarak
Suyum gelmedi hiç fark edilmedi 19. Haftada rutin kontrolümde fark etti 2.5 cm açıklık vardı hiç ağrı kanama su gelişi yoktu tamda yetmezlik belirtileri şimdiki drum rahim boyu 30 mm altına düşerse dikiş düşünürüz dedi 18 haftadayım ne olacak bilmiyorum şimdi ağrım var yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Allah var gam yok balam öyle bile olsa gecikmeden gelir insallahta birde onun stresini yasamazsınSenin benimle böyle umutlanman ne hoşuma gittii❣ ama ben pek umutlu değilim ya çünkü düzensiz adet görüyorum ben
Tamam canım öyle yaparım dediğin gibi.Kanamanın durumunu 5gün boyunca kontrol et tatlım üstüne görme yasadıgın icin önceden, adetse sonunda bir idrar testi yaparsın yinede
Yinede sansınız yüksek tatlım olumsuz düsünme hayırlısı neyse o olsunBen bu ay kesinlikle adet olucam, koskoca ay sadece 1gün o da yumurtlama gününü değerlendirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?