- 20 Aralık 2019
- 3.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.546
- 83
- 24
Aynen öyleDoktorun yazmasini mi bekliyordunuz ya üzüldüm bir daha ki sefere artik . Her işte vardir bir hayir elbette
Bu doktor çok iyi diğerleri hiç birşey den anlamıyor adam herşeyle ilgileniyor saolasunDüzenledim balam bebek gelsin insallah
Anladım cicegim o hastanede baska doktor yokmu onlara gidemiyormusun?
İnsallah Gebe haberini alırız rabbim hepimize nasip etdinSelam kızlar nasılsınız. Cok yazmasam da hergun okuyorum yazışmaları..Benim reglime 11 gün var yumurtlayi 4 gün geçti ve acayip kasık ağrım var regl olcak gibi birde bugün sabah uyandığımda ağzımın içinde 3 yerde minik minik yaralar cıkmışne diyorsunuz bu ışe
Amin inşallah canımİnsallah Gebe haberini alırız rabbim hepimize nasip etdin
Benim rahim ağzında değil ama önceki dikişe yapışmış olma ihtimali var demişti perinatoloğa gönderdi o da daha erken dedi, son gidişimde tam tersini söyledi rahim ağzını kapatmış ama dikişten ayrılmış dedi previa kesin yani ama totalis değildr inş bakalım bekliyorum yukarı çıkar mı diye, haftaya ayrıntılıya gidince başka bir doktora daha gideceğim. Kanama olmasından çok korkuyorumSeninde plasente aşagidaydi degilmi canım , benimkide rahmime yakinda cok hafif cikmis yukari dedi seninkide son durum ne bi degisiklik gormedimi doktorun
Hic kirkma canim kanama olmadigi surece korkmayalim demisti banada doktorum , leke kan gorursen hemen gel dedi cok şükür oyle bisey olmadi insallah seninkide olmaz saglikli ilerler eminimBenim rahim ağzında değil ama önceki dikişe yapışmış olma ihtimali var demişti perinatoloğa gönderdi o da daha erken dedi, son gidişimde tam tersini söyledi rahim ağzını kapatmış ama dikişten ayrılmış dedi previa kesin yani ama totalis değildr inş bakalım bekliyorum yukarı çıkar mı diye, haftaya ayrıntılıya gidince başka bir doktora daha gideceğim. Kanama olmasından çok korkuyorum
Nedense inanıyorum zaten, normalde çok umutsuzumdur bir de yapışıklık dediler önce çok korktum yüksek riskli bir durum anne için ama ona da dikişten ayrılmış dedi filan beni boşuna korkuttu diye doktorumu değiştiriyorum şimdiHic kirkma canim kanama olmadigi surece korkmayalim demisti banada doktorum , leke kan gorursen hemen gel dedi cok şükür oyle bisey olmadi insallah seninkide olmaz saglikli ilerler eminimstresine girme ama yukarı cikacagina sende inan
Bende de pek belli deil Allhtan . Genel almisim galibaBenim için bebek alsın yeter ya☺ Yüzümde falan hala kiloya dair birşey yok bacaklarımda da sadece göbeğim alıyor kiloyu
İşte her bünye farklı sanırım bakalım artık hayırlısıBende de pek belli deil Allhtan . Genel almisim galibasadece bi yer alinca kotu durur zaten.
Gözün aydınHamileyim yine uzerine görmüşüm. Hastanede kan testi verdim. Vajinal ultrasonla ikiz gebelik dedişaka gibi hala elim ayagim titriyo eşimi bekliom heyecanla
Hayırlı olsun ikiz mi çocukların ne dicrk bakalımHamileyim yine uzerine görmüşüm. Hastanede kan testi verdim. Vajinal ultrasonla ikiz gebelik dedişaka gibi hala elim ayagim titriyo eşimi bekliom heyecanla
Evet ikiz seni etiketlicem okuHayırlı olsun ikiz mi çocukların ne dicrk bakalım
Valla kuzum domestos konusunda kendimi tutamıyorum yani elimde değil zaten yapabildiğim bi tezgahın üstündekileri temizleyebilmekAma bende cidden temizlik yapmayı çok özledim kayınvalidem yapıyo hep temizliğimi ben sadece toz alabiliyorum ama çok özledim ya bebiş doğsun deli gibi temizlik yapcam
Artık evde gebelik testini yap o zaman canım vakti gelmiş benceBaktım rengine altın sarısı.
Evet bizzat içindeyim ama korkularım halen devam ediyorŞimdi bizzat içindeyim diyosun
Cok iyi yapmışsın gerekirse degistir tabi yoksa strese sokuyorlar boş yere , inanmaya devam et sonu iyu olacak inşallah canımNedense inanıyorum zaten, normalde çok umutsuzumdur bir de yapışıklık dediler önce çok korktum yüksek riskli bir durum anne için ama ona da dikişten ayrılmış dedi filan beni boşuna korkuttu diye doktorumu değiştiriyorum şimdi
Allah razı olsunGözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?