- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Okudum canım allah gönlüne göre vermiş inşalalh dilediğin gibi hayırlısıyla devam eder hamileliğinEvet ikiz seni etiketlicem oku
Dikkat et yinede canım uğraşma çokValla kuzum domestos konusunda kendimi tutamıyorum yani elimde değil zaten yapabildiğim bi tezgahın üstündekileri temizleyebilmek
Canım benide etiketler misinKızlar konu açtım ve aklıma gelenlerinizi etiketledim lütfen okuyun
Evet çünkü o izne çıkınca bende diğer hastaneye gittim eşi belki tedaviyi devam ettirir diye oda doğuma girmiş hep üst üste geliyor böyle önüme engeller çıkıyor gibi dedim hayırlısı buymuş demekki napalmDoktorun yazmasini mi bekliyordunuz ya üzüldüm bir daha ki sefere artik . Her işte vardir bir hayir elbette
Bizlere dua etmeye devam et balam senin duaların kabul oluyor insallah bizim icin ettigin dualarda kabul olurGercekten yürekten öyle hissediyorum. Senin ve diğer arkadaşların hamilelik haberini duymak nasip olucak insaAllah Ve herzaman dualarimdasiniz iyiki tanıdım N Nana Ana @LoriklorikAybush ismini hatırlayamadığım evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm diğer arkadaşlar en kısa zamanda hamile olduğunuzu öğrenin insaAllah . F Fatma KTL @Maisiyah345 diğer hamile tüm arkadaşlar sizlerde hayırlısıyla kucaginiza alın yavrularınızı insaAllah
Anca gelebildim neler olmus neler dört tane sigara yaktım pespeseAllh razi olsn cnm❤ Allh herkesin gonlune gore versin hayrlsiiyla.
Tamm simdi berabrr cikalm sonra geliriz
Aminnn insaAllah Allah binkere razı olsunOkudum canım allah gönlüne göre vermiş inşalalh dilediğin gibi hayırlısıyla devam eder hamileliğin
Anca gelebildim neler olmus neler dört tane sigara yaktım pespese
Etmemmi ya sizleri tanidigim gunden beri hiçbirinizi ayirmaksizin her ezan vaktinde ağlayarak dua ediyorum Ramazan'a kalmicak tek tek duyacağım hayırlı haberleriniziBizlere dua etmeye devam et balam senin duaların kabul oluyor insallah bizim icin ettigin dualarda kabul olur
Cok mutlu oldum senin adına ikiside kız de ögrendigin gün bana göbek atacam kalbimin temizligine insallah
Rabbim sanada nasip edecek insaAllah aminnn Allah bin kere razı olsunSariseker8787 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğum nasip olur inşallah
Hemde ikiz.. Hayallerimdeki gibi
Nasil koyu yapabilirzicinde beta hcg olan yiyecek yok mu ya
TabikiCanım benide etiketler misin
Gelemedim dün gece balam koca telini eline alma dedi attı birkenara yanında yatırdı beni
Eee adetin geldimiki bu umutsuzlukta ne kuzum?Herkese günaydınnhamilelik testi yaptım ve tertemiz negatıf cıktı yine isyan etmiyorum sadece üzülüyorum inşallah diğer aya N Nana Ana @Loriklorik Sariseker8787
Testi yaptıgımda daha gelmemişti öğleden sonra geldı ama herzamanki gibi degıl sanki bilmiyorum umutluydum bu ay hem gecıkınce falan ya yeni tutunuyorsa ondan negatıf cıkmıs olabilirmi ki nanacımEee adetin geldimiki bu umutsuzlukta ne kuzum?
Üzülme kuzum ADET oldun mu?Kızlar ya öğleden sonra adet oldum bugun ama normalden daha az gelıyor ve pembe kırmızıya yakın ayrıca pıhtı falanda yok onceki adetlerıme gore acaba üstüne gorme flnmı bu yada daha yeni mi tutunmaya calısıyorGercı sabah test yapmıstım negatıftı busefer cok üzüldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?