L Loriklorik baksana ama ne kadar temiz azıcık silik bari olsa çizgi cıksaydı. Bugun bi arkadasımın daha ikinciye hamileliğini ogrendim Saglıkla kucagına alır inşallah. Ama bunların hepsi imtihan gibi geliyor bana içim okadar acıyor ki benım nıye boyle oluyor dıye inş vakti azalmıstı artık daha fazla beklemem isteyen herkes beklemez
Bence gayet iyi kilon yaaAllh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkma
Herüf olunca dengesz gidip gelmelr olii
Ayyy en son 10 kilo almistm. Kac gundur cikmiom tartiya korkudan
Valla canisi dedgim gibi . Huyum bu benm. Biseye canm sklsa iki aglasam salak miyim ben neye agliom kalk baska bisey yap diom kendime. Hemen baska biseye yoneliorm.
Yok qı cay icioz kocylan. Cok sukur bugun alisveris islerim bitti. Artk evde temzlik vakti.
Cay iciyoookkuyumadim bugun
Bende severdim ama hamile olunca zor oluyor makineye kalcaksınız sizde hamile kalında biBenn deeee sendenimsivi bulasik deterjanim kiloluk olandan aliyorum
İlk zamanlar kullanma canım o kimyasalları cifle deterjan bişey yapmaz ama çamasır suyunu kullanmamaya çalıs bebeğin kalp atıslarını bile etkilermiş ben hala kullanmıyorum çamasır suyuO ses gelecek ayrıca domestosun kokusu gelicek tezgahımın üstünü domestos ve cifle temizliycem hamileyim diye bi kaç gün domestos kullanmayayım dedim yok anacım kullanacam çaydanlıkları dımestosluycam ocağımı yağçözle temizlicem ev deterjan kokucak
Ama bende cidden temizlik yapmayı çok özledim kayınvalidem yapıyo hep temizliğimi ben sadece toz alabiliyorum ama çok özledim ya bebiş doğsun deli gibi temizlik yapcamBen o konuda biraz sıyrığım eşime diyorum ki ben senin yanında dursam sana tarif etsem mutfak dolaplarını siler misin yok ben senin gibi kafayı sıyıramam bırak pis kalsın diyo mecbur anneme diycem o silsin hamile olmadan önce tezgahın üzerinden atlıyodum ama ne güzel temizlik yapıyodum sanki kimse benim gibi temizleyemiyo
Günaydın kızlar evet takmayalım çok önlemimizi alalımvaka 18
günaydın
ben toplu bir alanda çalışıyorumGünaydın kızlar evet takmayalım çok önlemimizi alalım
Imtihan elbette ya kuzum . Ben de gecen gun yeni evleneb birinin hamilelik haberini aldimL Loriklorik baksana ama ne kadar temiz azıcık silik bari olsa çizgi cıksaydı. Bugun bi arkadasımın daha ikinciye hamileliğini ogrendim Saglıkla kucagına alır inşallah. Ama bunların hepsi imtihan gibi geliyor bana içim okadar acıyor ki benım nıye boyle oluyor dıye inş vakti azalmıstı artık daha fazla beklemem isteyen herkes beklemez
Ben makinayi sevmiyorumBende severdim ama hamile olunca zor oluyor makineye kalcaksınız sizde hamile kalında bi
Hiç üzülme canım birdahaki ay çift çizgiyi görürsün insaAllahHerkese günaydınnhamilelik testi yaptım ve tertemiz negatıf cıktı yine isyan etmiyorum sadece üzülüyorum inşallah diğer aya N Nana Ana L Loriklorik Sariseker8787
inşallah canımmHiç üzülme canım birdahaki ay çift çizgiyi görürsün insaAllah❤
valla lorikcim bende artık boyle dusunmeye basladımImtihan elbette ya kuzum . Ben de gecen gun yeni evleneb birinin hamilelik haberini aldimkimi ici acimaz ki ya ben kendimi hic gobrgi sis biri olarak hayal edemiyorum artik. Acaba hamile olsam ne aserirrim diye dusunemiyorum. Geceleri ben de ooff bu bebek uyumuyor diye sitem edicek miyim diye dusunemiyorum
Ben pes ediyorum sanirim bu bebek konusu içinvalla lorikcim bende artık boyle dusunmeye basladım
Lop lop yemiyeydim bazi seyleri bu kdr da almazdim. Kendime aldim hep pis bogazliktan.Bence gayet iyi kilon yaabebiş kaç gram oldu
bende en son care tup deneyıp sonra pes edecegım sanırım yıne olmazsaBen pes ediyorum sanirim bu bebek konusu için
Ben denedim olmadibende en son care tup deneyıp sonra pes edecegım sanırım yıne olmazsa
evet kuzucum o süreçlerini senınle bırlıkte cok takıp ettim ve sonucuna uzuldum gercekten inş kendiliğinden olmayı nasip eder allahım amiiiiiiinnnnnBen denedim olmadi
Tek umudum oevet kuzucum o süreçlerini senınle bırlıkte cok takıp ettim ve sonucuna uzuldum gercekten inş kendiliğinden olmayı nasip eder allahım amiiiiiiinnnnn
Baktım rengine altın sarısı.Ben de sabah kalktığımda çok susuyorum ama ilk işim idrara gitmek oluyo çünkü o beni çok sıkıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?