HoşgeldinPeki
Ahahah bu iyiymiş uyusun erkenden
Hoşbuldum da şimdi gidicem tesbihatım var onu yapıp dönücem inşallahHoşgeldin
Kuzum hastane cantasini hazirladin mi? Ufaktan baslayayim diyorum hazirladiysan neler koydugunu paylasir misin benimle? Yada hazirladiginda yazar misin?Allh razi olsn cnm bnm. Galiba herkes hayatinda sadece biseyi cok istio. Ben de gecmiste o istedgim sey icin cok hirpaladim kendimi.cok cektim. Surekli dualrimdaydi. Hayrszsa hayrliya cevir die. Cok sukur saldıgim zamnda kismeet oldu. O gunden sonra cok ii anldim iste. Hic bisey zamnndan once olmuo diye. Bu cok klişe bi laf belki ama cok dogru bisey. Cocuk icin de esim tarafi cok isrr ediodu. Hos ben de istiodum da esim pek istekli deildi bazi nedenlerden dolayi. Ben baskiya dayanamadgimi esime soleyince o da kabul etti artk. Ama 4. Ay kismet oldu. Varsa bi sorun tedavi olun yoksa da denemeye devam deyip artk ne zmn olursa.. cok kafaya takinca da olmuo sonucta. O zamn keyfine bakican. Baska caresi yok malesef.cok konustm k.bkma
Herüf olunca dengesz gidip gelmelr olii
Ayyy en son 10 kilo almistm. Kac gundur cikmiom tartiya korkudan
Valla canisi dedgim gibi . Huyum bu benm. Biseye canm sklsa iki aglasam salak miyim ben neye agliom kalk baska bisey yap diom kendime. Hemen baska biseye yoneliorm.
Yok qı cay icioz kocylan. Cok sukur bugun alisveris islerim bitti. Artk evde temzlik vakti.
Cay iciyoookkuyumadim bugun
Bebiştendir inşallahBakalım bekleyeyim 3 ay belki o zamana kadar sökülürüm
Bakalım adet tarihime 4 gün varken yapmıştım negatif ti gerçi..Bebiştendir inşallah
Söylediklerin kafama takıldı sorcam bakalim cevap yazarım
şimdi gectı mı canım yada adete nekadar varBakalım adet tarihime 4 gün varken yapmıştım negatif ti gerçi..
Erken gebelik testi mi normal gebelik testi miydi?Bakalım adet tarihime 4 gün varken yapmıştım negatif ti gerçi..
Bu akşam 28 günüm.Bende merak ettimhangi ildesin bıde iyi bir doktor demiştin ya canım adı ne
şimdi gectı mı canım yada adete nekadar var
Bu akşam 28 günüm.Bende merak ettimhangi ildesin bıde iyi bir doktor demiştin ya canım adı ne
şimdi gectı mı canım yada adete nekadar var
Normal gebelik testi. Miratech miydi neydiErken gebelik testi mi normal gebelik testi miydi?
İnş kırmızılar gelmezde mucızene kavusursun canımBu akşam 28 günüm.
Kanaman çok mu? Ben üstüne görme olayına hiç inanmazdım şaşırdım, az bir lekelenme olunca adet sanıyorlar ama yerleşme kanaması oluyor diye biliyorum gerçekten enteresan çok fazla kanamayla gebeliğin olması !Evet ben bunu tüm gebeliklerimde duydum canım kağıt uzeri hamilesin çok güvenme aynı doktorum tüm gebeliklerimde bunu dedi ilk gebeliğim hariç o iki buçuk aylık belli oldu. ilginçtir ki onada ikiz gebelik olabilir demişti ama ona hcg değeri çok yüksek olduğu için demişti. Meğer üzerine görmüşüm ondan yüksekmiş. Şu an öyle bir kanamam varki uzerimden çıktı tıbba göre bu kanamayla sağlıklı hamile kalmamda imkansız ama Allah katında imkansız yok . Tabiki daha çok erken ne desem boş ancak doktorun söylediklerinin dışında. Burda okadar güzel sohbetlerim olduki onlara umut olsun diye paylaştım. Benim için mucize. İlerde ne olur bilemem ama inaniyorumki çok güzel olacak
Erken gebelik testi değilse çıkmaz bence 4 gün önce, hayırlısı olsunBu akşam 28 günüm.
Normal gebelik testi. Miratech miydi neydi
Amin insallahİnş kırmızılar gelmezde mucızene kavusursun canım
Keşke erken gebelik alsaydım. Salak benErken gebelik testi değilse çıkmaz bence 4 gün önce, hayırlısı olsun
Test mest yapsan cikar aslindaHanımlar benim 5 mart ti adet günüm o gün adet olacakmisim gibi ağrım vardı ama ertesi gün yoktu hiç belirti.hala adet olmadım bende beklemedeyim
Benden sinHanımlar benim 5 mart ti adet günüm o gün adet olacakmisim gibi ağrım vardı ama ertesi gün yoktu hiç belirti.hala adet olmadım bende beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?