Yikattim vallaYıkattın mı peki
Bak belirtilerin benim belirtilerime çok benziyo hala da göğüs ağrıları çekiyorum turuncu idrar da görmüşsün bilemiyorum yaniBugun goguslerim agriyor kenarlari ama daha erken . Acaba ya da erken mi adet olucam
Ben bulaşığı makineye atmaktansa elimde yıkamayı daha çok seviyorum o yüzden sıvı deterjanım tabletlerden daha çabuk bitiyorYikattim vallaben lifledim o duruladi .saolsun soleyince yardim edio.
Evim kucuk oldgu icin makinemi getrtemedimhatta beyaz esylarimin hic birini getremedim buraya. Insllh atanip tasininca alcam evime.
Bugun farkettim gogus agrilarimi boyle agirlasmis gibi .kenarlari agriyor sadece ucu da degisil bir sey dokununca ne olduğunu kestiremedigim bisey oluyorBak belirtilerin benim belirtilerime çok benziyo hala da göğüs ağrıları çekiyorum turuncu idrar da görmüşsün bilemiyorum yani
Aybush artık o testi yap ben çatlayacam yoksa
Benimki sari ama acık renkte koyu değil :) çok sıvı alıyorum ama ben...Cisim de sarisenin de sariydi dimi degisik bi sari ama
Benn deeee sendenimBen bulaşığı makineye atmaktansa elimde yıkamayı daha çok seviyorum o yüzden sıvı deterjanım tabletlerden daha çabuk bitiyor
Acik sari iste ben daha once boyle gormedim bazen hasta olunca falan olurdu bu renkBenimki sari ama acık renkte koyu değil :) çok sıvı alıyorum ama ben...
eşim Yaptırmıyor kızıyorBak belirtilerin benim belirtilerime çok benziyo hala da göğüs ağrıları çekiyorum turuncu idrar da görmüşsün bilemiyorum yani
Aybush artık o testi yap ben çatlayacam yoksa
Bole gıcır gıcır ses gelcek dimiiiBen bulaşığı makineye atmaktansa elimde yıkamayı daha çok seviyorum o yüzden sıvı deterjanım tabletlerden daha çabuk bitiyor
Bekle bekle ya gecsin agiz tadi ile iki kopkoyu cizgi gorelimeşim Yaptırmıyor kızıyorDaha 1 gün geçti yarın 2 günü biraz daha bekleyeyim gizli saklı yapcam
Bekle bekle ya gecsin agiz tadi ile iki kopkoyu cizgi gorelim
Gebelik de koyu oluyormuş :))) bilmiyorum Allah bilir..Acik sari iste ben daha once boyle gormedim bazen hasta olunca falan olurdu bu renk
Nasil koyu yapabilirzGebelik de koyu oluyormuş :))) bilmiyorum Allah bilir..
Benim hep sol göğsümün kenarı ağrıdı öğrenmeden önce hani koltukaltının kenarından geliyodu bu ağrı bir de o idrar sarımsı akıntı sıcak basmaları üşümeBugun farkettim gogus agrilarimi boyle agirlasmis gibi .kenarlari agriyor sadece ucu da degisil bir sey dokununca ne olduğunu kestiremedigim bisey oluyor
Ben de kiloluk alıyorum vallaBenn deeee sendenimsivi bulasik deterjanim kiloluk olandan aliyorum
Ne ictinz gece gece hele bana da soleyinNasil koyu yapabilirzicinde beta hcg olan yiyecek yok mu ya
Ne gibi belirtilerin var psikolojik olarak düşünmediğin mesela benim psikolojik olmayan sarımsı akıntı ve üşüme sıcak basmalarıydı göğüs ağrısı psikolojiktir diye düşünüyodumeşim Yaptırmıyor kızıyorDaha 1 gün geçti yarın 2 günü biraz daha bekleyeyim gizli saklı yapcam
O ses gelecek ayrıca domestosun kokusu gelicek tezgahımın üstünü domestos ve cifle temizliycem hamileyim diye bi kaç gün domestos kullanmayayım dedim yok anacım kullanacam çaydanlıkları dımestosluycam ocağımı yağçözle temizlicem ev deterjan kokucakBole gıcır gıcır ses gelcek dimiii
Ama cok su gidio yaa ona yaniorm en cok. Kac aydr belim kopuo artk bulasik yikayana kadr. Makine cok kurtarici bu durumda
Akıntım falanda yok.. Göğüslerde hassasiyet ve ara sıra hafif kasıklarda ağırı.. Psikolojik olarak da hamile miyim falanda demiyorum bu aydan zaten umudum yoktu..Ne gibi belirtilerin var psikolojik olarak düşünmediğin mesela benim psikolojik olmayan sarımsı akıntı ve üşüme sıcak basmalarıydı göğüs ağrısı psikolojiktir diye düşünüyodum
Ay ne güldüm ya harbiden nedir o beyahcg yi arttran yiyecek mi varmışNe ictinz gece gece hele bana da soleyin
Sabah kalktığında ilk idrarının rengi neAkıntım falanda yok.. Göğüslerde hassasiyet ve ara sıra hafif kasıklarda ağırı.. Psikolojik olarak da hamile miyim falanda demiyorum bu aydan zaten umudum yoktu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?