- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Sen bence çok sabırlı bir insansın sabrına hayran kaldım gerçekten ben kimseye eyvallahı olmayan biri olmadığım için gerçekten hayran hayran bakıyorum şimdi sana. Helal olsunHep dikbaşlı olduğu için sürekli hüsrana uğradı.. Farkına vardı çok şükür.. Oda daha yeni
Allaha GÜVENCİM Sonsuz biliyorum ki İnsan ne ederse eninde sonunda kendine eder. Dikbaşlılık ne ettiyse Hep hüsrana uğradı uğrayacakta.. İzliyorum geçiyorum Allah akıl fikir versin.Sen bence çok sabırlı bir insansın sabrına hayran kaldım gerçekten ben kimseye eyvallahı olmayan biri olmadığım için gerçekten hayran hayran bakıyorum şimdi sana. Helal olsun
Amin canım inşallah onu da hidayete erdirsin rabbimAllaha GÜVENCİM Sonsuz biliyorum ki İnsan ne ederse eninde sonunda kendine eder. Dikbaşlılık ne ettiyse Hep hüsrana uğradı uğrayacakta.. İzliyorum geçiyorum Allah akıl fikir versin.
Sen bence çok sabırlı bir insansın sabrına hayran kaldım gerçekten ben kimseye eyvallahı olmayan biri olmadığım için gerçekten hayran hayran bakıyorum şimdi sana. Helal olsun
Amin :) insallahAmin canım inşallah onu da hidayete erdirsin rabbim
Fal yorumlayanlar gibi kurayım mi cumleleri, canım sen diye başlayıp
Sen sanki çok özgüven eksikliği yasamissin, yeni yeni atlatıyor gibisin ama hala acabalarin var. Mesela bebegim olacak ama layıkıyla bakabilecek miyim gibi tedirginsin. Cevrendeki biri de buna sebep olmus biraz, sanki birkac konuda ozguvenini kirmis.
Günaydın :) Takip etme boşver... Yoksa Psikolojimiz bozulacakvaka 18
günaydın
az snra uyursunGunydiiin 6 bucukta wc ye uyandm kocaya kavlti hazrldim derken az ortaligi topladim daha da uyumdim
Bence de uyurumaz snra uyursun
ohh hamile olmak vardı
uyuyorsun ne güzelBence de uyurum
Niye kiz ne alakasi var
Hii o yonden. Valla Allhtan calismiorm. Insllh size de bisey olmaz. Bazilri cok vurdumduymaz aman cnm dikkt. Yavs yavas ortamlr bosaltilio. Bi baktinz bize de sokaga cikma cikti. Bizm insanlr anCa bundan anlaruyuyorsun ne güzel
işe gidenlerede tatil ettiler gebelere
miss.. biz insan değiliz zaten
bence çıkmayalımHii o yonden. Valla Allhtan calismiorm. Insllh size de bisey olmaz. Bazilri cok vurdumduymaz aman cnm dikkt. Yavs yavas ortamlr bosaltilio. Bi baktinz bize de sokaga cikma cikti. Bizm insanlr anCa bundan anlar
Bence de yaa. Bikac hafta bile evlere cekilse herkes. Hem bulama riski azalir hem de tedavi bulunur. Neyi bekliosak artk.bence çıkmayalım
herkes evinde otursun kocalarıyla
bol bol bebe yapsın herkes
Hani bize de atHerkese günaydınnhamilelik testi yaptım ve tertemiz negatıf cıktı yine isyan etmiyorum sadece üzülüyorum inşallah diğer aya N Nana Ana L Loriklorik Sariseker8787
Aglamak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?