Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah Gebe haberini alırız rabbim hepimize nasip etdin

Seninde plasente aşagidaydi degilmi canım , benimkide rahmime yakinda cok hafif cikmis yukari dedi seninkide son durum ne bi degisiklik gormedimi doktorun
Benim rahim ağzında değil ama önceki dikişe yapışmış olma ihtimali var demişti perinatoloğa gönderdi o da daha erken dedi, son gidişimde tam tersini söyledi rahim ağzını kapatmış ama dikişten ayrılmış dedi previa kesin yani ama totalis değildr inş bakalım bekliyorum yukarı çıkar mı diye, haftaya ayrıntılıya gidince başka bir doktora daha gideceğim. Kanama olmasından çok korkuyorum

Hic kirkma canim kanama olmadigi surece korkmayalim demisti banada doktorum , leke kan gorursen hemen gel dedi cok şükür oyle bisey olmadi insallah seninkide olmaz saglikli ilerler eminim stresine girme ama yukarı cikacagina sende inan

Hic kirkma canim kanama olmadigi surece korkmayalim demisti banada doktorum , leke kan gorursen hemen gel dedi cok şükür oyle bisey olmadi insallah seninkide olmaz saglikli ilerler eminim stresine girme ama yukarı cikacagina sende inan
Nedense inanıyorum zaten, normalde çok umutsuzumdur bir de yapışıklık dediler önce çok korktum yüksek riskli bir durum anne için ama ona da dikişten ayrılmış dedi filan beni boşuna korkuttu diye doktorumu değiştiriyorum şimdi

Ama bende cidden temizlik yapmayı çok özledim kayınvalidem yapıyo hep temizliğimi ben sadece toz alabiliyorum ama çok özledim ya bebiş doğsun deli gibi temizlik yapcam
Valla kuzum domestos konusunda kendimi tutamıyorum yani elimde değil zaten yapabildiğim bi tezgahın üstündekileri temizleyebilmek

Cok iyi yapmışsın gerekirse degistir tabi yoksa strese sokuyorlar boş yere , inanmaya devam et sonu iyu olacak inşallah canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…