Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun goguslerim agriyor kenarlari ama daha erken . Acaba ya da erken mi adet olucam
Bak belirtilerin benim belirtilerime çok benziyo hala da göğüs ağrıları çekiyorum turuncu idrar da görmüşsün bilemiyorum yani
Aybush artık o testi yap ben çatlayacam yoksa

Yikattim valla ben lifledim o duruladi .saolsun soleyince yardim edio.
Evim kucuk oldgu icin makinemi getrtemedim hatta beyaz esylarimin hic birini getremedim buraya. Insllh atanip tasininca alcam evime.
Ben bulaşığı makineye atmaktansa elimde yıkamayı daha çok seviyorum o yüzden sıvı deterjanım tabletlerden daha çabuk bitiyor

Bak belirtilerin benim belirtilerime çok benziyo hala da göğüs ağrıları çekiyorum turuncu idrar da görmüşsün bilemiyorum yani
Bugun farkettim gogus agrilarimi boyle agirlasmis gibi .kenarlari agriyor sadece ucu da degisil bir sey dokununca ne olduğunu kestiremedigim bisey oluyor

eşim Yaptırmıyor kızıyor Daha 1 gün geçti yarın 2 günü biraz daha bekleyeyim gizli saklı yapcam

Ben bulaşığı makineye atmaktansa elimde yıkamayı daha çok seviyorum o yüzden sıvı deterjanım tabletlerden daha çabuk bitiyor
Bole gıcır gıcır ses gelcek dimiii
Ama cok su gidio yaa ona yaniorm en cok. Kac aydr belim kopuo artk bulasik yikayana kadr. Makine cok kurtarici bu durumda

Bugun farkettim gogus agrilarimi boyle agirlasmis gibi .kenarlari agriyor sadece ucu da degisil bir sey dokununca ne olduğunu kestiremedigim bisey oluyor
Benim hep sol göğsümün kenarı ağrıdı öğrenmeden önce hani koltukaltının kenarından geliyodu bu ağrı bir de o idrar sarımsı akıntı sıcak basmaları üşüme

eşim Yaptırmıyor kızıyor Daha 1 gün geçti yarın 2 günü biraz daha bekleyeyim gizli saklı yapcam
Ne gibi belirtilerin var psikolojik olarak düşünmediğin mesela benim psikolojik olmayan sarımsı akıntı ve üşüme sıcak basmalarıydı göğüs ağrısı psikolojiktir diye düşünüyodum

Bole gıcır gıcır ses gelcek dimiii
Ama cok su gidio yaa ona yaniorm en cok. Kac aydr belim kopuo artk bulasik yikayana kadr. Makine cok kurtarici bu durumda
O ses gelecek ayrıca domestosun kokusu gelicek tezgahımın üstünü domestos ve cifle temizliycem hamileyim diye bi kaç gün domestos kullanmayayım dedim yok anacım kullanacam çaydanlıkları dımestosluycam ocağımı yağçözle temizlicem ev deterjan kokucak

Ne gibi belirtilerin var psikolojik olarak düşünmediğin mesela benim psikolojik olmayan sarımsı akıntı ve üşüme sıcak basmalarıydı göğüs ağrısı psikolojiktir diye düşünüyodum
Akıntım falanda yok.. Göğüslerde hassasiyet ve ara sıra hafif kasıklarda ağırı.. Psikolojik olarak da hamile miyim falanda demiyorum bu aydan zaten umudum yoktu..

Akıntım falanda yok.. Göğüslerde hassasiyet ve ara sıra hafif kasıklarda ağırı.. Psikolojik olarak da hamile miyim falanda demiyorum bu aydan zaten umudum yoktu..
Sabah kalktığında ilk idrarının rengi ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…