Temziligi seven biri hic uzak durabilir mi domwstostanO ses gelecek ayrıca domestosun kokusu gelicek tezgahımın üstünü domestos ve cifle temizliycem hamileyim diye bi kaç gün domestos kullanmayayım dedim yok anacım kullanacam çaydanlıkları dımestosluycam ocağımı yağçözle temizlicem ev deterjan kokucak
Hiç bakmadım ki.. Günde 2 litre bazen fazla su içiyorum.. Kalkar kalkmaz hemen suya koşuyorum. Sabaha bakar söylerimSabah kalktığında ilk idrarının rengi ne
Ben o konuda biraz sıyrığım eşime diyorum ki ben senin yanında dursam sana tarif etsem mutfak dolaplarını siler misin yok ben senin gibi kafayı sıyıramam bırak pis kalsın diyo mecbur anneme diycem o silsin hamile olmadan önce tezgahın üzerinden atlıyodum ama ne güzel temizlik yapıyodum sanki kimse benim gibi temizleyemiyoTemziligi seven biri hic uzak durabilir mi domwstostanhele ciiiff dök dök doyum olmuo
Ben de sabah kalktığımda çok susuyorum ama ilk işim idrara gitmek oluyo çünkü o beni çok sıkıştırıyorHiç bakmadım ki.. Günde 2 litre bazen fazla su içiyorum.. Kalkar kalkmaz hemen suya koşuyorum. Sabaha bakar söylerim
Bol bol sıvı al.. Vitamin den eksik kalma Covid 19 lBen de sabah kalktığımda çok susuyorum ama ilk işim idrara gitmek oluyo çünkü o beni çok sıkıştırıyor
O temizlik bilen erkkler pek yok malesef. Bi cam sildrtirim o kdr. Yoksa temzlikci yapsa bile icim rahat etmz malesef benm de. Acele etme sen . Havaalr iice isinsin. Haftan ilerler daha rahat yaparsin sen de.Ben o konuda biraz sıyrığım eşime diyorum ki ben senin yanında dursam sana tarif etsem mutfak dolaplarını siler misin yok ben senin gibi kafayı sıyıramam bırak pis kalsın diyo mecbur anneme diycem o silsin hamile olmadan önce tezgahın üzerinden atlıyodum ama güzel temizlik yapıyodum sanki kimse benim gibi temizleyemiyo
Ben hamile kalmadan önce de çok su içiyordum hala da içiyorum sudan yana sıkıntım yok titiz de biriyim eşim bana diyo corona seni bulmaz seni görse ben bunda yaşayamam der kaçar diyo çok gülüyorum onaBol bol sıvı al.. Vitamin den eksik kalma Covid 19 l
Kabusu yaşıyoruz. İnsanlar panik olmuş
Ya doktor bana tehliken yok desin cam silicem duvar silicem mutfak dolabı silicem bahar temizliği yapaamadım hala kardeşim diyo abla sakın saçmalayıp temizlik yapma ben sana yapıcam temizliğini annem de gülüyo diyo yok yok ben yapıcam o anca benim temizliğimi beğenirO temizlik bilen erkkler pek yok malesef. Bi cam sildrtirim o kdr. Yoksa temzlikci yapsa bile icim rahat etmz malesef benm de. Acele etme sen . Havaalr iice isinsin. Haftan ilerler daha rahat yaparsin sen de.
Yapacak varmis iste. Bosversene kizYa doktor bana tehliken yok desin cam silicem duvar silicem mutfak dolabı silicem bahar temizliği yapaamadım hala kardeşim diyo abla sakın saçmalayıp temizlik yapma ben sana yapıcam temizliğini annem de gülüyo diyo yok yok ben yapıcam o anca benim temizliğimi beğenirkızkardeşiminkini de beğeniyorum ama annem benden de temiz o en iyi temizler
Keşke rahat bırakabilsem kendimi canım malesef yapımda yokYapacak varmis iste. Bosversene kizhem daha yagmurlr devam eder. Acelen nedir. Sal kendii rahatina bak
Bende içerim bol sıvı.. Eşim in umrunda değil valla takmıyor hiç...Ben hamile kalmadan önce de çok su içiyordum hala da içiyorum sudan yana sıkıntım yok titiz de biriyim eşim bana diyo corona seni bulmaz seni görse ben bunda yaşayamam der kaçar diyo çok gülüyorum ona
Afiyet olsun iç kuzum iç. Senin eşin anladığım kadarıyla bu hayattan zevk almıyo doğru mu anlamışımBende içerim bol sıvı.. Eşim in umrunda değil valla takmıyor hiç...
Almasını bilmiyor.. Galiba öyle.. Allahın dediği olur fln diyor ölmek mi istiyor ney?Afiyet olsun iç kuzum iç. Senin eşin anladığım kadarıyla bu hayattan zevk almıyo doğru mu anlamışım
Mesela sevdiği şeyleri hala yapıyor mu yoks gün geçirmek için mi yaşıyor bir iş kurup ifls etmek te koly değil onu da anlıyorum amaAlmasını bilmiyor.. Galiba öyle.. Allahın dediği olur fln diyor ölmek mi istiyor ney?
Sevdiği şey. Kahveye gitmek onuda yapıyor zaten.. Normal işine gücüne gidiyor olursa. İştahı da yerinde. Zannetmiyorum eşim aşırı bilmiş insandır. Sen bilmezsin o bilir :) Cahilim demez Hiç bi zaman hep ben bilirimMesela sevdiği şeyleri hala yapıyor mu yoks gün geçirmek için mi yaşıyor bir iş kurup ifls etmek te koly değil onu da anlıyorum ama
Allah sana sabır versin canım o zamanSevdiği şey. Kahveye gitmek onuda yapıyor zaten.. Normal işine gücüne gidiyor olursa. İştahı da yerinde. Zannetmiyorum eşim aşırı bilmiş insandır. Sen bilmezsin o bilir :) Cahilim demez Hiç bi zaman hep ben bilirim
Amin :)Allah sana sabır versin canım o zaman
Hep dikbaşlı olduğu için sürekli hüsrana uğradı.. Farkına vardı çok şükür.. Oda daha yeniAllah sana sabır versin canım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?