Ben soğan kürü yaptım testere dişli aslan pencesi içtim adet olmadımBütün Dünya corona, çekirge ve karınca istilası ile uğraşırken ben hala bebek derdindeyimelden gelen bütün tedbirlerimi aldım, dua etmekten başka çare yok ☺ üstelik doktora fln da gidemiyorum Allah sonumuzu hayretsin ☺
Bence ölen var bakan onları acıklayacak gece konusmada canım cunku baya morali bozuktu ve solunum sıkıntısı cekenler var semiştiGece yarısından önce son sayıyı açıklayacaklarmis inşallah ölen yoktur ve olmaz
Ben de maydanoz süt buharı yaptım ama sanırım verimli dönemleri kaçırdık bu ayBen soğan kürü yaptım testere dişli aslan pencesi içtim adet olmadımkandan da baktıramayacağım nasıl olacak bilmiyorum burda hastahane de yok cok fena sıkışmış durumdayım dert üzerine dert geliyor
Konuyu nereden görücez? Ben bilemedimKızlar konu açtım ve aklıma gelenlerinizi etiketledim lütfen okuyun
Ovulasyon testin varsa fazla onu deneyebilirsin kuzucumBen soğan kürü yaptım testere dişli aslan pencesi içtim adet olmadımkandan da baktıramayacağım nasıl olacak bilmiyorum burda hastahane de yok cok fena sıkışmış durumdayım dert üzerine dert geliyor
Valla heyecandan kaç çıktı onu bilmiyom sormadımda doktor tam üç haftalık dedi ama ben ilişki gününü bildiğim için bana göre öyle. Bu vajinal ultrasonla ikiz gebelik dedi. Pazartesi kanamamda aşırı bi sıkıntı yaratacak durum olmazsa pazartesi bidaki kontrolüm. Valla nasıl bildi neyle bildi bilmiyom sevinçten şaşkınlıktan şoktan hiçbirini sormakta aklıma gelmedi. Ama dalında uzman bi doktor. Benim ikinci oglumdada kese var dedi herkes bebek yok dedi kürtaj dedi ama bu doktorum kalp atışını duyurdu tam kaç haftalikti hatırlamıyorum ama ozamanda daha bukadarlikken kalp atışı duyulmaz imkansız denmisti.Pazartesiden önce gidersem sorar yazarim. En azından bi hayırlı olsun yazaydın direk şöyle böyle demişinCanım bişey sorucam yanlış anlamazsan, konunu okudum da. 2 hafta 4 günlük hamileyim ve ikiz demişsin. Bu kadar küçükken kesenin görünmesi neredeyse imkansızken, doktorun nasıl ikiz olduğunu söyleyebilir? Benim bildiğim kese en erken vajinal ultrasonla 4,5 - 5 haftalıkken gözüküyor. Senin kan değerin kaç çıktı?
Etiket yapiyorumKonuyu nereden görücez? Ben bilemedim
Teşekkür ederimEtiket yapiyorum
Valla ne yalan söyliyim yazdıklarını okuyunca şoka girdim. Hayırlı olsun tabi ki, ama bu kadar küçükken doktorun bu kadar detay vermesi bana oldukça ilginç geldi. Burada yazdığın herşeyi okuduğum için biliyorum yaşadıklarını. Daha regl gününe vardı sanırım biraz. Bu doktor sana cinsiyeti de 3 hafta sonra söyler herhalde.Valla
Valla heyecandan kaç çıktı onu bilmiyom sormadımda doktor tam üç haftalık dedi ama ben ilişki gününü bildiğim için bana göre öyle. Bu vajinal ultrasonla ikiz gebelik dedi. Pazartesi kanamamda aşırı bi sıkıntı yaratacak durum olmazsa pazartesi bidaki kontrolüm. Valla nasıl bildi neyle bildi bilmiyom sevinçten şaşkınlıktan şoktan hiçbirini sormakta aklıma gelmedi. Ama dalında uzman bi doktor. Benim ikinci oglumdada kese var dedi herkes bebek yok dedi kürtaj dedi ama bu doktorum kalp atışını duyurdu tam kaç haftalikti hatırlamıyorum ama ozamanda daha bukadarlikken kalp atışı duyulmaz imkansız denmisti.Pazartesiden önce gidersem sorar yazarim. En azından bi hayırlı olsun yazaydın direk şöyle böyle demişin ☺ günler ilerledikçe öğreneceğim bende bakalım Rabbim hayırlısıyla kucağima aldırsında saglicakla
Olabilir söyler . İkisininkinide erkenden bilmişti. Onca kişi okumuş birtek sana ilginç geldi sanırım. Neyse bende bi şoktan çıkayım aklıma gelen herturlu soruyu pazartesi sormayı düşünüyorumValla ne yalan söyliyim yazdıklarını okuyunca şoka girdim. Hayırlı olsun tabi ki, ama bu kadar küçükken doktorun bu kadar detay vermesi bana oldukça ilginç geldi. Burada yazdığın herşeyi okuduğum için biliyorum yaşadıklarını. Daha regl gününe vardı sanırım biraz. Bu doktor sana cinsiyeti de 3 hafta sonra söyler herhalde.
Bir kere o beta hcg belgesini sana doktorun vermesi gerekiyor sonucta ilerleyen günlerde kan takibi yapman gerekiyor neye göre iki kat artış oldugunu biliceksin keşke alsaydınValla
Valla heyecandan kaç çıktı onu bilmiyom sormadımda doktor tam üç haftalık dedi ama ben ilişki gününü bildiğim için bana göre öyle. Bu vajinal ultrasonla ikiz gebelik dedi. Pazartesi kanamamda aşırı bi sıkıntı yaratacak durum olmazsa pazartesi bidaki kontrolüm. Valla nasıl bildi neyle bildi bilmiyom sevinçten şaşkınlıktan şoktan hiçbirini sormakta aklıma gelmedi. Ama dalında uzman bi doktor. Benim ikinci oglumdada kese var dedi herkes bebek yok dedi kürtaj dedi ama bu doktorum kalp atışını duyurdu tam kaç haftalikti hatırlamıyorum ama ozamanda daha bukadarlikken kalp atışı duyulmaz imkansız denmisti.Pazartesiden önce gidersem sorar yazarim. En azından bi hayırlı olsun yazaydın direk şöyle böyle demişin ☺ günler ilerledikçe öğreneceğim bende bakalım Rabbim hayırlısıyla kucağima aldırsında saglicakla
Valla bilmiyorum canım ama çokta zor birşey değil yarın esimle gider öğrenirim. Bugun heyecandan naptimi bilemedim hiç aklıma bile gelmedi. Hamilesin uzan bakalım deyinceBir kere o beta hcg belgesini sana doktorun vermesi gerekiyor sonucta ilerleyen günlerde kan takibi yapman gerekiyor neye göre iki kat artış oldugunu biliceksin keşke alsaydınama kese 3 haftalıkken gerçekten görünmesi zor çünkü beta baya düşük seviyelerde oluyor
Burda anons yapıldı eczane çok uzak. Eşimde uyuyor zaten testte Yaptırmıyor 3 ay bekliyecekmişimBen de maydanoz süt buharı yaptım ama sanırım verimli dönemleri kaçırdık bu ayboşa gitti gibi test yok mu peki? Kendin yapsan? Ne zaman adet olman gerekiyordu ki?
Anladım ama ikiz demesi bana saçma geldi yanlıs anlama beni çünkü tek bebeğin bile kesesi 5 haftalık olunca ancak görünüyor ikiz kesesi hemen görünmüyor ancak 7.haftadan sonra falan net belli oluyor doktor neye dayanarak hemen ikiz dedi kiValla bilmiyorum canım ama çokta zor birşey değil yarın esimle gider öğrenirim. Bugun heyecandan naptimi bilemedim hiç aklıma bile gelmedi. Hamilesin uzan bakalım deyince
Hiç birsey im yok.. Yaşadığım yerde çok kötü bir ilçe... İğrenç bir yer...Ovulasyon testin varsa fazla onu deneyebilirsin kuzucum
Camasir suyune işeHiç birsey im yok.. Yaşadığım yerde çok kötü bir ilçe... İğrenç bir yer...
Beklemişken 9 ay bekle o zaman doğarken öğrenirsinBurda anons yapıldı eczane çok uzak. Eşimde uyuyor zaten testte Yaptırmıyor 3 ay bekliyecekmişim
Vallahi yarın soracam yazarım dün şoktan anca bugün aydım derim doktoraAnladım ama ikiz demesi bana saçma geldi yanlıs anlama beni çünkü tek bebeğin bile kesesi 5 haftalık olunca ancak görünüyor ikiz kesesi hemen görünmüyor ancak 7.haftadan sonra falan net belli oluyor doktor neye dayanarak hemen ikiz dedi ki
Keşke her ay öyle söylüyorum belki bu ay belki bu ay...Vardır bundada bir hayır belki kendiliginden olur kuzum buay
Bugun wc yi çamaşır suyu ile temizledim sonra temizledim gıcırladım ben işiyeyim dedim saldım köpük köpüge geldiCamasir suyune işeköpürürse hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?