Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik baksana ama ne kadar temiz azıcık silik bari olsa çizgi cıksaydı. Bugun bi arkadasımın daha ikinciye hamileliğini ogrendim Saglıkla kucagına alır inşallah. Ama bunların hepsi imtihan gibi geliyor bana içim okadar acıyor ki benım nıye boyle oluyor dıye inş vakti azalmıstı artık daha fazla beklemem isteyen herkes beklemez

Bence gayet iyi kilon yaa bebiş kaç gram oldu

İlk zamanlar kullanma canım o kimyasalları cifle deterjan bişey yapmaz ama çamasır suyunu kullanmamaya çalıs bebeğin kalp atıslarını bile etkilermiş ben hala kullanmıyorum çamasır suyu

Ama bende cidden temizlik yapmayı çok özledim kayınvalidem yapıyo hep temizliğimi ben sadece toz alabiliyorum ama çok özledim ya bebiş doğsun deli gibi temizlik yapcam

kızlar hepinize bişey soracagım bu yumurta geliştirici haplar varya doktor onlara gerek yok dıyor ama bu kontrole gıdısımde onlardan ısteyecegım. Ama onlarda kist vs olusturuyor mu yada küçük kist varsa kistleri buytuyor mu? şimdiye kadar klomen, letu ve femera duydum sızce hangısı daha az zararlı yada bu ılacların bır zararı var mı iyice şaşırdım ya

Imtihan elbette ya kuzum . Ben de gecen gun yeni evleneb birinin hamilelik haberini aldim kimi ici acimaz ki ya ben kendimi hic gobrgi sis biri olarak hayal edemiyorum artik. Acaba hamile olsam ne aserirrim diye dusunemiyorum. Geceleri ben de ooff bu bebek uyumuyor diye sitem edicek miyim diye dusunemiyorum

valla lorikcim bende artık boyle dusunmeye basladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…