Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülme kuzum ADET oldun mu?
Canım öğlen adetim geldi ama normalde 1 ve 2. Gun yogun kanama baslardı genen bende ama bugun pecete koydukca pecete dolcak kadar gelıyor pıhtı falan gelmıyor agrımda yok aşırı derece anlamadım gitti ya bu ne şimdi

Biraz bekle bakalım bebeğim.. 1 hafta sonra gene yap. Ümidini kesme sakın

2020ye bebeğimle girmek için son aylar artık bu kadar felaketin olduğu bu yıl umarım bana bebiş vererek telafi eder. Lütfen tüm hamişler dua etsin bana
2020de haberini alsak onada sevinecez biz kuzum insallah hep birlikte gebe kalıp kucaklarımıza alabiliriz yavrumuzu

Cok iyi yapmışsın gerekirse degistir tabi yoksa strese sokuyorlar boş yere , inanmaya devam et sonu iyu olacak inşallah canım
İnş ya, 30lu haftaları bir görsem erken doğum olsa da hayırlısı derim ama bebeğim sağlıklı olur inş hamileliği çok özlemiştim ama tadını çıkaramıyorum hiç

Testi yaptıgımda daha gelmemişti öğleden sonra geldı ama herzamanki gibi degıl sanki bilmiyorum umutluydum bu ay hem gecıkınce falan ya yeni tutunuyorsa ondan negatıf cıkmıs olabilirmi ki nanacım
Olabilir canım ikigün izleyelim insallah sende üstüne görüyorsundur yinede stres yapmamaya bak streste akısı bozuyor balam biliyorsun
Lekelenme seklinde olmaya devam edersen iki gün sonra sabahtan bir test daha yaprsın

Olabilir canım ikigün izleyelim insallah sende üstüne görüyorsundur yinede stres yapmamaya bak streste akısı bozuyor balam biliyorsun
Lekelenme seklinde olmaya devam edersen iki gün sonra sabahtan bir test daha yaprsın
Ah nanam ahhh cocuk ugrune hem beynımız hem bedenimiz delirdik artık ooooh tertemiz delirdik valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…