Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep dikbaşlı olduğu için sürekli hüsrana uğradı.. Farkına vardı çok şükür.. Oda daha yeni
Sen bence çok sabırlı bir insansın sabrına hayran kaldım gerçekten ben kimseye eyvallahı olmayan biri olmadığım için gerçekten hayran hayran bakıyorum şimdi sana. Helal olsun

Sen bence çok sabırlı bir insansın sabrına hayran kaldım gerçekten ben kimseye eyvallahı olmayan biri olmadığım için gerçekten hayran hayran bakıyorum şimdi sana. Helal olsun
Allaha GÜVENCİM Sonsuz biliyorum ki İnsan ne ederse eninde sonunda kendine eder. Dikbaşlılık ne ettiyse Hep hüsrana uğradı uğrayacakta.. İzliyorum geçiyorum Allah akıl fikir versin.

Allaha GÜVENCİM Sonsuz biliyorum ki İnsan ne ederse eninde sonunda kendine eder. Dikbaşlılık ne ettiyse Hep hüsrana uğradı uğrayacakta.. İzliyorum geçiyorum Allah akıl fikir versin.
Amin canım inşallah onu da hidayete erdirsin rabbim

N Nana Ana nana kusura bakma lütfen seni yorucam biraz ama takvim yüzünden hersey karıştı yeni bat tarihim 9 uymuş karışıklık olmasın :) yarın netim olmayacak hemen yazayım dedim seviliyorsun ❤

Ay Canim senin bu hislerin çok fenaymış nokta atışı oldu,dün internetim gitti cevapta yazamadim ya bu dedigni is yerinde yasamistim ozguvenimi kirmisti is yeri sahibi ,daha sonrada evlendim toparlandim sayılır cok şükür

uyuyorsun ne güzel
işe gidenlerede tatil ettiler gebelere
miss.. biz insan değiliz zaten
Hii o yonden. Valla Allhtan calismiorm. Insllh size de bisey olmaz. Bazilri cok vurdumduymaz aman cnm dikkt. Yavs yavas ortamlr bosaltilio. Bi baktinz bize de sokaga cikma cikti. Bizm insanlr anCa bundan anlar

Hii o yonden. Valla Allhtan calismiorm. Insllh size de bisey olmaz. Bazilri cok vurdumduymaz aman cnm dikkt. Yavs yavas ortamlr bosaltilio. Bi baktinz bize de sokaga cikma cikti. Bizm insanlr anCa bundan anlar
bence çıkmayalım
herkes evinde otursun kocalarıyla
bol bol bebe yapsın herkes

bence çıkmayalım
herkes evinde otursun kocalarıyla
bol bol bebe yapsın herkes
Bence de yaa. Bikac hafta bile evlere cekilse herkes. Hem bulama riski azalir hem de tedavi bulunur. Neyi bekliosak artk.
Bari simdi takma bebeyi hele once hasta olmamaya bak . Simdi dogurma arefesindeym kara kara dusunuorm. Bnm durum daha vahim valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…