Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorun yazmasini mi bekliyordunuz ya üzüldüm bir daha ki sefere artik . Her işte vardir bir hayir elbette
Evet çünkü o izne çıkınca bende diğer hastaneye gittim eşi belki tedaviyi devam ettirir diye oda doğuma girmiş hep üst üste geliyor böyle önüme engeller çıkıyor gibi dedim hayırlısı buymuş demekki napalm

Bizlere dua etmeye devam et balam senin duaların kabul oluyor insallah bizim icin ettigin dualarda kabul olur
Cok mutlu oldum senin adına ikiside kız de ögrendigin gün bana göbek atacam kalbimin temizligine insallah

Bizlere dua etmeye devam et balam senin duaların kabul oluyor insallah bizim icin ettigin dualarda kabul olur
Cok mutlu oldum senin adına ikiside kız de ögrendigin gün bana göbek atacam kalbimin temizligine insallah
Etmemmi ya sizleri tanidigim gunden beri hiçbirinizi ayirmaksizin her ezan vaktinde ağlayarak dua ediyorum Ramazan'a kalmicak tek tek duyacağım hayırlı haberlerinizi

Kızlar ya öğleden sonra adet oldum bugun ama normalden daha az gelıyor ve pembe kırmızıya yakın ayrıca pıhtı falanda yok onceki adetlerıme gore acaba üstüne gorme flnmı bu yada daha yeni mi tutunmaya calısıyor Gercı sabah test yapmıstım negatıftı busefer cok üzüldüm ya

Ne demek balam düzenledim bir dakikamı bile almadı bende seni seviyorum cicegim oy

Eee adetin geldimiki bu umutsuzlukta ne kuzum?
Testi yaptıgımda daha gelmemişti öğleden sonra geldı ama herzamanki gibi degıl sanki bilmiyorum umutluydum bu ay hem gecıkınce falan ya yeni tutunuyorsa ondan negatıf cıkmıs olabilirmi ki nanacım

Üzülme kuzum ADET oldun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…