Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canımm tebrikler valla
sağol canım teşekkür ederim
Nasılsın canım kaçıncı haftadasin

Bunlar yüzsüz anam kovarız geride gelirler
Nana sana birsey söylicem sanırım ben bu ay kimyasal yaşadım 1 gün gecikti ertesi gün geldi öyle bir ağrı çektim ki inanılmaz ilaç bile etki etmedi 3. Gün Afedersin küçük bir deri parçası düştü bakalım birdaha ki ay ne olacak gelmesinler

Cicegim o deri parcası gibi olan sey kistte olabilir kan vermis olsaydın anlardık ama yinede kimyasal diye düsünme sen insallah önümüzdeki ay gelir bebekler

Basta nerede söyledin canım ben niye görmedim ve niye düsünmüyorsun anlamadım? Cok istiyordun birden ne olduki? Cocugundanmı etkilendin?
Hayır tek seferlik mübarek gece dua ettik bebek için korunmasız ilişki oldu. Rabbim kız evladı yani gönlumdekini biliyor nasip ederse zaten tek seferde de olur heyecanim bundan yoksa bida cesaret edemem yazdım.

Gözünaydın balam fasülye anamız sahalara döndü demek Bolbol kaynatırız artık herkesin acı esigi aynı olmaz kuzum hic korkutma gözünü insallah kolay atlatırsın
Ayy insallah be nanamm ne biliyim bu ara oturuyorum herseye agliyorum iyice tuhaflastim

Ne biliyim kuzum bende onceden oldum ama hamilelikte hassaslasiyo cilt normal kan alirken bile aciyo

Yarıladım da bide bana sor 4.gebeliğim enzoru da buydu Allah beterinden korusun sen daha iyilerini yaşarsın inşallah

Hayır tek seferlik mübarek gece dua ettik bebek için korunmasız ilişki oldu. Rabbim kız evladı yani gönlumdekini biliyor nasip ederse zaten tek seferde de olur heyecanim bundan yoksa bida cesaret edemem yazdım.
Ben anımsayamadım yinede Allah kalbine göre versin tatlım

Ben anımsayamadım yinede Allah kalbine göre versin tatlım
Tek tek geri sayfalara gittim ekran görüntüsü için ama bulamadım. İlk attığım mesajlarda olacak bulamadım Aminnnn Rabbim senin ve bu sayfadaki diğer tüm arkadaşların en kısa zamanda hamile olmasini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

İnsallah balam öyle diyorsan öyledir bulmana gerek yok malum cok yazısıyoruz her bilgiyi hatırlayamayabiliyorum Cemi cümlemizin kalplerindekini allah bilir hepimiz kalbimizdekini yasayalım biran önce insallah

İnsallah balam öyle diyorsan öyledir bulmana gerek yok malum cok yazısıyoruz her bilgiyi hatırlayamayabiliyorum Cemi cümlemizin kalplerindekini allah bilir hepimiz kalbimizdekini yasayalım biran önce insallah
Amin insaAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…