Bunlar yüzsüz anam kovarız geride gelirlerVerelim ellaaaam hakettiler
sağol canım teşekkür ederimMaşallah canımm tebrikler valla
Nasılsın canım kaçıncı haftadasinKizlarrrr bi gelip gidiyorum ama artik biraz daha musaitim son 2 haftadir 9-10 dan once eve girmedim isyerinde elaminimiz evlendi 27sinden beri izinde cok sukur rahata ericem insallah yarin donuyo bu arada sabah saglik ocagina gidicem asi icin cagirdilar tetenoz asisiymis @Fatma KTL sen asiyi olmussundur kuzum bikac yerde okudum cok fazla acidigini hatta birgun boyunca kolunu kullanamadigini falan yazmis millet korkuttular beni
Nana sana birsey söylicem sanırım ben bu ay kimyasal yaşadım 1 gün gecikti ertesi gün geldi öyle bir ağrı çektim ki inanılmaz ilaç bile etki etmedi 3. Gün Afedersin küçük bir deri parçası düştüBunlar yüzsüz anam kovarız geride gelirler
Cicegim o deri parcası gibi olan sey kistte olabilir kan vermis olsaydın anlardık ama yinede kimyasal diye düsünme sen insallah önümüzdeki ay gelir bebeklerNana sana birsey söylicem sanırım ben bu ay kimyasal yaşadım 1 gün gecikti ertesi gün geldi öyle bir ağrı çektim ki inanılmaz ilaç bile etki etmedi 3. Gün Afedersin küçük bir deri parçası düştübakalım birdaha ki ay ne olacak gelmesinler
Inşallah evet öyle de olabilirCicegim o deri parcası gibi olan sey kistte olabilir kan vermis olsaydın anlardık ama yinede kimyasal diye düsünme sen insallah önümüzdeki ay gelir bebekler
İnsallah balamInşallah evet öyle de olabilirhayırlısı olur inşallah
Hayır tek seferlik mübarek gece dua ettik bebek için korunmasız ilişki oldu. Rabbim kız evladı yani gönlumdekini biliyor nasip ederse zaten tek seferde de olur heyecanim bundan yoksa bida cesaret edemem yazdım.Basta nerede söyledin canım ben niye görmedim ve niye düsünmüyorsun anlamadım? Cok istiyordun birden ne olduki? Cocugundanmı etkilendin?
Ayy insallah be nanamm ne biliyim bu ara oturuyorum herseye agliyorum iyice tuhaflastimGözünaydın balam fasülye anamız sahalara döndü demekBolbol kaynatırız artık herkesin acı esigi aynı olmaz kuzum hic korkutma gözünü insallah kolay atlatırsın
Ne biliyim kuzum bende onceden oldum ama hamilelikte hassaslasiyo cilt normal kan alirken bile aciyoYok be canım ne acıtması, hiç bi farkı yok diğerlerinden. Ben oldum tetanoz aşısı hamilelikten önce, hemde 3 veya 4 kere. Sonuncuyu vurulmamışım unutmuşum. Geçerliliğini kaybetmiş olabilirmiş, tekrar olucam. Sadece dokununca ilk gün hafif acıyo, çok çok az seni hiç yormayacak kadar da ağrı yapabilir. İnanma öyle çok ağrılı falan anlatımlarına.
Aaa sen erken olmussun asiyi beni unuttu saglik ocagi galibaCanim bende oldum aşı ilk gun agriyor ama.ben parol içtim o hafifletti , sende agrirsa şiserse parol alirsin
Suan 27+0 kuzum bugun itibariylee 28. Haftaya adim atiyoruzsağol canım teşekkür ederim❣
Nasılsın canım kaçıncı haftadasin
Yarıladım da bide bana sor 4.gebeliğim enzoru da buydu Allah beterinden korusun sen daha iyilerini yaşarsın inşallahAllah razı olsun .. anlıyorum ... çok güzel yarılamış sayılırsınız hamileliği ? Umarım sorunsuz atlatırsınız sizin anlattığınızda rahim yetmezliğiymiş gibi geliyor ama inşaAllah Rabbim korusun sağlıkla gelsin... doltorlara güveniyoruz bırakıyoruz kendimizi.
Aminnnn aminnnYarıladım da bide bana sor 4.gebeliğim enzoru da buydu Allah beterinden korusun sen daha iyilerini yaşarsın inşallah
Ben anımsayamadım yinede Allah kalbine göre versin tatlımHayır tek seferlik mübarek gece dua ettik bebek için korunmasız ilişki oldu. Rabbim kız evladı yani gönlumdekini biliyor nasip ederse zaten tek seferde de olur heyecanim bundan yoksa bida cesaret edemem yazdım.
Oglun yapıyor sana bunlarıAyy insallah be nanamm ne biliyim bu ara oturuyorum herseye agliyorum iyice tuhaflastim
Tek tek geri sayfalara gittim ekran görüntüsü için ama bulamadım. İlk attığım mesajlarda olacak bulamadımBen anımsayamadım yinede Allah kalbine göre versin tatlım
İnsallah balam öyle diyorsan öyledir bulmana gerek yokTek tek geri sayfalara gittim ekran görüntüsü için ama bulamadım. İlk attığım mesajlarda olacak bulamadımAminnnn Rabbim senin ve bu sayfadaki diğer tüm arkadaşların en kısa zamanda hamile olmasini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Amin insaAllahİnsallah balam öyle diyorsan öyledir bulmana gerek yokmalum cok yazısıyoruz her bilgiyi hatırlayamayabiliyorum Cemi cümlemizin kalplerindekini allah bilir hepimiz kalbimizdekini yasayalım biran önce insallah
MaşAllah cnmSuan 27+0 kuzum bugun itibariylee 28. Haftaya adim atiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?