Kızlar ne yapıyorsunuz bakalım, tatil dolayısıyla evdeyiz biz, en çok bana yaradı bu virüs olayı, Allah korusun herkesi. Hava da kötü iç karartıcı, evde bir sürü iş var nerden başlasam bilmiyorum o yüzden başlamıyorum
Kızlar ne yapıyorsunuz bakalım, tatil dolayısıyla evdeyiz biz, en çok bana yaradı bu virüs olayı, Allah korusun herkesi. Hava da kötü iç karartıcı, evde bir sürü iş var nerden başlasam bilmiyorum o yüzden başlamıyorum
Yok canım camlar filan fena ama zaten havalar yağmurlu , temizliği de üstün körü yapacağım şimdilik, sonra zaten birini çağırıp ona yaptırırım benim plesanta sorunu var son üç ay riskli oluyor
Yok canım camlar filan fena ama zaten havalar yağmurlu , temizliği de üstün körü yapacağım şimdilik, sonra zaten birini çağırıp ona yaptırırım benim plesanta sorunu var son üç ay riskli oluyor
Selam kızlar nasılsınız. Cok yazmasam da hergun okuyorum yazışmaları..Benim reglime 11 gün var yumurtlayi 4 gün geçti ve acayip kasık ağrım var regl olcak gibi birde bugün sabah uyandığımda ağzımın içinde 3 yerde minik minik yaralar cıkmış ne diyorsunuz bu ışe
Seninde plasente aşagidaydi degilmi canım , benimkide rahmime yakinda cok hafif cikmis yukari dedi seninkide son durum ne bi degisiklik gormedimi doktorun